مخبر؛ رئیسالوزرای رئیسی
گروه سیاسی
درحالی که چند روز به معرفی کابینه رئیسجمهور به مجلس مانده و گمانهزنیهای متعددی در مورد کابینههای احتمالی مطرح است، حجتالاسلام رئیسی با انتصاب دو مهره مهم، استارت تشکیل کابینه را زد، دو مهرهای که میتواند نقش بسزایی را در رهبری و هماهنگی تیم او داشته باشند.
روز یکشنبه نیز محمد مخبر و غلامحسین اسماعیلی طی احکام جداگانهای از سوی حجتالاسلام رئیسی به ترتیب به عنوان معاون اول و رئیس دفتر رئیسجمهور منصوب شدند.
محمد مخبر دزفولی سابقه ریاست ستاد اجرایی فرمان امام از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ را در سابقه خود دارد و پیش از آن معاونت بازرگانی و حمل و نقل بنیاد مستضعفان و ریاست هیئت مدیره بانک سینا و معاونت استانداری خوزستان را بر عهده داشتهاست. مخبر در مقطع دکتری در رشته مدیریت و برنامهریزی توسعه اقتصادی، در مقاطع کارشناسیارشد و کارشناسی به ترتیب در رشتههای مدیریت با گرایش سیستمها و کارشناسی در مهندسی برق تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتری حقوق بینالملل است.
انتصاب مخبر باتوجه به سوابقش میتواند برای شرایط فعلی کشور که هم مواجه با مشکلات اقتصادی و بحران کروناست، مناسب باشدچراکه او سوابق اجرایی، اقتصادی و همچنین تولید واکسن در مجموعه تحت مدیریتش را به یدک میکشد.البته انتخاب مخبر به عنوان معاون اول، شروع راهی جدید برای اوست تا توانایی خود برای مدیریت و کاپیتانی تیم دولت را به محک گذارد.همچنین غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیسجمهور، پیش از این به عنوان سخنگوی قوه قضائیه مشغول به فعالیت بود و پیش از این در سمتهایی همچون دادستانی مشهد، رئیس سازمان زندانهای کشور و رئیس کل دادگستری استان تهران حضور داشته است.بناست فهرست وزرای پیشنهادی دولت ظرف این هفته به مجلس شورای اسلامی اعلام شود.۱. آموزش و پرورش، ۲. ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۳. اطلاعات، ۴. امور اقتصادی و دارایی، ۵. امور خارجه، ۶. بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۷. تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۸. جهاد کشاورزی، ۹. دادگستری، ۱۰. دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ۱۱. راه و شهرسازی، ۱۲. صنعت، معدن و تجارت، ۱۳. فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۱۴. کشور، ۱۵. علوم، تحقیقات و فناوری، ۱۶. میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ۱۷. نفت، ۱۸. نیرو و ۱۹. ورزش و جوانان وزراتخانههای کابینه رئیسی هستند. همچنین رئیس جمهور ۱۰ معاون دارد که عبارتند از ۱. معاون اقتصادی رئیسجمهور، ۲. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، ۳. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، ۴. معاون حقوقی رئیسجمهور، ۵. معاون رئیس جمهور در امور مجلس، ۶. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، ۷. معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، ۸. معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، ۹. معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و ۱۰. معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست.سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت، سرپرست نهاد ریاست جمهوری و جایگاههای دیگری نیز وجود دارد که رئیس جمهور با انتخاب آنها به تکمیل کابینه سیزدهم کمک خواهد کرد و باید منتظر ماند و دید که حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی با چه کابینهای اقدام به رفع مشکلات ریز و درشت مردم خواهد کرد؛ آنچه مهم است رفع فشار معیشتی مردم بوده و باید بیش از پیش به آن اهتمام ورزیده شود در غیر اینصورت ترکیب کابینه بیمعنا خواهد بود.
آیت الله رئیسی , دولت سیزدهم , محمد مخبر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.