سه شنبه / ۳۱ شهریور / ۱۴۰۵ Tuesday / 22 September / 2026
×
کميسر سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد تأكيد کرد : رئيس جمهور آمريکا در مواجهه با ايران عملا بازنده شده است.
ترامپ در مواجهه با ايران بازنده شده است

کميسر سابق حقوق بشر سازمان ملل متحد تأكيد کرد : رئيس جمهور آمريکا در مواجهه با ايران عملا بازنده شده است.
ريچارد فالک در گفت و گو با «رسالت» اظهار داشت :«سياست‌هاي دونالد ترامپ رئيس جمهور ايالات متحده آمريکا و همراهانش در طول سه سال گذشته، يعني از زمان حضور وي در قدرت، پارادوکسيکال بوده است. اين قاعده در خصوص سياست‌ها و رفتارهاي ترامپ در قبال ايران نيز صدق مي کند. ترامپ پرتناقض ترين و سرسختانه ترين سياست‌هاي ممکن را در قبال ايران در طول دهه‌هاي گذشته در پيش گرفته است. »
استاد حقوق بين الملل دانشگاه پرينستون آمريكا در ادامه تأكيد کرد :«معتقدم که اگر گفت و گو با ايران، به سود ترامپ در انتخابات رياست جمهوري سال ۲۰۲۰ تمام شود، او اين اقدام را قطعا صورت خواهد داد. جالب توجه اينکه ترامپ در انتخابات رياست جمهوري سال ۲۰۱۶، بر لزوم تمرکززدايي هزينه هاي آمريکا در منطقه غرب آسيا تأكيد کرده بود اما از سوي ديگر، افرادي جنگ طلب مانند جان بولتون را در کاخ سفيد به کار گرفت.اين خود نمونه اي از پارادوکس‌هاي موجود در کاخ سفيد است.»
فالک در پايان اظهار داشت :«من بعيد مي دانم که ايران بخواهد در اين خصوص فرصتي را در اختيار ترامپ قرار دهد. همچنين بعيد مي دانم که ايران با توافقي جديد يا تغيير برجام موافقت کند. بنابراين، چالش‌هاي ترامپ در قبال ايران و برجام شديدتر خواهد شد. به نظر من ترامپ در مواجهه با ايران و برجام بازنده شده و بايد اين موضوع را در آينده اي نزديک بپذيرد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *