۴۰ مطالبه از مجلس جدید - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 24280
  پرینتخانه » مطالب روزنامه, یادداشت تاریخ انتشار : 11 تیر 1399 - 23:05 |

۴۰ مطالبه از مجلس جدید

در شرایطی که دولت روحانی و مجلس دهم جامعه را مأیوس و مستاصل کرده،مردم با هزار امید و آرزوبه نمایندگانی رأی دادند که حامل گفتمان انقلاب و اسلام انقلابی هستند. کسانی‌که در مقابل جریان فاسد و ناکارامد اصلاحات لیبرال، داعیه انقلاب، اسلام و کارآمدی دارند و مردم از آن‌ها انتظار اقدامات انقلابی و تحول آفرین در حوزه اقتصادی و فرهنگی و... دارند. مجلسی که باید صدا و آینه مردم باشد. بخشی از مطالبات اصلی عمومی که در فضای مجازی در گفت‌وگوهای حقیقی و درددل‌های سیاسی مرتب به گوش می‌رسد را خدمت دکتر قالیباف و نمایندگان جدید مجلس اعلام می‌کنیم.
۴۰ مطالبه از مجلس جدید

محمد عبدالهی
در شرایطی که دولت روحانی و مجلس دهم جامعه را مأیوس و مستاصل کرده،مردم با هزار امید و آرزوبه نمایندگانی رأی دادند که حامل گفتمان انقلاب و اسلام انقلابی هستند. کسانی‌که در مقابل جریان فاسد و ناکارامد اصلاحات لیبرال، داعیه انقلاب، اسلام و کارآمدی دارند و مردم از آن‌ها انتظار اقدامات انقلابی و تحول آفرین در حوزه اقتصادی و فرهنگی و… دارند. مجلسی که باید صدا و آینه مردم باشد. بخشی از مطالبات اصلی عمومی که در فضای مجازی در گفت‌وگوهای حقیقی و درددل‌های سیاسی مرتب به گوش می‌رسد را خدمت دکتر قالیباف و نمایندگان جدید مجلس اعلام می‌کنیم.
به صورت مصداقی و به دور از شعارها و مسائل کلی و انتزاعی؛ باشد که طبق سوابق این عزیزان که در کم‌ترین زمان، بیشترین تغییر و تحول مثبت پدید می آورند، در مجلس یازدهم نیز چنین روندی را شاهد باشیم.
مطالبات اقتصادی 
حمایت از تولید: 
۱٫ آزادسازی تولید خودرو از انحصار مافیا و شرکت های خاص و اعطای مجوز به کارآفرینان و طراحان خودروهای باکیفیت.
۲٫ الزام دولت به تولید و ترویج خودروهای زیستی (برقی، خورشیدی) و تمهیدات آن ظرف ۳ سال. 
۳٫ تعیین سقف برای واردات گوشت و فرآوده های لبنی: طبق فرموده رهبر انقلاب، هر کالایی که در کشور تولید می‌شود یا امکان تولید دارد، نباید وارد شود. حال آنکه واردات گوشت و فرآورده های لبنی در صدر لیست واردات قرار دارد و باعث تضعیف شدید تولید داخلی شده است. اگرچه واردکنندگان، بهانه تنظیم بازار را برای واردات افسارگسیخته مطرح کرده اند، اما مجلس باید با تعیین سقف واردات، سرمایه را به بخش تولید هدایت کند. 
۴٫ الزام دولت به حمایت مستقیم از تولیدکنندگان خصوصا کشاورزان و دامداران (و حذف واسطه ها): دولت به ازای توان تولید، متراژ زمین زیرکشت، تعداد دام و.. باید به تولیدکنندگان یارانه خوراک و مواد اولیه، (یارانه حمایت از تولید) پرداخت کند. حمایت یارانه ای از کشاورزانی که اقدام به کشت گیاهان استراتژیک نظیر دانه های روغنی (کلزا، ذرت، سویا، پنبه) می‌کنند.
۵٫ الزام گمرک به ترخیص کالاها و مواد اولیه تولید(غیرخوراکی)  حداکثر ظرف مدت یک ماه. (متاسفانه گزارشات متعددی وجود دارد که گمرک با تعلل در ترخیص مواد اولیه کارخانجات به ایجاد اخلال در روند تولید می‌پردازد).
