اهریمنان در عذاب - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 87786
  پرینتخانه » اسلایدر, سیاسی, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 02 تیر 1402 - 22:00 |
سرنوشت منافقین، نشانه‌ای است از انتقام خداوند از ظالمان

اهریمنان در عذاب

برای نسل ما، یعنی جوانان و نوجوانان متولد اواخر دهه هفتاد و دهه هشتاد، منافقین معنای خاصی ندارد. ما از وقتی چشم باز کردیم، منافقین گروهکی بودند که در پادگان‌هایی مثل گتو، قرنطینه بودند و اعضای آن‌ها نمی‌توانستند خانواده خود را ببینند و هر از گاهی علیه جمهوری اسلامی، لیچار بار می‌کردند.
اهریمنان در عذاب

جواد شاملو
برای نسل ما، یعنی جوانان و نوجوانان متولد اواخر دهه هفتاد و دهه هشتاد، منافقین معنای خاصی ندارد. ما از وقتی چشم باز کردیم، منافقین گروهکی بودند که در پادگان‌هایی مثل گتو، قرنطینه بودند و اعضای آن‌ها نمی‌توانستند خانواده خود را ببینند و هر از گاهی علیه جمهوری اسلامی، لیچار بار می‌کردند. تازه از اواسط دهه ۹۰ به بعد بود که موضوع جنایات منافقین، وارد محتوای سینما و تلویزیون شد و به دست کسانی که دهه شصت را بیشتر با مؤلفه‌های نوستالژیک می‌شناسند، رسید. همین بی‌خبری قشر جوان از حقایق هولناک مجاهدین خلق بود که باعث شد دشمن بتواند با استفاده از موضوع اعدام‌های سال ۶۷، بهره‌برداری فراوان سیاسی کند و جای شهید و جلاد را عوض کند. جوان نسبتا آگاه که اندکی تاریخ خوانده باشد، منافقین را نهایتا به عملیات خائنانه فروغ جاویدان می‌شناسد که توسط عملیات مرصاد رزمندگان خنثی شد و به سختی شکست خورد.

جوان نسبتا آگاهی که اندکی در باغ باشد، تنها نام پادگان اشرف را شنیده است و تاریخ سازمان مجاهدین خلق به عنوان یکی از احزاب اسلامی مبارز با طاغوت پهلوی و سپس یکی از سازمان‌های مارکسیستی و منحرف و منافق و مسلح مخالف با پهلوی و سپس، یکی از خطرناک‌ترین گروهک‌های تروریستی که ایران پس از انقلاب را به مرز جنگ‌های داخلی کشاند و سپس یک گروه مهاجم به خاک ایران، به درستی نمی‌شناسد. اما آنکه در فضای سال‌های پیش از انقلاب و دهه شصت زیست کرده، می‌داند سازمان مجاهدین، عنوانی بود که همچون داعش رعب به دل افراد می‌انداخت. ترورهای وحشیانه و بی‌رحمانه، توحش در شکنجه مخالفان، همکاری با صدام و تهاجم به ایران باعث شده بود منافقین، تبدیل به یک اهریمن در ذهن مردم ایران شوند. تصوری که در ذهن نسل جدید نیست، چون از اهریمن پیر چیزی باقی نمانده بود. همچون خبر مرگ صدام که برای یک کودک یا نوجوان معنای خاصی نداشت. 
