چهارشنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۵ Wednesday / 14 October / 2026
×
عضو شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب اسلامي بابيان اين‌که وحدت و ائتلاف تنها راه رسيدن به پيروزي در انتخابات مجلس است،.
مجلس فعلی، متأثر از اندیشه‌های دولت ناکارآمد است
  • کد نوشته: 13970
  • ۱۳۹۸-۰۹-۲۵
  • بدون دیدگاه
  • |سارا عسگري| 
    عضو شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب اسلامي بابيان اين‌که وحدت و ائتلاف تنها راه رسيدن به پيروزي در انتخابات مجلس است، گفت: «در اين دوره از انتخابات مجلس بايد کارها بر پايه علمي و مطالعاتي باشد و عملکرد مجلس آينده طوري باشد که عملکرد مجلس دهم را جبران کند.»
    احمد صادقي، عضو شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب اسلامي در گفت‌وگو با «رسالت» در مورد نزديک شدن به انتخابات و برنامه‌هاي جريان انقلاب، بيان کرد: «اتحاد نيروهاي انقلابي در اين دوره حتي با سلايق متفاوت و مختلف، نشان‌دهنده اين است که تجربيات گذشته را مدنظر قراردادند و به اين نتيجه رسيدند که وحدت و ائتلاف تنها راه رسيدن به پيروزي است. همچنين از ويژگي‌هاي شکل‌گيري شوراي انقلاب در اين دوره حضور بيشتر جوانان و بانوان است.»
    وي افزود :«در اين دوره بايد کارها بر پايه علمي و مطالعاتي باشد. لحظه‌به‌لحظه وضعيت و اخبار روز رصد و تحليل شود و با توجه به نظر نخبگان و استفاده از انديشه‌هاي فعال تصميم‌گيري شود. اميدواريم با اين تصميمات، مجلسي با عملکرد مناسب و کارآمد تشکيل دهيم تا شور و شوقي دوباره، در مجموعه جريان انقلاب و مردم به وجود آيد.»
    دبير شوراي ائتلاف نيرو‌هاي انقلاب اسلامي استان تهران با اشاره به اوضاع مجلس فعلي، اظهار داشت: «مجلس فعلي بي‌خاصيت است و جايگاه اصلي خود، که قانون‌گذاري بوده را فراموش کرده است و خروجي مصوباتشان نيز باري از دوش مردم برنمي‌دارد. همچنين ديگر وظيفه آن‌ها نظارت بر اجراي قانون است که در اين مورد ناکارآمد بود. زيرا مجلس فعلي، مجلسي فرمايشي و متأثر از انديشه‌هاي دولت ناکارآمد و فرسوده است.»
    عضو شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب اسلامي ادامه داد: «نمايندگان مجلس دهم وام‌دار دولت هستند و هر آنچه دولت بخواهد اجرا و به دنبال منافع خودشان هستند. کشور در پايان دوره برنامه ششم است و مجلس جديد مي‌تواند با برنامه‌هاي درازمدت پايه‌هاي دولت بعدي را مستحکم کند.»
    *مردم در سخت‌ترين گذرگاه‌هاي انقلاب درصحنه بوده‌اند 
    وي در پايان به مشارکت مردم در اين دوره اشاره کرد و افزود: «مردم ما همواره در سخت‌ترين گذرگاه‌هايي که انقلاب را تهديد مي‌کرد، درصحنه بودند و کشور را نجات داده‌اند و در اين دوره از انتخابات نيز به اين مشکلاتي که دولت براي آن‌ها ايجاد کرده توجه نمي‌کنند و با حضور پرشور خود تغيير وضع موجود را رقم خواهند زد.»

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *