کاهش پادتن‌های انتخاباتی ترامپ ! - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 28319
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 11 شهریور 1399 - 7:33 |
نگاه ابزاری سیاستمداران آمریکایی به واکسن کرونا؛

کاهش پادتن‌های انتخاباتی ترامپ !

دونالد ترامپ روزهای خوبی را سپری نمی‌کند! وی وضعیت خوبی در نظرسنجی‌های ملی و ایالتی ندارد. در چنین شرایطی،مشاوران رئیس‌جمهور آمریکا به وی توصیه کرده‌اند تا فشار خود بر شرکت‌های دارویی آمریکا جهت تولید واکسن کرونا را افزایش دهد.
کاهش پادتن‌های انتخاباتی ترامپ !

گروه بین‌الملل
دونالد ترامپ روزهای خوبی را سپری نمی‌کند! وی وضعیت خوبی در نظرسنجی‌های ملی و ایالتی ندارد. در چنین شرایطی،مشاوران رئیس‌جمهور آمریکا به وی توصیه کرده‌اند تا فشار خود بر شرکت‌های دارویی آمریکا جهت تولید واکسن کرونا را افزایش دهد. در آن‌سوی دنیا  کشور چین نیز آزمایش واکسن کرونا و حتی به نقل از برخی منابع، تزریق آن را به عده‌ای از شهروندان خود آغاز کرده است. همچنین کشور روسیه  علاوه بر تزریق آزمایشی اولین نوع واکسن کرونا، از تولید سه نوع واکسن دیگر ( واکسن کووید۱۹) در آینده‌ای نزدیک خبر داده است. کشورهای اروپایی نیز در کنار تلاش برای تولید واکسن کرونا، به پیش‌خرید صدها میلیون واکسن کرونا  از سوی کمپانی‌های دارویی روی آورده‌اند. 
 ترامپ و معمای «واکسن آمریکایی کرونا»
اعلام اخبار مربوط به تولید واکسن کرونا در کشورهایی مانند چین، روسیه و حتی دیگر کشورهای دنیا ترامپ و مقامات کاخ سفید را به‌شدت آزار داده است. ترامپ«تولید و توزیع انحصاری واکسن کرونا»را رمز پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری ماه‌نوامبر( آبان ماه ) می‌دانست. 
اصرار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای عرضه هر چه سریع‌تر واکسن کرونا با انتقاد شدید کارشناسان امور بهداشتی و شخصیت‌های ارشد حزب دموکرات روبه‌رو شده است.دویچه وله‌به‌ نقل از نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گزارش داد که دخالت ترامپ در کار علمی اداره مواد غذایی و دارویی (FDA)، سلامت شهروندان آمریکایی را به خطر می‌اندازد.او در یک پیام توییتری نوشت که این اداره وابسته به وزارت بهداشت باید بر مبنای اثربخشی و نداشتن تأثیر جانبی درباره یک واکسن تصمیم بگیرد و«نه‌تحت‌فشار سیاسی کاخ سفید.»
کایتلین ریورز، اپیدمی‌شناس دانشگاه معتبر جانز هاپکینز در بالتیمور می‌گوید:
«هر واکسنی باید از سه پیش‌شرط«مطمئن، مؤثر و قابل‌اعتماد» بودن برخوردار باشد. این غم‌انگیز خواهد بود که سیاستمداران با انگیزه‌های سیاسی مسئله‌ای را به خطر بیندازند که می‌تواند بازگشت به زندگی طبیعی را برای شهروندان ممکن کند.»
تام فریدن، مدیر پیشین مرکز آمریکایی کنترل و پیشگیری بیماری‌ها، هشدار می‌دهد که در مسیر تولید واکسن انتخاب راه‌های میانبر برای کوتاه کردن زمان دستیابی به آن مجاز نیست و این روند باید شفاف و دقیق باشد.
 ترامپ دیگران را متهم می‌کند 
ترامپ پیش‌ازاین ادعا کرده بود که عده‌ای از همکاران اداره مواد غذایی و دارویی که با او ضدیت دارنددر مسیر تولید دارو ‌ و واکسن کرونا سنگ‌اندازی می‌کنند تا دولت نتواند پیش از انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر به موفقیتی در این زمینه دست یابد.سازمان بهداشت جهانی و اغلب کارشناسان بین‌المللی بارها تأکید کرده‌اند که پروسه تولید واکسن و آزمایش آن ازنظر کارایی و نداشتن اثرات جانبی روندی زمان‌بر است و این کار پیش از ۱۸ ماه به نتیجه قطعی و قابل‌اطمینان نمی‌رسد.بااین‌حال دونالد ترامپ بارها وعده داده است که واکسن کرونا پیش از پایان سال جاری میلادی تولید و به بازار عرضه می‌شود. او ازجمله سیاستمدارانی است که در ماه‌های آغاز شیوع کرونا در آمریکا همه‌گیری آن را جدی نمی‌گرفت و به همین دلیل با انتقادهای زیادی روبه‌رو است.