برای کسی که طعم ظلم بی‌امان گروهک فاجری همچون مجاهدین خلق را چشیده ،سرنوشت و سرگذشت این سازمان یک آیت و برهان روشن از انتقامی است که خدا از ظالمان می‌گیرد. برای ما، منافقین شست پیرمرد در آلبانی بودند که در هم شکسته‌اند،  این دیو روزی برای خود یال و کوپالی داشت. سال‌ها بعد، وقتی اخبار اضمحلال و زوال روزافزون صهیونیست‌ها بیاید، چه بسا جوان‌هایی که ندانند به راستی چه در معرض وقوع است و چه ظالمی اکنون به زانو افتاده است. سال‌ها بعد، وقتی ایالات متحده آمریکا روز به روز نحیف‌تر و ضعیف‌تر شود، عده‌ای می‌اندیشند این یک کشور عادی است که ضعیف‌تر می‌شود. آن روز کسانی می‌فهمند چه آیتی از قدرت الهی دارد رو می‌شود، که سایه بختک‌وار هژمون آمریکا و تمدن غرب را روی سینه ملت‌های جهان لمس کرده باشند. ضربه مهلک به تن لهیده و بی‌جان منافقان در آلبانی، بیشتر از این جهت اهمیت دارد که ما سرنوشت ظالمان را ببینیم؛ ببینیم که چگونه آرزوهای خود را به گور می‌برند و ببینیم که چگونه پشتشان از حمایت متحدانشان خالی است. خداوند در سوره حشر می‌فرماید: «لَا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ  بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ  ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُونَ». یعنی آن‌ها هرگز با شما به صورت گروهی نمی‌جنگند جز در دژهای محکم یا از پشت دیوارها. پیکارشان در میان خودشان شدید است، (امّا در برابر شما ضعیف!) آنها را متّحد می‌پنداری، در حالی که دل‌هایشان پراکنده است؛ این به خاطر آن است که آن‌ها قومی هستند که تعقّل نمی‌کنند! یادمان نمی‌رود اپوزیسیون پیر و فرسوده در سال پیش و همزمان با وهمی که خود «خیزش سراسری» می‌خواندش، چگونه از غرور مست بود و دم از اتحاد می‌زد. کو اتحاد؟ دولت‌های اروپایی پشت اپوزیسیون را خالی کردند و اپوزیسیون پشت یکدیگر را. از قضا آنکه دارد اتحاد ایجاد می‌کند، جمهوری اسلامی ایران است. جنگ را در یمن و در سوریه و در عراق که فرونشاند؟ پس از فروکش کردن جنگ، که با از سرگیری روابط با عربستان و آغاز پروژه از سر گیری روابط با مصر، گامی دیگر جهت امنیت‌افزایی منطقه برداشت؟ کدام قدرت است که توانست با قدرت‌های شرق ائتلاف ایجاد کند و ائتلاف‌های غربی و عبری و عربی را خنثی سازد؟ کدام قدرت است که غرب آسیا را به آمریکای لاتین وصل کرده است؟
دولت‌های غربی برای منافقان، میزبان خوبی نیستند و منافقان هم برای آن‌ها مهمان خوبی نیستند. رابطه این دو را هم سوره مبارکه حشر برای ما شرح می‌دهد: «كَمَثَلِ الشَّيْطَانِ إِذْ قَالَ لِلْإِنْسَانِ اكْفُرْ فَلَمَّا كَفَرَ قَالَ إِنِّي بَرِيءٌ مِنْكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ». یعنی کار آن‌ها همچون شیطان است که به انسان گفت: «کافر شو (تا مشکلات تو را حل کنم)!» امّا هنگامی که کافر شد گفت: «من از تو بیزارم، من از خداوندی که پروردگار عالمیان است بیم دارم!». شیطان متحد خوبی برای انسان نیست؛ رفیق نیمه‌راه است، او را به مسیری می‌خواند که خود از آن نمی‌رود؛ اپوزیسیون هم به همین طریق بازیچه دست شیاطین جن و انس می‌شود.
    
گروهک منافقی که بنا داشت در ۶ تیر ۱۳۶۰ با ترور امام خامنه‌ای، راه عروج نظام دینی را مسدود کند، امروز در دامی گرفتار شده که رهایی از آن برایش ممکن نیست؛ این گروهک با سابقه هزاران جنایت خونبار، همواره مسیر سقوط را طی کرده و امروز بیش از همیشه در این سراشیبی قرار گرفته است. به گزارش ایرنا، «علی شیرازی» در یادداشتی با عنوان «منافقین در سراشیبی سقوط دائمی» به فهرستی از اقدامات جنایت‌بار و خونین فرقه رجوی اشاره کرده و نوشته است: گروهک نفاق در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام‌ جنگ مسلحانه کرد و دست به اغتشاش‌های خونین و اقدامات تروریستی زد و ده‌ها نفر از نقش ‌آفرینان نهضت امام خمینی (ره) و افراد زیادی از مردم کوچه و بازار را به جرم دفاع و پاسداری از انقلاب اسلامی، در سراسر کشور به شهادت رساند که فهرست زیر، تنها بخشی از مهم‌ترین جنایت‌های این گروهک است:
۱. در ۷ تیر ۱۳۶۰ با بمب‌گذاری در حزب جمهوری اسلامی، آیت‌الله سید محمدحسین بهشتی معمار نظام نوین قضائی و رئیس قوه قضائیه و ۷۲ یار امام خمینی (ره) را به شهادت رساند.
۲. در ۸ تیر ۱۳۶۰ محمد کچویی، رئیس زندان اوین را ترور کرد.
۳. در ۱۴ مرداد ۱۳۶۰ دکتر سید حسن آیت، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی را شهید کرد.
۴. در ۸ شهریور ۱۳۶۰ با بمب‌گذاری در دفتر نخست وزیری، محمدعلی رجایی ،رئیس جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد باهنر، نخست وزیر کشورمان را به شهادت رساند.
۵. در ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ آیت‌الله علی قدوسی، دادستان کل انقلاب اسلامی را ترور کرد.
۶. در ۲۰ شهریور ۱۳۶۰ آیت‌الله سید اسدالله مدنی، امام جمعه تبریز را شهید کرد.
۷. در ۷ مهر ۱۳۶۰ حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد از اعاظم روحانیت مشهد را ترور کرد.
۸. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰ آیت‌الله سید عبدالحسین دستغیب امام جمعه شیراز را شهید کرد.
۹. گروهک نفاق در سال‌های ابتدایی دهه ۶۰ بر اساس آمارهای رسمی موجود بیش از ۱۷ هزار نفر را در کوچه و خیابان در اقصی نقاط کشور شهید کرد.
۱۰. در ۱۱ تیر ۱۳۶۱ آیت‌الله محمد صدوقی امام جمعه یزد را ترور کرد.
۱۱. گروهک نفاق در ۱۵ شهریور ۱۳۶۱ در خیابان خیام تهران، یک اتوبوس ۲ طبقه را به آتش کشید که در این جنایت ده‌ها نفر شهید و مجروح شدند.
۱۲. در ۲۳ مهر ۱۳۶۱ آیت‌الله عطاءالله اشرفی اصفهانی امام جمعه کرمانشاه را شهید کرد.
۱۳. در دی ۱۳۶۱ به چهار پاسگساه مرزی در کردستان حمله کرده و ۱۵۰ پاسدار را ترور کرد.
۱۴. گروهک نفاق، در بازه زمانی ۷ خرداد تا ۲۶ اسفند ۱۳۶۱، ۶۴۷ نفر را ترور کرد و به شهادت رساند.
۱۵. این گروهک، همچنین در بازه زمانی ۱۱ فروردین تا پایان سال ۱۳۶۲ مسئولیت ترور ۴۵۸۳ زن و مرد ایرانی را بر عهده گرفت.
۱۶. در روز عاشورای سال ۱۳۷۳ (۳۰ خرداد) با بمب‌گذاری در جوار ضریح امام رضا (ع)، تعداد ۲۶ زائر را در حرم امن رضوی به شهادت رساند و ۳۰۰ نفر را نیز مجروح کرد.
۱۷. در اول شهریور ۱۳۷۷ سید اسدالله لاجوردی دادستان انقلاب اسلامی تهران را ترور کرد.
۱۸. در ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح را شهید کرد.
۱۹. در فتنه سال ۱۳۸۸ گروهک نفاق نقش پررنگی داشت و دست به جنایت‌های آشکاری در روز عاشورای حسینی زد.
۲۰. در دی ۱۳۸۸، آذر ۱۳۸۹ و مرداد ۱۳۹۰،سه دانشمند هسته‌ای کشورمان (مسعود علی‌محمدی، مجید شهریاری و داریوش رضایی‌نژاد) را ترور کرد.
۲۱. در ۲۱ دی ۱۳۹۰ مصطفی احمدی روشن معاون بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز را به شهادت رساند
۲۲. در فتنه ۱۴۰۱ نیز این گروهک از راه جذب حمایت خارجی و با فعال کردن ایادی داخلی خود به مبارزه علیه ملت ایران پرداخت.
پس از فاجعـه هفتم تیر ۱۳۶۰، مسعود رجوی سرکرده گروهک نفاق بـه همراه ابوالحسن بنی‌صدر رئیس جمهور معزول به فرانسه گریخت و دور جدیدی از فعالیت‌های ضد انسانی منافقین آغاز شد.
الف) رجوی با حمایت بنی‌صدر در فرانسه شورای ملی مقاومت را تشکیل داد و در خارج از کشور علیه جمهوری اسلامی ایران به فعالیت پرداخت.
ب) در سال ۱۳۶۵ دولت فرانسه با فشار سیاسی کشورمان گروهک نفاق را از این کشور اخراج کرد ‌
ج) رجوی طی معامله‌ای با صدام، پایگاه اصلی نفاق را به پادگان اشرف در استان دیاله عراق منتقل کرد و در کنار رژیم بعث به جنگ با ملت ایران پرداخت که این همراهی‌ها و همکاری‌ها به نتایج ذیل منتج شد:
۱. گروهک نفاق تا پایان سال ۱۳۶۶ برای خوش‌خدمتی به رژیم صدام ۹۹ عملیات را انجام‌ داد که در آن عملیات‌ها ۹۳۰۰ نفر شهید و ۸۶۰ نفر ایرانی اسیر شدند.
۲. عوامل رجوی در تمام دورانی که در پادگان اشرف مستقر بودند، اقدامات تروریستی زیادی را در داخل کشورمان انجام دادند.
۳. منافقین تا پایان جنگ ایران و عراق به‌ عنوان مزدور و جاسوس حزب بعث امکانات خود را در اختیار ارتش صدام گذاشتند.
