کاهش تورم تولیدکننده رونق تولید را عملیاتی خواهد کرد
ابوالقاسم جراره، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در تشریح کاهش ۶/۱ واحد درصدی تورم تولیدکننده به خبرنگار «رسالت» بیان کرد: به طورحتم هرمسیری که منجر به کاهش تورم تولید و بهبود فضای کاری تولیدکنندگان شود، مثمرثمر است و نیاز به استمرار دارد. بهعبارتدیگر هر اقدامی که تولیدکنندگان را به تولید بیشتر ترغیب کند، حائزاهمیت است و نیازمند حمایتهای عملی بیشتر میباشد.
وی افزود: اقداماتی که مسیر تولید را همواره میسازد، توسعه اقتصادی را رقم خواهد زد چراکه اگر تولیدکنندگان ترغیب و تشویق به تولید شوند و کاهش تورم تولید برایشان رقم بخورد، تولید خود را افزایش و فضای توسعه کار خود را رقم خواهند زد. جراره تصریح کرد: هرچه مشوقهای بهبود تولید افزایش یابد و تورم تولیدکننده کاهش یابد، مسیر تولید رونق بیشتری پیدا خواهد کرد. براین اساس میتوان اظهارداشت که کاهش تورم تولیدکننده باید تداوم پیدا کند و توأمان با این روند مشاغلی که سودی برای کشور ندارد، محدود گردد. ضرورت دارد که در مسیر رونق تولید، واسطهگریها کاهش پیدا کند و دست دلالان کوتاه شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم کاهش واسطهگریها همچنین خاطرنشان کرد: کاهش واسطهگریها و کوتاه شدن دست دلالان درگرو افزایش نظارتها، مالیات و هدایت نقدینگی به سمت تولید است. وی در تشریح عوامل مؤثر در رونق تولید بیان کرد: مادامیکه به تولید و تولیدکنندگان توجه نشود، موفقیت اقتصادی رقم نخواهد خورد. بهبیاندیگر قوامبخش اقتصاد، تقویت و توسعه تولید است.
اگر امروز کشوری به موفقیتهای بسیار اقتصادی دست پیداکرده است، بهموجب توجه به تولید است. او با اشاره به مؤلفههای اثرگذار در تقویت تولید و کاهش تورم تولیدکننده متذکر شد: هدایت و رونق سرمایهگذاری در مسیر تولید میتواند زمینهساز کاهش تورم تولید شود و فضای تولید را بهبود ببخشد.
بیشک بارونق تولید، تولیدکنندگان بستر افزایش تولید را فراهم خواهند کرد و در بلندمدت کشور به یک کشور تولیدکننده تبدیل خواهد شد. اگر کشور تولیدکننده شود، مسیر به سمت پیشرفت و موفقیت هموار خواهد شد. اگرچه شکلگیری این مسیر نیازمند بهکارگیری مؤلفههای مکمل همچون ارتقاء بهرهوری، ارزشافزوده، کاهش هزینه تولید، رونق صادرات و تکمیل زنجیره ارزش است. وی با تأکید بر هدایت نقدینگی به سمت تولید یادآور شد: تا زمانی که مشاغل کاذب و دلالی در چرخه اقتصادی وجود دارد، تولید به میزانی که شایسته است، رشد نخواهد کرد و چهبسا آسیب خواهد دید و تغییر مسیر خواهد داد. در این راستا باید کوشید تا مشاغل کاذب و دلالی از چرخه اقتصادی حذف شود و سرمایههای مردم به سمت بازارهای دلالی هدایت نشود. باید نگاه مردم را معطوف به تولید و حفظ ارزش پول ملی کنیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان این گفتوگو اضافه کرد: سیاستگذاریهای مجلس و دولت میبایست بیشازپیش به سمت حمایت از تولیدکنندگان برود. بهعنوانمثال اگر درصدد رونق تولید میباشیم، مالیات بر تولید را کاهش دهیم تا تولیدکنندگان مالیات کمتری پرداخت کنند. اخذ مالیات از سوداگرانی که بازارهای مصرفی را به بازارهای سرمایه تبدیل کردهاند و صرف این مالیاتها در مسیر تولید، میتواند پیشران اقتصاد و استمرار کاهش تورم تولیدکننده باشد. مادامیکه تورم تولیدکنندگان کاهش یابد و فضای تولید رونق پیدا کند، شاهد بهبود فضای اقتصادی در کشور خواهیم بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.