رئیس‌جمهوری آمریکا به‌تازگی در یک پیام توییتری خطاب به رئیس اداره مواد غذایی و دارو نوشت: «تمرکز ما باید بر شتاب و نجات جان انسان‌ها باشد.»
به‌رغم تأکیدهای ترامپ درباره شتاب در تولید واکسن کرونا پیش از انتخابات، آنتونی فاوچی مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا و کارشناس ارشد کاخ سفید نیز معتقد است که تولید یک واکسن مطمئن برای مقابله با کرونا تا ابتدا یا میانه سال ۲۰۲۱ زمان خواهد برد.به عبارت بهتر ترامپ پادتن‌های انتخاباتی خود برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ را اندک و رو به اتمام می‌بیند! او اکنون بیش از هرکسی  نیاز به واکسن کرونا دارد.
 آمریکا؛ کانون اصلی ابتلا به کرونا
در حال حاضر شرکت‌ها و مؤسسه‌های تحقیقاتی زیادی در کشورهای مختلف جهان آزمایش و کارآزمایی واکسن کرونا را در دستور کار دارند. مدیرکل سازمان بهداشت جهانی می‌گوید، با وجود پیامدهای منفی جهانی‌شدن و ارتباط بیشتر افراد کشورهای مختلف فناوری‌های پیشرفته‌تر این امیدواری را ایجاد می‌کند که در کمتر از دو سال همه‌گیری کووید۱۹ مهار شود.تدروس آدانوم ۳۱ مرداد در مرکز این سازمان در ژنو خاطرنشان کرد که درنهایت ابزار اصلی مقابله با کووید۱۹ تولید واکسن خواهد بود، اما واکسن نیز به‌تنهایی همه‌گیری کرونا را ریشه‌کن نخواهد کرد.
همان‌گونه که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است، ایالات‌متحده با فاصله زیاد درگیرترین کشور جهان با همه‌گیری کرونا به شمار می‌رود و ضربه‌ای که این بحران به اقتصاد آن وارد کرده بسیار شدید است.بر این پایه افزایش شانس پیروزی ترامپ در مقابل جو بایدن، نامزد حزب دموکرات که در نظرسنجی‌ها از او پیش افتاده، به‌شدت وابسته به رو کردن برگ برنده‌ای چون واکسن کرونا است.
 ترامپ منجی نیست، متهم است!
استفان لندمن، تحلیلگر آمریکا و دانش‌آموخته دانشگاه هاروارد در این خصوص به «رسالت»  می‌گوید:
«آنچه امروز موضوعیت دارد،نحوه مواجهه مقامات آمریکایی و خصوصا اعضای دولت ترامپ با شیوع ویروس کرونا در ماه فوریه ( بهمن‌ماه سال گذشته) بوده است. اگر بر روی عملکرد مقامات آمریکایی در این مقطع زمانی مهم متمرکز شویم، به‌خوبی درمی‌یابیم که ترامپ و همراهانش این موضوع را نادیده گرفته‌اند. حتی پس از ورود کرونا به آمریکا ترامپ به تمسخر این ویروس پرداخت. او تصور می‌کرد می‌تواند به ساده‌انگاری ماجرا، افکار عمومی را درخصوص بی‌اهمیت بودن شیوع کرونا مجاب کند اما ویروس کرونا به‌مراتب از نقشه‌های ترامپ دقیق‌تر و جدی‌تر بود!»
لندمن در ادامه تأکید کرده است :« ترامپ حتی در صورت تولید واکسن کرونا، یک منجی نیست ، بلکه یک متهم است. اگرچه او واکسن کرونا را برای نجات در انتخابات می‌خواهد اما شهروندان آمریکایی فراموش نمی‌کنند که ابتلای نزدیک به ۶ میلیون نفر به کرونا و جان باختن نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر، محصول عملکرد کاخ سفید در مواجهه با کرونا و بی‌اهمیت جلوه دادن این مسئله بوده است.»

|
برچسب ها
, ,
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای کاهش پادتن‌های انتخاباتی ترامپ ! بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.