پویایی صنعت و رشد اشتغال نیازمند راهیابی به بازارهای بینالمللی است
عباس صوفی، عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی پیرامون مؤلفههای موردنیاز برای رشد و توسعه سرمایهگذاری خارجی در داخل کشور به خبرنگار «رسالت» عنوان کرد: در موضوع اقتصاد، سرمایهگذاری داخلی و خارجی دو رکن بسیار مهم میباشد که میبایست همواره به آن پرداخته شود چراکه برای رشد و توسعه سایر بخشها همواره نیازمند منابع میباشیم. امروز جهش تولید محقق نخواهد شد مگر آنکه منابع لازم برای سرمایهگذاری فراهم گردد و تکنولوژی روز دنیا در دستورکار قرار گیرد.
وی بابیان اینکه پویایی صنعت و رشد اشتغال، نیازمند بازارهای بینالمللی است، افزود: استفاده از سرمایههای داخل و بهرهگیری از تکنولوژی خارجی میتواند موجب پویایی اقتصاد شود و نتایج بسیار خوبی را برای کشور رقم بزند. صوفی با اشاره به لزوم توسعه تجارت آزاد و ارتباط با همسایگان تصریح کرد: اثرات سرمایهگذاری و رونق تولید مادامی ملموس خواهد شد که بازار همسایگان و بازارهای بینالمللی به مقاصد صادراتیمان تبدیل شوند. ازاینرو میتوان عنوان داشت که توسعه تجارت و ارتباطات بینالمللی امری حائزاهمیت است و باید بیشازپیش موردتوجه قرارگیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس دوازدهم با اشاره به جمعیت قابلتوجه کشورهای همسایه همچنین خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت همسایگان با توجه به جمعیت بالقوه موجود گامی حائزاهمیت است و نباید از آن غافل شد. او با اشاره به ظرفیت داخلی کشور متذکر شد: بهموجب ظرفیت صنایع، معادن و سایر منابع داخلی کشور میتوانیم برای رونق سرمایهگذاری خارجی هدفگذاری کنیم. بیشک ظرفیتهای داخلی بهگونهای است که قادر به هدفگذاری برای دستیابی به بازارهای بینالمللی بهویژه همسایگان خواهیم بود. شایانذکر است تا بگوییم که به سبب ظرفیتهای داخلی کشور قادر به سرمایهگذاری در بازارهای اروپا نیز خواهیم بود. وی درباره چگونگی دستیابی بیشازپیش به بازارهای بینالمللی یادآور شد: دستیابی به بازارهای بینالمللی مستلزم مؤلفههای بسیاری است که یکی از آنها رونق سرمایهگذاری خارجی میباشد.
بنابراین توأمان بارونق سرمایهگذاری خارجی میبایست به مؤلفههای مکمل نیز توجه بداریم و بسترسازیهای لازم را انجام دهیم. صوفی با اشاره به مشکلات ناشی از اعمال تحریمها گفت: متأسفانه طی سالهای اخیر بهموجب فشارهای تحریمی مشکلات بسیاری شکل گرفت و امکان سرمایهگذاری در برخی بازارها از دست رفت اما همچنان مقاصد بسیاری وجود دارد که از تحریمها تأثیر نمیپذیرند و قابلبرنامهریزی است. بهعنوانمثال بازار آفریقا یکی از ظرفیتهای کنونی است که امکان سرمایهگذاری خارجی و صادرات خدمات فنی و مهندسی داخلی را فراهم میسازد. همچنین بازار آسیا نیز ظرفیتهای فراوانی دارد و نیازمند کار چندوجهی میباشد. نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فراموش نکنیم که کشور ظرفیتهای فراوانی دارد که قابل بهرهگیری و توسعه همهجانبه میباشد. بهموجب توسعه این ظرفیتها نیازمند توسعه حضور بانکها، حمایت از سرمایهگذاران و توجه به اشتغال میباشیم.
او با تأکید بر لزوم تحقق شعارسال اضافه کرد: مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری موضوع جهش تولید با مشارکت مردم را مطرح فرمودند که میبایست با اهتمام جدیتری در دستورکار قرارگیرد. به سبب گذشت پنج ماه از سال ۱۴۰۳، ضرورت دارد تا مؤلفه جهش تولید را با نگاه جدیتر دنبال کنیم. در این مسیر مجلس و دولت میبایست بیشازپیش تلاش کنند چراکه تحقق شعارسال امری ضروری است و باید ظهور و بروز پیدا کند. وی در پایان این گفتوگو ضمن بیان اینکه میبایست ظرفیتهای داخلی را توسعه دهیم و موانع تولید را برطرف سازیم، اظهارکرد: باید درصدد توسعه سرمایهگذاری خارجی و بهبود ظرفیتهای داخلی بود. در این مسیر رفع موانع و مشکلات پیشروی تولید اهمیت فراوانی دارد؛ بهعنوانمثال معضل ناترازی انرژی و کمبود برق موجب شده تا صنایع دچار مشکل شوند. دراین راستا نیاز است تا مشکلات مرتبط با حوزه انرژی و صنایع را مرتفع سازیم و بکوشیم تا تولید رونق پیداکند و سرمایهگذاری خارجی با مشوقهای بیشتری انجام بپذیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.