مختصات جنگشناختی
محمدكاظم انبارلویی
جنگشناختی چیست؟ اهداف جنگشناختی كدام است ؟ جنس سلاحهای جنگشناختی وآلیاژ گلولههای این سلاحها چه تركیبی دارد؟ چگونه میشود در این جنگ پیروز شد؟
مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم قم در سالگشت قیام تاریخی ۱۹ دی گوشه و لایههایی از صحنههای این جنگ را بیان كردند و فرمودند :
۱- حساسیتزدایی از اصول انقلاب دردستوركار دشمن است.
۲- حساسیتزدایی بخشی از جنگ نرم دشمن است.
۳- غیرت دینی را حفظ كنید. عامل نجات در بزنگاههای مختلف غیرت دینی ملت است.
۴- باید وظایف خود را بشناسیم و گامهای خود را بر آینده مشخص كنیم.
۵- چشمانداز را مشخص كنیم و به آن چشم بدوزیم و با همه قدرت به سوی آن حركت كنیم.
انقلاب اسلامی از ابتدای ظهور خود درگیر قدرتهای جهانی شد و با شعار نه شرقی و نه غربی سازه اصلی قدرتهای مطرح در جهان را به چالش كشید.
سازه قدرت در جمهوری اسلامی با سازه قدرت با حریفان خود متفاوت بود.
سازه قدرت در اسلام و فرهنگ اهل بیت (ع) كه بیش از ۴۰ سال ایران اسلامی به آن تكیه زده است بر چهار ستون استوار است.
۱- صدق ۲- اخلاص ۳- عمل صالح ۴- علم و آگاهی
ظهور این قدرت در ایران با سازههای جدید ، یك چالش جدی در مناسبات قدرت در جهان بود. دشمنان اسلام با راهاندازی جنگ نرم وجنگ سخت و حتی با ترور و جنایات جنگی تاكنون نتوانستهاند آن را به زیر بكشانند و از همان ابتدا به موازات این جنگها سراغ جنگ نرم و جنگ شناختی رفتند.
اكنون ما در وسط معركه جنگ نرم و جنگشناختی قرار داریم.
دشمن در جنگ شناختی به دنبال «اعتمادزدایی» ، «ناامیدسازی جامعه» ، «ناكارآمد نشان دادن حاكمیت» ، «از بین بردن مشروعیت حكومت» و زیر سؤال بردن «اعتبار نظام و حاكمیت» در جمهوری اسلامی است.
دشمن هرچه در اعماق این جنگ بیشتر فرو میرود کمتر نتیجه میگیرد.
امروز دامنه اعتبار و مشروعیت نظام الهی ما از مرزهای جغرافیایی جمهوری اسلامی فراتر رفته وسراسر منطقه و جهان را در برگرفته است. فقط کافی است مراسمهای بزرگداشت شهید قاسم سلیمانی را در منطقه وجهان رصد کنیم تا به قدرت حقیقی جمهوری اسلامی که در عمل صالح، صدق و اخلاص حاج قاسم سلیمانی در نبرد با دشمنان اسلام و بشریت در عصر ما تجلی یافته، پی ببریم.
شهید حاج قاسم سلیمانی درست در زمانی که دشمن با جنگ شناختی در ایران و منطقه مشغول «مدیریت اذهان» ملت ما و ملت های جهان بود، او با عمل صالح ، صدق و اخلاص در تدارک «مدیریت قلبها» بود. شهادت مظلومانه او سندی محکم بر پیروزی در این جنگ نا برابر بود.
گلوله جنگ شناختی «اطلاعات» است ، دشمن ما را زیر آواری از اطلاعات غلط مبنی بر فریب، دروغ و نیرنگ میخواهد دفن کند تا مرزهای جبهه دوست و دشمن را تشخیص ندهیم.
فقط کافی است به ۱۰ فرمانی که رسانههای دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تلآویو و … روی آن کار میشود، دقت کنیم.
۱- پیشرفتهای ایران را مخفی کنید.
۲- به مشکلات و نارساییها ضریب بدهید.
۳- پیشرفت کشورهایی که خصم ایران درجهان و منطقه هستند بزرگ کنید.
۴- اگر رژیم ایران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولین نظام تسری دهید و روی این مسئله مدام تمرکز کنید.
۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع ناامید کنید.
۶- هر اعتراض و شورشی به هر دلیل رخ داد به دنبال کشتهسازی باشید.
۷- از هر بهانهای برای مسخره کردن آخوندها استفاده کنید.
۸- به دنبال ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بیعرضه در انتخابات باشید تا ثابت شود نظام ناکارآمد است.
۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذارید . نگذارید مردم بفهمند اگر اشکالی هست بالاخره خودشان رأی دادند.
۱۰- به چهره قهرمانان ، پاکان و پهلوانان عرصه سیاست وخدمت به کشور لجن بپاشید نگذارید آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفی شوند.
به این ۱۰ فرمان دقت کنید درست در برابر ۵ رهنمودی است که در ابتدای سخن از سوی رهبری به آن اشاره شده است.
دشمن با این ۱۰ فرمان «وحدت ملی» و «اقتدار ملی» را نشانه گرفته است . اما به برکت خون شهدا وآگاهی ملت هرچه بیشتر در این جنگ شناختی تلاش می کند کمتر نتیجه میگیرد.
اکنون ایران اسلامی در اوج وحدت و اقتدار ملی است. آمریکا و سه کشور شرور اروپایی که حتی یک لحظه حاضر نیستند آتش توپخانه جنگ شناختی را تعطیل کنند مجبورند تسلیم اراده ملت ایران شوند. این اراده متکی به اراده الهی است.استکبار و استبداد جهانی نمیتواند در برابر این اراده بایستد.
در جنگ شناختی نخبگان سیاسی و مسئولان بیشتر از مردم مورد هدف هستند ، کافی است یک نگاهی به ریخت فکری برخی از رؤسای جمهور سابق و اسبق و نیز وزرا و مسئولان قبلی بیندازید تا عمق خطر آنرا درک کنید.
آقای رئیسی و کابینه سیزدهم تمام قد در برابر این جنگ ایستادهاند. مجلس نیز مراقبت ویژه در این جنگ دارد. دستگاه قضائی در مسیر تحول ، یک سیمای جدید به خود گرفته است. قدر این دوران را بدانیم. رسانهها باید در خط اول این نبرد حضور یابند و از نوامیس فکری و اصول انقلاب دفاع کنند.
محمدکاظم انبارلویی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.