BBC چگونه پمپاژ نفرت می‌کند؟ - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 39437
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 04 اسفند 1399 - 6:14 |

BBC چگونه پمپاژ نفرت می‌کند؟

مشکلی که  بعضا در عصر«اخبار جعلی»وجود دارد این است که اگر اخبار را نخوانید ، بی‌اطلاع هستید. بااین‌حال ، اگر اخبار را بخوانید ، اطلاعات غلطی در اختیار شما قرار می‌گیرد.
BBC چگونه پمپاژ نفرت می‌کند؟

مترجم:زهرا هداوند میرزایی
مشکلی که  بعضا در عصر«اخبار جعلی»وجود دارد این است که اگر اخبار را نخوانید ، بی‌اطلاع هستید. بااین‌حال ، اگر اخبار را بخوانید ، اطلاعات غلطی در اختیار شما قرار می‌گیرد. تعادل در هنگام معتبر بودن اخبار  کجاست؟ چگونه حقیقت را دنبال می‌کنید؟ این‌ها مهم‌ترین سؤالاتی هستند که باید به آن‌ها پاسخ داده شود. فراتر از آن، «نیاز مردم به اخبار» همان چیزی است که شبکه BBC به‌صورت هدفمند آن را در راستای فریب افکار عمومی ( و نه ارائه واقعیات به آن‌ها) به کار می‌گیرد. 
برخی از رسانه‌های غربی می‌گویند که ممنوعیت پخش BBC در چین اقدامی «ناعادلانه» است که مقامات چینی به‌تلافی لغو مجوز شبکه تلویزیونی جهانی چین (CGTN) در انگلیس برداشته‌اند . بااین‌حال ، دلایل ممنوعیت فعالیت BBC در چین، ممکن است فراتر از این‌ها  باشد ! واقعیت این است که منابع خبری غربی برای نوشتن اخبار واقعی و جدا کردن واقعیت از داستان باید بیش از هر زمان دیگری واقع‌بین باشند!  نمی‌دانیم آیا برخی از روزنامه‌نگاران مستقر در غرب که شعارهای ضدچینی   پراکنده می‌کنند ، تاکنون به چین رفته‌اند؟ 
در گزارش   رسانه‌های غربی این‌گونه به نظر می‌رسد که چین نوعی مکان خطرناک است که افراد بی‌گناه بدون دلیل در آن محبوس شده‌اند. درست مثل هر کشور دیگر ، چین فقط کسانی را که مرتکب جرم شده‌اند زندانی می‌کند. بنابراین ، وقتی BBC آشکارا سیستم قضائی چین را بی‌اعتبار می‌کند  و  مجازات افرادی  که مرتکب جنایات در چین شده‌اند به‌طور بی‌محابا  سرکوب سیاسی  و  نقض حقوق بشر می‌داند و فضایی  برای بی‌احترامی به چین در گزارش‌های خود  می‌دهد ، پس باید واقعیت گزارش‌هایش را زیر سؤال برد! BBC    به‌طور متداول هرگونه حمله به مکان‌هایی مانند هنگ‌کنگ را کم‌اهمیت می‌داند و به‌طورکلی هرگونه فوران خشونت  در این منطقه را فقط زمانی ممکن می‌داند که  چین باعث ماجرا باشد! وقتی چین مجبور به دفاع از خود می‌شود ، رسانه‌های غربی غالبا سیاستمداران و نیروهای مسلح در چین، خطرناک و سرکوبگر محسوب می‌شوند. به عبارت بهتر، رسانه‌های غربی ازجملهBBC هرگونه بحران‌سازی علیه حکومت‌های مستقر ( حکومت‌هایی که مخالف غرب بوده‌اند ) را طبیعی و حق مشروع دانسته و واکنش حکومت‌هایی که موردحمله قرار می‌گیرند نسبت به این تحرکات خشونت زا را غیرطبیعی و نماد نقض حقوق بشر قلمداد می‌کنند! حقوق بشری که نقض آن در کشورهای غربی به بدترین نحو ممکن وجود دارد. 
این قاعده کلی در خصوص چین نیز به‌صورت کامل وجود دارد. یکی از کارویژه‌های شبکه BBC، ایجاد   احساسات  ضدچینی در جهان است. به‌عنوان‌مثال ،  از زمان ابتلا به همه‌گیری    کووید ۱۹ شاهد افزایش نفرت نسبت به مردم چین در انگلیس و سایر کشورها هستیم.این نفرت‌پراکنی به‌صورت هدفمند و مستمر صورت می‌گیرد.بدون شک در چنین شرایطی دولت چین نمی‌تواند در مقابل  فعالیت‌های نفرت‌پراکنانه شبکه BBC در این کشور و دیگر نقاط جهان سکوت کند. سازمان‌های رسانه‌ای غربی باید بسیار محتاط باشند تا نفرت ایجاد نکنند و باید اطمینان حاصل کنند که اخبار  و تحلیل‌های غیرواقعی و مغرضانه آن‌ها در قبال یک مسئله، به‌راحتی از اذهان پاک نمی‌شود. 
گلوبال تایمز

نویسنده : مترجم:زهرا هداوند میرزایی |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای BBC چگونه پمپاژ نفرت می‌کند؟ بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.