فرهنگ قدرشناسی را نهادینه کنیم و نیازهای کشور را در زمان مناسب تشخیص دهیم - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 90879
  پرینتخانه » سیاسی, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 09 شهریور 1402 - 6:23 |
مجتبی یوسفی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی:

فرهنگ قدرشناسی را نهادینه کنیم و نیازهای کشور را در زمان مناسب تشخیص دهیم

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تأکیدات‌ ایشان نسبت به لزوم کاهش تورم به خبرنگار «رسالت» عنوان کرد: علی‌رغم گذشت هفته دولت اما به دولت‌مردان و تمام کسانی که درراه خدمت به مردم قدم برمی‌دارند، تبریک می‌گوییم.
فرهنگ قدرشناسی را نهادینه کنیم و نیازهای کشور را در زمان مناسب تشخیص دهیم

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و تأکیدات‌ ایشان نسبت به لزوم کاهش تورم به خبرنگار «رسالت» عنوان کرد: علی‌رغم گذشت هفته دولت اما به دولت‌مردان و تمام کسانی که درراه خدمت به مردم قدم برمی‌دارند، تبریک می‌گوییم.

تبریک و تمجید از اقدامات دولت به معنای عدم مشکل درروند فعالیتشان نیست بلکه کوششی به سبب فراگیر شدن فرهنگ قدرشناسی می‌باشد. ضرورت دارد تا فرهنگ قدرشناسی در جامعه نهادینه شود و این مهم به سایر افراد جامعه نیز منتقل گردد چراکه در نظام جمهوری اسلامی ایران همواره اقدامات بزرگی در دستورکار قرارگرفته و به نتیجه رسیده است.وی افزود: مقام معظم رهبری در جریان بیانات خود در روز چهارشنبه مورخ ۸ شهریورماه به تمجید از دولت پرداختند. ایشان همواره از اقدام دولت‌ها فارغ از نگاه سیاسی قدردانی داشته‌اند و این بار با نگاه به درون، ظرفیت‌های کشور، جوان‌گرایی، ظرفیت‌های فرامنطقه‌ای و استفاده از ظرفیت معاهدات بین‌المللی همچون پیمان شانگهای و بریکس فرمودند که از عملکرد دولت سیزدهم تقدیر و تمجید خواهند داشت و توأم با این تقدیرها، تذکراتی را مطرح خواهند کرد. مقام معظم رهبری عملکرد دولت سیزدهم را با شاخص‌هایی که خود معرفی نموده‌اند همچون سا‌ده زیستی، مواضع انقلابی، روحیه جهادی، در کنار مردم بودن، دیپلماسی فعال منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد ارزیابی قراردادند.

ایشان تعبیر بسیار زیبایی را مطرح کردند و با اشاره به دوران سلطه و اشاره به تلقی برخی عناصر سیاسی که تعامل با دنیا را در ارتباط گرم و صمیمی با چند کشور غربی محدود می‌دانند، گفتند: این نگاه، غلط، ارتجاعی و مربوط به ۱۰۰ سال پیش است که چند کشور اروپایی همه‌کاره دنیا بودند اما امروز باید آن نگاه کهنه و مرتجعانه را کنار گذاشت و درک کرد که ارتباط با دنیا یعنی ارتباط با آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیا که منابع عظیم ثروت‌های انسانی و طبیعی هستند، ضمن اینکه ملاک ارتباطات بین‌المللی، منافع و عزت ملی است و در ارتباطات، هم سلطه‌گری و هم سلطه‌پذیری نباید وجود داشته باشد.

یوسفی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری نسبت به انعکاس فعالیت‌های دولت در اذهان عمومی تصریح کرد: برخی‌ها تمام پیشرفت را در عکس یادگاری با چند کشور استعمارگر غربی می‌دیدند و به سبب چنین رویکردی، مقام معظم رهبری تذکراتی را مطرح کردند. ایشان همچنین به تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی مناسب و کنترل تورم پرداختند و عنوان کردند که می‌بایست اطلاع‌رسانی مطلوب صورت گیرد. عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم کاهش قیمت‌ها در بخش کالاهای اساسی و مسکن همچنین خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب با تذکر نسبت به حوزه تورم و مسکن نکات کلیدی را مطرح نمودند که می‌بایست موردتوجه قرار بگیرد.

او متذکر شد: اگرچه عملکرد دولت سیزدهم به‌صورت کلی مثبت ارزیابی می‌گردد اما این به معنای عدم مشکل در فعالیت دولت و اقدامات صورت گرفته نیست. وی در ارزیابی اقدامات دولت سیزدهم یادآور شد: اگر شرایط منطقه‌ و سایر کشورها را موردبررسی قرار دهیم، متوجه اقدامات مثبت دولت سیزدهم خواهیم شد. امروز تورم در کالاهای اساسی در سطح جهانی بالا و رو به افزایش است؛ بخش قابل‌توجهی از کشورهای همسایه با ناامنی‌ها روبه‌رو می‌باشند و با مقایسه چنین امری به سهولت می‌توان به آثار مثبت عملکرد دولت پی برد.

بااین‌حال مطالبه‌مان اقدامات جامع و استمرار روند کاهش تورم است. نماینده مردم اهواز در مجلس یازدهم در پایان این گفت‌وگو همچنین ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نکات دقیقی را در بخش مؤلفه‌های اقتصادی مطرح نمودند. ایشان بابیان اینکه باید در مؤلفه‌های اقتصادی تجدیدنظر کرد، بیان داشتند که باید اثرات این اقدامات در سفره مردم نمایان شود. رهبر معظم انقلاب با تأکید بر ضرورت اقدامات بلندمدت، به اقدامات کوتاه‌مدت و توجه به اقشار ضعیف پرداختند و با اشاره به تشخیص به‌موقع و به‌جا به موضوع واردات کالاهای اساسی پرداختند و عنوان کردند: اگر نیاز کشور به یک کالا به‌موقع تشخیص داده نشود و نزدیک مرحله بحرانی به‌ناچار و دستپاچه شروع به واردات کنیم، طبعاً دچار مشکل می‌شویم. مطابق بیانات ایشان تشخیص به‌موقع نیازهای کشور امری ضرورتی است و می‌بایست موردتوجه بسیار قرار گیرد.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای فرهنگ قدرشناسی را نهادینه کنیم و نیازهای کشور را در زمان مناسب تشخیص دهیم بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.