۴. این گروهک در ۸ فروردین ۱۳۶۷ با عملیات «آفتاب» به فکه حمله کرد و تعدادی از مردم و نیروهای نظامی را به شهادت رساند.
۵. منافقین در ۲۸ خرداد ۱۳۶۷ با عملیات «چلچراغ» به پشتیبانی ارتش عراق پرداخت و شهر مهران را تصرف کرد.
۶. در ۳ مرداد ۱۳۶۷ و بعد از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، گروهک نفاق با عملیات «فروغ جاویدان» و انواع و اقسام جنایت‌ها، تصرف تهران را در سر می‌پروراند که با عملیات «مرصاد» ناکام ماند و با به جا گذاشتن بیش از ۲ هزار کشته، و انهدام ۴۳۸ تانک و نفربر و ۱۲۰۰ قبضه سلاح، به داخل خاک عراق فرار کرد.
۷. آمار جنایات منافقین در سال ۱۳۶۷ تقریباً با جنایت‌های این گروهک در سال ۱۳۶۰ برابری می‌کند؛ این گروهک در سال ۱۳۶۷، ۱۵۰۳ نفر از ملت ایران را شهید کرد که ۹۰۷ نفر از آنان نظامی، ۱۵۶ نفر دانشجو و دانش‌آموز، ۱۵۹ نفر کارگر، ۴۵ نفر کارمند و ۲۰ نفر زن و کودک بودند!
۸. پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران و پایان یافتن جنگ ایران و عراق فشارها برای اخراج گروهک نفاق از عراق آغاز شد.
۹. آخرین گروه از جمعیت ۳۲۰۰ نفری منافقین در ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۲ از پادگان اشرف خارج شدند و دقیقاً یک سال پس از آن و به‌دنبال حمله به پادگان اشرف، این اردوگاه به‌طور کامل تخلیه شد و منافقین به قرارگاه آمریکایی لیبرتی رفتند.
۱۰. در سال ۲۰۱۴ منافقین قرارگاه لیبرتی را از دست دادند و دولت آلبانی در کمپ موسوم به «تیرانا» به آنان پناه داد.
۱۱. از آن پس گروهک نفاق حرکت‌های ضد ایرانی خود را در آلبانی و فرانسه و با حمایت علنی ایالات متحده آمریکا انجام‌ می‌داد.
۱۲. با افول قدرت آمریکا در دنیا، و گسترش قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان، گروهک نفاق نیز به سراشیبی سقوط منتقل شد:
الف) در روز سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ همزمان با سالگرد شورش مسلحانه گروهک نفاق، پلیس آلبانی براساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم، با حمله به کمپ ۳ و ۴ اشرف، اقدامات تروریستی و سایبری آنها را کشف کرد.
ب) دولت فرانسه نیز بعد از گذشت بیش از یک دهه میزبانی، با گردهمایی سالانه گروهک تروریستی نفاق که از سال ۲۰۰۸ در این کشور انجام می‌شد، مخالفت کرد.
ج) وزارت کشور آلبانی هم به تنش‌ها و درگیری‌های رخ داده در کمپ اشرف در منطقه «مانز» واکنش نشان داد و گفت که این عملیات در راستای اجرای قانون ویژه پیگرد علیه فساد و جنایت سازمان یافته انجام شده است.
د) وزارت کشور آلبانی در بیانیه‌ای تأکید کرد «سازمان مجاهدین خلق به تعهدات خود عمل نکرده و توافقاتش را نقض کرده است».
ه) پلیس آلبانی نیز اعلام کرد حدود ۱۰۰۰ نفر از ساکنان این کمپ در محوطه آن علیه آلبانی تظاهرات کردند.
و) پلیس آلبانی با همین بهانه ۷۰ نفر از اعضای گروهک نفاق را بازداشت کرد.
ز) البته روشن است که این برخوردها به علت بی‌خاصیت شدن راهبردهای منافقین شکل پذیرفته و قدرت سیاسی کشورمان، راه را برای استمرار حمایت از گروهک نفاق بسته است.
ح) اتفاقات اخیر، آغاز یک زندگی ذلالت‌بار برای منافقینی است که بیش از ۴۰ سال دست به کشتار وحشیانه ملت عزیز ایران زده‌اند
ط) اینجا نقطه پایان حیات ظلم‌ کنندگان به مردم مظلوم‌ و مقتدر ایران اسلامی است
ی) گروهک نفاقی که بنا داشت در ۶ تیر ۱۳۶۰ با ترور امام خامنه‌ای راه عروج نظام دینی را مسدود کند، امروز در دامی گرفتار شده، که با درایت و مدیریت رهبر حکیم انقلاب اسلامی، رهایی از آن دام برایش ممکن نیست.

نویسنده : جواد شاملو |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای اهریمنان در عذاب بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.