شنبه / ۱۷ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 8 August / 2026
×
نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قیر حواله‌ای تا شنبه هفته آینده در اختیار دستگاه‌های اجرایی ازجمله وزارت راه و شهرسازی، سازمان نوسازی مدارس و سازمان شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.
قیر رایگان هفته آینده در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد
  • کد نوشته: 53729
  • ۱۴۰۰-۰۸-۱۷
  • دیدگاه‌ها برای قیر رایگان هفته آینده در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد بسته هستند
  • برچسب ها

    نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قیر حواله‌ای تا شنبه هفته آینده در اختیار دستگاه‌های اجرایی ازجمله وزارت راه و شهرسازی، سازمان نوسازی مدارس و سازمان شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.
    به گزارش خانه ملت، علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست  روز  گدشته نمایندگان با وزیر نفت، گفت: نمایندگان سؤالات خود از وزیر نفت را در ۵ حوزه مطرح کردند، یکی از موضوعات مطرح‌شده درزمینه صادرات نفت بود که در این حوزه اقدامات خوبی صورت گرفته و دیپلماسی نفتی نیز موردتوجه قرار گرفته‌شده و عملکردها قابل‌قبول است. وی با اشاره به اینکه در نشست‌های متعدد موضوع میزان مصرف گاز در زمستان توسط وزارت نفت رصد شده است، افزود: میزان سرمایه‌گذاری موردنیاز در  هشت  سال برای حوزه گاز توسط وزارت نفت با تفکیک میزان سالانه استخراج شده است و باید این سرمایه‌گذاری انجام شود تا در سال‌های آینده مشکلی در این حوزه نداشته باشیم.نایب‌رئیس مجلس اعلام کرد: موضوع قیر حواله‌ای مصوب مجلس علی‌رغم نشست‌های متعدد با وزیر سابق به نتیجه نرسید اما پیرو نشست هفته گذشته با وزیر نفت قیر حواله‌ای تا شنبه هفته آینده در اختیار دستگاه‌های اجرایی ازجمله وزارت راه و شهرسازی، سازمان نوسازی مدارس، سازمان شهرداری‌ها، سازمان منابع طبیعی و پایگاه‌های بسیج قرار می‌گیرد.نیکزاد بابیان اینکه از اقدام ارزشمند همه دستگاه‌های مرتبط خصوصا وزارت نفت درزمینه خنثی‌سازی حمله سایبری به سامانه جایگاه‌های سوخت تشکر می‌کنیم، گفت: به سپاه پاسداران به دلیل انجام حماسه بزرگ در دریای عمان و خلیج‌فارس مفتخریم.

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.