۶٫ اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی. از جمله کاهش تعرفه آب، برق، گاز واحدهای تولیدی 
۷٫ کاهش سود وام بانکی: پس از چهل و یک سال از عمر جمهوری اسلامی، زیبنده نیست بانکها به طور رسمی به شکل ربوی کار کنند. الزام بانکها به اعطای وام تولید و آبادانی به خرده کاران: خصوصا سه موضوع ساخت و ساز، ایجاد کسب و کار و ازدواج: چین دقیقا با همین شیوه، اقتصاد فقیر خود را نجات داد. 
۸٫ ایجاد محدودیت در سقف اعطای وام: بانکها تحت 
هر عنوانی، حتی تولید، مجاز نباشند بیش از سقف معینی به یک فرد یا شرکت وام دهند. این سقف می‌تواند به عنوان مثال، ۲۰ برابر میزان اعطای وام سالانه به افراد باشد. این اقدام بهترین مانع ساختاری برای جلوگیری از اختلاس های کلان است.
۹٫ هیچ بانکی نباید از چنین قانونی سرپیچی کند. این اقدام، سبب خواهد شد زنجیره اختلاس های کلان سیستمی در شغل جذاب بانکداری و روند اعطای وام به ابربدهکاران بانکی، که به عنوان یکی از روزنه های
 اصلی اختلاس های سنگین و دزدی های کلان اقتصادی در نظام جمهوری اسلامی است، متوقف و اصلاح شود و مشکل فسادهای اقتصادی  به شکل ساختاری و از ریشه حل شود.
۱۰٫الزام دولت به فعالیت های عمرانی (که متاسفانه بطور کامل در دولت روحانی تعطیل شده). ایجاد متروی سراسری و ارتباط مراکز استانها به یکدیگر با قطارهای سریع السیر و برقی. ایجاد مسیر زمینی مشترک با کشورهای همسایه خصوصا قطار سریع السیر (بین کشورهای ایران، عراق، سوریه، لبنان). 
عدالت درآمدی: 
۱۱٫ حداکثر حقوق و حداقل حقوق در کشور، کمتر از ۵ برابر نباشد. 
۱۲٫ حقوق مقامات عالیرتبه (یعنی وزرا، معاونین وزرا، نمایندگان مجلس، شهردارها، اعضای شورای شهر) همگی باید مساوی حقوق کمترین اقشار یعنی کارگران تصویب شود. این کار، سبب میشود عطش تشنگان قدرت و ثروت، برای رسیدن به مقامات حساس کشور کاسته شود و در جمهوری اسلامی، ضعفا و پابرهنگان، احساس تبعیض نکنند. (این اقدام در دنیا بی سابقه است، همچنان که خود جمهوری اسلامی در دنیا بی سابقه است)
۱۳٫ اصلاح سیستم مالیاتی و اخذ مالیات از صاحبان درآمدهای کلان (فوتبالیست ها و مربیان فوتبال، بازیگران گرانقیمت، وکلا): بعلاوه وکلا تنها در صورتی بتوانند از موکل خود دستمزد دریافت کنند که احقاق حق کنند. در غیر این صورت، آنها موظفند تمام دستمزد دریافت شده به عنوان حق الوکاله را به موکل برگردانند. 
مبارزه با فساد مالی  و اداری مسئولان:
۱۴٫ اموال و درامد مسئولان در سایت شفاف و عمومی: اموال و درآمد مسئولان نه در سایتهای محرمانه، بلکه باید جلو چشم مردم باشد. هر نوع افزایش ثروت در دوران مسئولیت مسئولین دولتی باید ممنوع شود. و حقوق مسئولان تنها طوری باشد که بتوانند به گذران زندگی به شکل متعارف بپردازند. (به حکم نامه امیرالمومنین به شریح قاضی برای خرید خانه در دوران مسئولیتش) 
۱۵٫ ممنوعیت سفرهای خارجی بیش از دو بار (و بیش از ۲۰ روز) در سال برای مدیران میانی. 
۱۶٫ ممنوعیت بکارگیری مسئولان و مدیران دوتابعیتی یا مدیرانی که فرزند یا همسر آنها دارای تابعیت یک کشور بیگانه است. مگر آنکه رسما و به شکل مکتوب در رسانه های جمعی، اقدام به برائت از فرزند خویش نمایند. 
مبارزه با گرانی 
۱۷٫ احیای طرح مردمی مبارزه با گرانی: احیای شماره ۱۲۴ و گزارشات مردمی گرانفروشی. 
