با گرانی روبهرو هستیم نه گرانفروشی!
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی تهران در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» عنوان کرد: به منظور کنترل و ساماندهی بازار لوازم خانگی، مهمترین اصل تنظیمگری دولت است. بدیهی است که مردم و تولیدکنندگان قادر به تنظیمگری و ساماندهی بازار نمیباشند و این امری است که از سوی دولت تحقق پیدا میکند.
وی درخصوص گرانی لوازم خانگی افزود: باید پای درد دل تولیدکنندگان بنشینیم و صحبتهای توزیع کنندگان را بشنویم. در مقام تولیدکننده مطالبهمان این است که دولت نرخ مواد اولیه را به مدت یک سال ثابت نگه دارد و با قیمتی مشخص ارائه کند. چنانچه این مطالبه عملیاتی شود، قیمت محصولات را با نرخ ثابت ارائه خواهیم کرد و در سامانه ۱۲۴ درج خواهیم کرد.
پازوکی تصریح کرد: با حفظ نرخ مواد اولیه به مدت یکسال، تولیدکننده نیز قیمت خود را ثابت نگه خواهد داشت و مصرف کننده منتفع خواهد شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی تهران همچنین خاطرنشان کرد: قریب به یک سال است که در انتظار عملیاتیشدن مطالبات تولیدکنندگان هستیم. متأسفانه گام عملیاتی در این باره برداشته نشده و هیچ اقدامی مبنی بر حفظ قیمت مواد اولیه برای تولیدکنندگان صورت نگرفته است. او متذکر شد: شایان ذکر است تا بگوییم که امروز با گرانی رو به رو هستیم نه گرانفروشی! هیچ گران فروشی در حال حاضر صورت نمیگیرد و چنانچه افزایش قیمتی اعمال میگردد، به سبب نرخ مواد اولیه و التهابات این بازار است.
وی یادآور شد: امروز تولیدکنندگان جامعه نیز دچار استیصال شدهاند. طی یک روز محصول خود را به فروش میرسانند و روزدیگر قادر به خرید مجدد محصول موردنظر خود نیستند.
پازوکی تصریح کرد: متأسفانه در شرایط فعلی سرمایه درحال هدررفت میباشد و قدرت خرید مردم بسیار کاهش پیدا کرده است. امروز کلیه مردم به خرید اقساطی روی آوردهاند و دیگر قادر به خرید نقدی نیستند.
چنانچه فردی ظرفیت خرید نقدی را داشته باشد هم درصدد خرید اقساطی خواهد بود چراکه سرمایه خود راحفظ خواهد کرد. مهمترین دلیل این امر عدم تناسب دستمزدها با تورم است.
متأسفانه قیمت کالا چندین برابر دستمزد افزایش پیدا میکند و این موجب کاهش قدرت خرید مردم میشود.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازمخانگی تهران مطرح کرد: دولت باید با حضور و تنظیمگری خود بازار مصرفی مردم از جمله بازار لوازم خانگی را ساماندهی کند.
او بیان داشت: به منظور بقای صنعت لوازم خانگی نیازمند صادرات هستیم و این امری غیرقابل انکار است. چنانچه صادرات صورت نگیرد، شاهد اتفافات ناگوار در این حوزه خواهیم بود.
وی در پایان این گفتوگو بیان داشت: باید چشمانداز رقابتی ایجاد شود. نمیتوان تنها درصدد تولید داخل بود. باید نگاهی گسترده داشت و قیمت، کیفیت، خدمات پس از فروش و مواد اولیه قابل رقابت را رقم زد.
اکبر پازوکی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.