تحریف واقعیت راهبرد انتخاباتی اصلاح طلبان
وحید عظیمنیا
گرانیگاه طیف غربباور برای پیروزی در انتخابات ۹۲ و ۹۶ ریاست جمهوری و حتی انتخابات ۹۴ مجلس شورای اسلامی، دوگانهسازیهای کاذب بود که امروز با گذشت زمان، بیش از پیش به تهی و فریبکارانه بودن آن میتوان پی برد؛ آنکه خود را حقوقدان و نه سرهنگ معرفی میکرد در رزمگاه حقوقی نه تنها نتوانست تحریمها را بالمره لغو کند بلکه امروز شاهد تحمیل هزار و ۵۰۰ تحریم علیه مردم عزیزمان از سوی رژیم آمریکا هستیم. البته این دوگانهها صرفا منوط به «سرهنگ/حقوقدان»، «برجامیان/نابرجامیان»، «دلواپس/دلآرام»، «تندرو/معتدل»، «جنگ/صلح»، «تعامل سازنده/تقابل مستمر» و… نیست بلکه اخیرا در تلاش برای جا انداختن دوگانه «انتخابات پرشور/ انتخاب درست» هستند.
این جریان درصدد القای این گزاره است که اگر حضور مردم گسترده باشد خروجی آن کسی خواهد بود که مدنظر ماست! در نادرست بودن این انگاره همین بس که در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ از مجموع بیش از ۵۶ میلیون نفر واجدان رأیدهی صرفا بیش از ۲۳ میلیون نفر به رئیسجمهور فعلی رأی دادند یعنی حدود ۳۳ میلیون نفر به او رأی ندادند. جریان انقلابی با پذیرش نتیجه و آتش نزدن سطل زباله و بانک و اموال عمومی مردم و راه نینداختن کارناوالهای حزبی، پایبندی به قانون را به نمایش گذاشت؛ برخلاف آنچه در انتخابات ۸۸ شاهد خروج علیه قانون و مردمسالاری بودیم!
پایه اصلی دوگانهسازی، انحراف افکار عمومی است و جریان غربباور سابقهای طولانی و البته حرفهای در این عرصه دارند! این در حالی است مولایمان علی (ع) در اولین سخنرانی بعد از بیعت مردم مدینه در سال ۳۵ هجری در جریان اعلام سیاستهای حکومتی فرمودند: «آنچه میگویم به عهده میگیرم و خود به آن پایبندم» و این مصداق نفی انحراف افکار عمومی یا دپراتیزه (Depratise) است.
تحریف واقعیتها نیز یکی از شئون انحراف افکار عمومی است که حضرات به خوبی از آن استفاده میکنند به طور مثال مصطفی تاجزاده که انحراف افکار عمومی، مشی اصلی اوست اخیرا در یک پیام تويیتری نوشت «نه شاه قدر مهندس بازرگان و یارانش را دانست و نه جمهوری اسلامی. بهراستی اپوزيسیونی به نجابت، خیرخواهی و پاکدستی نهضت آزادی که هدفی جز سربلندی ایران و بهروزی ایرانیان ندارد، نعمت بزرگی برای جامعه و حکومت نیست؟ چرا به هر بهانهای به آزار ایشان میپردازند؟ چرا نمایندگان ساکتند؟»
در پاسخ به این تحریف عیان تاریخ حسین دهباشی سازنده فیلم انتخاباتی روحانی ذیل آن تويیت نوشت «جناب تاجزاده آنکه چماق دردست و موتورسوار شعار میدادند که: «ملیها کوشند؟ تو سوراخ موشاند!» شما بودید شعار «بازرگان، پیرخرفت ایران» ابتکار دوستان شما بود. آنکه ملیّون را در مجلس کتک زد آقای غفاری بود و آنکه بدترین اتهامات را به مهندس بازرگان زد آقای خاتمی!»حال که سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری از راه میرسد شاهد رادیکال شدن فضای سیاسی و پمپاژ انگارههای نادرست به جامعه هستیم از این رو دوگانهسازیها تشدید خواهد شد و «انتخابات پرشور و انتخاب درست» در همین راستا قابل ارزیابی است. این در حالی است كه مطلوب اصلی انقلاب انتخابات پرشور با انتخاب درست است بنابراین برجسته کردن یکی و نادیده گرفتن دیگری قابل قبول نیست.
«علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پرشور و انتخاب اصلح
رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه هفته گذشته در بخش پایانی بیاناتشان در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی که به مناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶ انجام شد، فرمودند: «انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است؛ این فرصت را نباید از دست داد. البته مخالفین جمهوری اسلامی نمیخواهند جمهوری اسلامی از این فرصت استفاده کند. انتخابات این خصوصیات را دارد: این یک امکان برای ملت است، یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است؛ شور انقلابی مردم را نشان میدهد. وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور میشود، این موجب پس زدن دشمنان میشود، طمع دشمن را در کشور کم میکند. انتخابات هر چه پرشورتر، هر چه با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور و برای خود مردم بیشتر خواهد بود؛ و البته عرض کردیم دشمنان این را نمیخواهند؛ لذا هر وقت نزدیک انتخابات میشود – در همه دورهها؛ ما نزدیک ۴۰ انتخابات داشتیم در این سالها- اینها شروع میکنند، گاهی میگویند آزادی نیست، گاهی میگویند دخالت فلان است، گاهی میگویند مهندسی است، گاهی میگویند چنین است، برای اینکه مردم را دلسرد کنند از حضور در انتخابات؛ این، کار دشمن است. لکن حقیقت قضیه این است که انتخابات برای کشور یک افتخار است، یک فرصت است، یک امکان است، یک ذخیره است که اگر شرکت پرشور مردم باشد، این یقینا به آینده کشور کمک خواهد کرد. البته اگر این شرکت پرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتا یک نیروی کارآمد و باایمان و پرانگیزه و علاقهمند به کار انتخاب بشود به وسیله مردم، خب این نورعلینور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد. حالا من در باب انتخابات، در ماههای آینده که فرصت هست، اگر زنده بودم، حرفهای زیاد دیگری دارم که عرض خواهم کرد؛ امروز همین یک جمله را خواستم عرض بکنم. میخواهم بگویم علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد، انتخاب اصلح، انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است».البته ایشان در همین سخنرانی در باب دستاوردهای انقلاب اسلامی فرمودند: «مدیریت کشور را از یک حکومت استبدادی پادشاهی و فردی تبدیل کرد به یک حکومت مردمی و جمهوریت و مردمسالاری. امروز حاکم بر سرنوشت ملت ایران خود مردمند؛ مردمند که انتخاب میکنند؛ ممکن است خوب انتخاب کنند، ممکن است بد انتخاب کنند، اما مردم انتخاب میکنند؛ این خیلی چیز مهمی است». به این مهم نیز اشاره فرمودند: «در مقام عمل نترسیدن، خسته نشدن، ناامید نشدن، تنبلی نکردن، ندانسته در نقشه دشمن وارد نشدن و به او کمک نکردن لازم است. در جای خود هم آماده فداکاری بودن؛ اینکه میگوییم در جای خود، یعنی یک مواردی پیش میآید که باید فداکاری کرد، باید جان را به کف دست گرفت: نهد جان بر کف دست و رهاند/ ز ننگ تیرهروزی کشوری را.»الاایحال کشور برای عبور از گردنه حساس فعلی نیازمند «انتخابات پرشور» و «انتخاب درست» است؛ اولی که با حضور گسترده در انتخابات محقق میشود، اما دومی مستلزم پرهیز از انتخاب هیجانی و توجه به اندیشه و عملکرد بهجای توجه صرف به شعارهای رنگارنگ سبز و بنفش است؛ شعارهایی که ادعای دیوار کشی در خیابان داشت و مردم را از دلار ۵ هزار تومانی میترساند، اما خودش قیمت دلار را تا ۳۰ هزار تومان بالا برد!
اصلاح طلبان , انتخابات
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.