۱۸٫ الزام وزارت اقتصاد به ایجاد پلیس مخفی مبارزه با گرانفروشی
۱۹٫ الزام به زدن برچسب قیمت مصرف کننده معین بر روی کلیه کالاهای تولیدی و وارداتی. حتی لباس و لوازم خانگی و.. 
مطالبات حوزه سلامت و خانواده :
۲۰٫ ممنوعیت واردات هر نوع محصول تراریخته: اعم از خوراک دام و محصولات غذایی انسانی. حتی یک گرم تراریخته نباید وارد خاک ایران شود.
۲۱٫ ممنوعیت واردات واکسن و داروهای قابل تولید در کشور. چه انسانی چه دامی. و الزام شرکت های داخلی به تولید موارد مورد نیاز. 
۲۲٫ الزام پزشکان به تجویز داروهای گیاهی در کنار داروهای شیمیایی. 
۲۳٫ الزام صدا و سیما و آموزش و پرورش، برای آموزش و تبلیغ گیاهان دارویی و خواص مواد غذایی و طب اسلامی ایرانی در قالب برنامه های ویژه و دروس ویژه.
۲۴٫ اعطای وام حمایتی به بیماران صعب العلاج و خاص 
۲۵٫ الزام دولت به حمایت مالی و اداری از فرزندآوری: اعطای یارانه ویژه نوزاد، اعطای مرخصی ۲ ساله به مادران باردار و شیرده، اعطای مرخصی ۲ ماهه به پدران صاحب نوزاد، اعطای زمین کشاورزی از سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی برای کشت و کار و آبادسازی به خانواده های دارای ۴ فرزند، اعطای منزل به خانواده های 
دارای فرزند ۳ قلو به بالا از محل وزارت مسکن. الزام سازمانها به اختصاص محل نگهداری کودکان کارکنان زن و مرد. (سازمانهای دارای بیش از ۵۰ کارکن)
۲۶٫ ایجاد سازمان همسرگزینی: وجود جمعیت میلیونی دختران و پسران مجرد، وجود یک سازمان ویژه واسطه گری برای ازدواج را ضروری ساخته. این سازمان با بکارگیری مشاوران و روانشناسان متعهد و اخلاق مدار، برای پیشنهاد کفو به جوانان متقاضی، از فعالیت های غیرقانونی و انحرافی برای ازدواج جلوگیری می‌کند و روال همسرگزینی را قانونمند و آسان میکند.
حفظ کرامت انسانی مردم و عدم تعرض به نیازهای اولیه هر فرد: 
۲۷٫ ممنوعیت قطع آب، برق، گاز به روی هر فرد و خانواده ای. وزارت نیرو موظف است تنها پس از یک سال از عدم پرداخت قبوض، درصورتیکه فقر خانوار مذکور محرز و آشکار نباشد، به قوه قضائیه نسبت به عدم پرداخت قبض شکایت کند. این نیرو و سازمان های
 مرتبط با آن حق ندارند نیازهای اولیه (یعنی آب، برق، گاز) را به روی هیچکس قطع نمایند. 
۲۸٫ ممنوعیت تخریب منازل و ساختمان های ساخته شده 
غیرمجاز برای افراد بی خانمان و بدون مسکن. مگر آنکه صاحب ملک یا سرپرست وی دارای ملک دیگری باشد. 
مطالبات فرهنگی اجتماعی
۲۹٫ راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان ضروری‌ترین زیرساخت ارتباطی کشورو رایگان کردن استفاده از آن (جهت تالیف قلوب اجتماعی)
۳۰٫ ممنوعیت استفاده از پیام های رسان های خارجی و الزام وزارت ارتباطات به رواج یک پیام رسان واحد و پرقدرت. (با پشتیبانی کامل فنی) 
۳۱٫ اعطای تابعیت به خانواده های شهدای اتباع ساکن ایران 
۳۲٫ اعطای تابعیت به خانواده های اتباع دارای فرزند دانشجوی متولد ایران. به جهت حفظ کرامت انسانی و پیشرفت علمی آنها.
۳۳٫ اختصاص مقرری ماهیانه برای همه رزمندگان دفاع مقدس (با سابقه بیش از یک سال) خصوصا سربازان وظیفه. (تاکنون هیچ حمایتی از رزمندگان ارتش و سربازان وظیفه آن دوران صورت نگرفته) 
۳۴٫ الزام وزارت آموزش و پرورش به تصحیح کتب درسی از حالت حفظ محور به مهارت محور. ضرورت آموزش مهارت های تولید شغل به دانش آموزان از کلاس ششم تا پایان دبیرستان. به نحوی که دانش آموز خود بتواند پس از پایان دوره دبیرستان، به کارآفرینی و مشاغل خودبنیاد بپردازد و نیاز به تحصیلات دانشگاهی برای کسب شغل نداشته باشد. 
