انتخاب غدیری
۱– غدیرخم فقط ثبت یک حادثه تاریخی با هزاران سند غیرقابل خدشه از سوی علمای بزرگ شیعه و اهل سنت نیست. واژه غدیر یک جهان معنی و یک تابلوی بزرگ از پیمودن پیچهای بزرگ و گردنههای سخت تاریخ است.
غدیر یعنی روز ارائه مدل حکمرانی خوب !
غدیر یعنی روز راهیابی به لایههای این پرسش تاریخی که چه کسی باید حکومت کند و چگونه باید حکومت کند؟
غدیر یعنی بازگشت به سبک زندگی نبوی ، علوی و مهدوی!
غدیر یعنی پاسخ به پرسشهای کلیدی تاریخ ،
فلسفه تاریخ و تاریخ فلسفه سیاسی!
غدیر یعنی پیش بهسوی نظام امامت و فاصله گرفتن از سلطنت فردی و جمعی!
امامت به تعبیر مقام معظم رهبری متکفل زیست اسلامی جامعه است.
۲- ملت بزرگ ایران جمعه آینده بهپای صندوقهای رأی خواهند آمد تا یک انتخاب غدیری را با معیارهای قرآنی رقم زنند. مردم میآیند تا سکان کشتی قوه مجریه را به کسی بسپرند که در قانون اساسی دهها وظیفه کلیدی ازجمله تأمین معیشت یک ملت به عهده اوست و او در انجام این وظایف اختیارات ویژه و منحصربهفرد دارد.
مردم به کسی رأی میدهند که لالایی دشمن او را به خواب نبرد و لبخندهای دشمن او را فریب ندهد.
مردم به پای صندوقهای رأی میآیند تا پایههای مردمسالاری دینی را تحکیم بخشند و دشمن را در ضربهزدن به ایران پشیمان کند.
۳- رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار غدیری خود دو نکته کلیدی را در انتخاب اصلح مورد تأکید قرار دادند:
الف- انتخاب کسی که به مبانی انقلاب و اسلام اعتقاد قلبی داشته باشد.
ب- انتخاب فردی توانا و کارآمد.
عزیزانی که چند روز گذشته در اجتماعات عظیم مردمی در شهرها و استانها بهعنوان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و نیز در برنامه مناظرات و طرح دیدگاههای خود ظاهر شدند همگی به انقلاب و مبانی اسلام اعتقاددارند. هر کس که انتخاب شود انشاءالله کشور را در مسیر دستیابی به آرمانهای اسلام و انقلاب پیش خواهد برد.
انتخاب اصلح با دو امتیاز توانایی و کارآمدی در میان این ۶ عزیز، کار دشواری نیست. کسی که در میدانهای مختلف خدمت، کارنامه کاری خود را با نمره مطلوب و حتی بالا نشان داده باشد از نگاه تیزبین مردم و ارزیابیهای دقیق پنهان نیست.
رأی ملت به هر که تعلق گیرد باید به او احترام گذاشت و از فردای انتخابات باید مسیر اتحاد و رفاقت ملی و انسجام اسلامی با آهنگ بیشتری طی شود.
۴- مقام معظم رهبری حداقل به۱۰ ظرفیت بزرگ کشور برای رسیدن به ایران قوی و سرافراز را نام بردند . هر کس که انتخاب میشود از اولین روز کاری خود باید همت کند ظرفیتهای «بالقوه» کشور را با یک برنامه عملیاتی و اجرایی به «فعلیت» برساند. طبیعی است همه سرمایههای انسانی که در این انتخابات با رقابت ۶ ضلعی به میدان آمدند باید به او کمک کنند تا او این مسیر سخت را طی کند.
روز هشتم باید بهپای صندوقهای رأی آمد و با یک انتخاب غدیری به جهان نشان دهیم ملت ما در مسیر حیات تاریخی خود در امتداد فلسفه سیاسی غدیرخم حرکت میکند. از این ۶ عزیزی که در معرض رأی ملت قرار گرفته، یکی در قله نشسته است. این قله را رأی ملت تعیین میکند. به رأی ملت احترام بگذاریم.
محمدکاظم انبارلویی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.