نفتی شدن اقتصاد باعث عقبماندگی زیرساختها میشود
گروه سیاسی
بهروزمحبی نجمآبادی، عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» و درتشریح اهمیت تقویت حوزه فرآوردههای نفتی بیان داشت: لزوم کاهش اتکای اقتصاد کشور به نفت، امری ضروری است چراکه در حالحاضراقتصاد دچار نفت زدگی شده است. وی افزود: هنگامیکه نفت جنبه ملی به خود پیدا کرد، بهواسطه اینکه کشور با خام فروشی به منابعی میرسید، از توسعه زیرساختهای اقتصادی عقب ماندیم و اتکای بیشازحد به نفت پیدا کردیم. عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل آنکه خام فروشی نفت پول آمادهای را در اختیار دولتها قرار میداد از توسعه فرآوردههای حوزه نفت عقبمانده و ظرفیتهای اقتصادی برای درآمدزایی کشور اتفاق نیفتاد.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: عدم فعالسازی ظرفیتهای اقتصادی درحوزه نفت موجب شد تا اقتصاد دچار نفت زدگی شود. نفت زدگی به این معناست که ما اتکای بیشازحد به نفت داریم و بهجای آنکه درآمد ناشی از فروش نفتمان را صرف توسعه زیرساختهای اقتصادی کنیم، آن را صرف بودجه جاری میکنیم.
نفت زدگی اقتصاد!
او متذکر شد: وابستگی به نفت سبب شد که دشمن با استفاده از تحریم، درآمد ما از طریق فروش نفت و اقتصاد تکمحصولیمان را کاهش دهد. بهموجب اقتصاد تکمحصولی و وابستگی به نفت نتوانستیم در حوزه فرآوردههای نفتی ویژه عمل کنیم. در این راستا ضرورت دارد تا با کاهش وابستگی نسبت به درآمدهای نفتی اقتصاد را از نفت زدگی نجات داده و همگام با توسعههای اقتصادی شویم. محبی
نجم آبادی درپایان این گفتوگو با اشاره بر تقسیم پول نفت میان مردم اظهارکرد: یکی از مسائلی که در فضای مجازی مطرح میشود، مسئله تقسیم پول نفت میان مردم است. درواقع افراد زیادی برآوردهایی از میزان عایدی به هر فرد عنوان میکنند که واقعی نیست و این عدد به دلیل جمعیت کشور، ناچیز است. بنابراین ضرورت دارد که به شیطنتها و اخبار جعلی فضای مجازی توجه نکنیم.
بهروزمحبی نجمآبادی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.