۳۵٫ موظف کردن دانشگاهها به استخدام قراردادی اساتید حق التدریس به همراه بیمه و خدمات شغلی. همچنین دانشگاهها مجاز باشند تنها نیمی از کادر آموزشی خود را از اساتید حق التدریس انتخاب کنند. ظلم بزرگی که در وزارت علوم به اساتید حق التدریس صورت میگیرد و دانشگاهها به صورت استثماری نسبت به این قشر رفتار می‌کنند. 
۳۶٫ ممنوعیت کاری مشاهیر و سلبریتی هایی که اقدامات و اظهاراتی علیه منافع ملی دارند. ابتدا به صورت موقت و در صورت تکرار به صورت دائمی. (مگر آنکه توبه و جبران نمایند) 
مطالبات سیاسی 
۳۷٫ محدود کردن دوران ریاست جمهوری به ۵ سال (بدون امکان کاندیداتوری مجدد)و محدود کردن نمایندگی مجلس به حداکثر ۲ دوره ۴ ساله. (این قانون نیاز به اصلاح قانون اساسی دارد.) هر دو این قوانین جهت جلوگیری از سواستفاده از قدرت، چرخش نخبگان، استفاده بهینه از فرصت مسئولیت، و جلوگیری از ساختارشکنی پوپولیستی جهت فریب افکار عمومی است.
۳۸٫ محدود کردن دوره سفارت به حداکثر ۸ سال. سفرا و کنسولهای فرهنگی ایران در سایر کشورها موظفند فعالیت های فرهنگی و اقتصادی و بیلان کاری خویش در تصویرسازی مثبت از جمهوری اسلامی ایران در محل ماموریت خود را به صورت سالانه به مجلس گزارش کنند. سفارتخانه ها ملزم به فعالیت رسانه ای (پایگاه اینترنتی، حساب توییتری و اینستاگرامی) در راستای دیپلماسی عمومی به زبان کشور مقصد شوند. 
۳۹٫ غیرقانونی کردن بازی با نمایندگان رژیم صهیونیستی در کلیه رشته های ورزشی و ملزم کردن وزارت ورزش برای قانونی کردن عدم بازی با رژیم های نژادپرست و آپارتاید و در حال جنگ با ایران (رژیم صهیونیستی) در فدراسیون های ورزشی جهانی. این اقدام سبب خواهد شد نه تنها هزینه عدم بازی با رژیم صهیونیستی بر دوش ورزشکاران ما نیفتد، بلکه باعث مشروعیت زدایی
 از رژیم اشغالگر در سطح جهانی شود.
۴۰٫ موظف کردن دولت به ایجاد سامانه سراسری برای پیگیری مشکلات مردم. یک پایگاه اینترنتی واحد که هر فرد با کد ملی خود بتواند مشکلات و شکوه های 
خود از مسئولین دولتی هر شهر و استان و نیز به صورت کلی را در این پایگاه اعلام کند. و مسئولین مربوطه موظف باشند ظرف مدت یک ماه، به آن مطالبه پاسخ داده و یا آن را حل کنند. این اقدام سبب می‌شود، مردم جایی برای انعکاس صدای خود داشته باشند و مجبور نشوند دست به دامن رسانه های 
بیگانه شوند. روشن است انباشت نارضایتی های کوچک باعث اعتراضات بزرگ میشود و چنین سامانه ای‌
خرده نارضایتی ها را رفع و حل خواهد کرد تا مردم احساس کنند در اداره کشور دارای نقش و تاثیر هستند و نظام از خودشان است.
این ۴۰ مطالبه، بخشی از مطالبات عمومی خصوصا دغدغه های جوانان انقلابی برای کارآمدسازی نظام جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب است. از نمایندگانی که با تلاش همین افراد، صاحب غلبه گفتمانی برای مدت چهار سال شده اند و این مطالبات پیوسته و بصورت مستمر ادامه خواهد داشت و تکمیل خواهد شد. به امید تحقق آنها.

نویسنده : محمد عبدالهی |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای ۴۰ مطالبه از مجلس جدید بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.