توسعه فعالیتهای اقتصادی با ایجاد محدودیت در بخشهای غیرمولد حاصل میشود
جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» به تشریح لزوم تسهیل فعالیتهای اقتصادی پرداخت و دراینباره عنوان کرد: بهمنظور جهش تولید و رشد بالای اقتصادی راهی جز تسهیل فعالیتهای اقتصادی نداریم. ضرورت دارد تا در حوزه فعالیتهای غیرمولد محدودیت ایجاد کنیم و با استفاده از ابزارها و اهرمهای مالیاتی، سرمایههای موجود جامعه را به سمت بخشهای تولیدی هدایت کنیم.
وی ضمن بیان اینکه باید به مزیتهای نسبی فعالیتهای اقتصادی توجه ویژه داشت، افزود: در حوزه تولیدی میتوان از مجموع فعالیتهایی که پیشران حوزه اقتصاد تلقی میشوند و مزیت نسبی را برای کشور رقم میزنند، بهره گرفت و مسیر تحقق ارزشافزوده و اشتغالزایی را رقم زد.
قادری با تأکید بر لزوم افزایش بهرهوری تصریح کرد: ضرورت دارد تا محدودیتها در حوزههای تولیدی کاهش یابد تا رشد اقتصادی موردنظر تحقق یابد. در شرایط حال حاضر بیش از آنکه ناچار به افزایش نهادههای تولیدی برای رونق تولید باشیم، ناچار به افزایش بهرهوری هستیم.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: افزایش بهرهوری در ارتباط با تسهیل مجوزهای کسبوکار است.
بنابراین اگر درصدد کسب بهرهوری میباشیم، باید موانع تولید را رفع کنیم و حمایت از شرکتهای دانشبنیان را بیشازپیش در دستورکار قرار دهیم.
او متذکر شد: استفاده از تکنولوژی روز دنیا، فناوریهای پیشرفته و بهرهگیری از ظرفیتهای بلا استفاده، گامی مهم است و موجب اصلاح واحدهای تولیدی خواهد شد.
براین اساس میتوانیم تنوع تولیدات را بهخوبی ارزیابی کنیم و تولید را مبتنی بر مزیتهای نسبی در دستورکار قرار دهیم.
وی با تأکید بر ضرورت ایجاد فضای رقابتی برای فعالان حوزه اقتصادی یادآور شد: ضرورت دارد تا در بخشهای تولیدی که مزیت نسبی اقتصادی دارند، ورود کنیم تا رقابتپذیری شکل گیرد. چنانچه اصلاحات تولیدی صورت گیرد و تسهیل فعالیتهای تولیدی عملیاتی شود، شاهد رشد قابلقبول تولید خواهیم بود.
نماینده مردم شیراز در خصوص تبعات عدم تسهیلگری در بخش تولیدی همچنین ادامه داد: عدم رفع موانع تولید، مشکلات جدی رقم خواهد زد و موجب جلوگیری از کسب نتیجه مطلوب خواهد شد.
وی با اشاره به اصلاح احکام مالیاتی در پایان این گفتوگو اضافه کرد: هزینههای مالیاتی یکی از مهمترین ارکان تولید است و بیشک اگر این هزینهها در بخشهای تولیدی کاهش یابد و در بخشهای غیرمولد افزایش پیدا کند، شاهد هدایت نقدینگی به بخشهای تولیدی و افزایش انگیزه برای تکمیل ظرفیتها در بخشهای مولد خواهیم بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.