کاهش واقعی بوروکراسی راه زیادی میطلبد
گروه سیاسی
سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» با اشاره کاهش بوروکراسیهای اداری عنوان کرد: به طورحتم کاهش بوروکراسیهای اداری بر رشد اقتصادی کشور اثرگذار خواهد بود اما در شرایط کنونی این مهم مهیا نیست و میبایست پس از اجرایی شدن درباره آن تصمیم گیری کرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه کاهش بوروکراسیهای اداری افزود: متاسفانه اقداماتی که تاکنون از سوی دولت به منظور کاهش بوروکراسیهای اداری صورت گرفته در مقایسه با حجم بوروکراسی دست و پاگیر کشور، ناچیز بوده است. رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور تصریح کرد: متاسفانه میزان بوروکراسیهای اداری در کشور بالا و بسیار دست و پاگیر است. از این رو راه بسیار است و میبایست اقدامات متعددی در دستورکار قرار بگیرد.
سیاح همچنین خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی و مسئولان مربوطه در وهله نخست باید بپذیرند که وارد قرن جدیدی شدهایم و از دوران کاغذ و حضوری طلبیدن مراجعان عبور کردهایم.
وی متذکر شد: با پذیرش عبور و گذر از دوران کاغذ و مراجعه حضوری افراد شرایط بهبود پیدا خواهد شد. آنچه که اکنون اهمیت دارد پذیرش این نکته است. هرگاه که این مسئله حائز اهمیت از سوی دستگاههای اجرایی و مسئولان کشور پذیرفته شود، میتوانیم از کاهش بوروکراسی اداری و تاثیر این فرآیند بر رشد اقتصادی سخن بگوییم. او در پایان این گفتوگو با در پاسخ به اینکه کاهش زمان صدور مجوزها چقدر بر فضای کسب و کار تاثیر خواهد داشت، بیان داشت: تاثیر کاهش زمان صدور مجوزها را نمیتوان از نگاه مسئولان بررسی کرد و میبایست نظر مردم را در این باره جویا شد هرچند که این اقدام به صورت قابل توجه در دستورکار قرار نگرفته و نیاز است تا پس از اجراشدن، ارزیابی شود.
سید امیر سیاح
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.