پمپاژ ترور توسط پمپئو
گروه بینالملل
مایک پمپئو، وزیر پیشین امورخارجه آمریکا و یکی از اصلیترین نمادهای ترور، خشونت و توحش در نظام بینالملل در سخنرانی مجازی خود خطاب به اعضای گروهک تروریستی منافقین اظهار کرده است :«ما باید به هر طریقی که میتوانیم به حمایت خود از مردم ایران که برای ایرانی آزاد و دموکراتیک میجنگند، ادامه بدهیم. جامعه مدنی آمریکا برای پیشبرد این هدف خیلی کارها میتواند انجام دهد.»
او عاجزانه از منافقین خواسته است تا به نبرد خود علیه نظام و ملت ایران ادامه دهند. وزیر پیشین امورخارجه آمریکا بهمانند سالهایی که در مسند قدرت قرار داشت، مدعی شد که جمهوری اسلامی در ضعیفترین حالت خود قرار دارد.در واکنش به سخنرانی پمپئو، سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در توییتی نوشت: «عطش سیریناپذیر برای پول و عقدههای ضدایرانی، به ریاکاری شرمآور غربی دامن زده است.»
وقتی نماد توحش از دموکراسی سخن میگوید!
درحالیکه مایک پمپئو و ترامپ بابت حمله طرفدارانشان به کنگره و ترغیب طرفدارانشان برای قیام خیابانی ( در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰) هنوز تبرئه نشدهاند، اکنون از یک گروهک تروریستی که مسبب شهادت و ترور هزاران ایرانی بیگناه میباشد حمایت کردهاند. البته از امثال پمپئو و ترامپ بیش از این نیز انتظاری نیست! همگان به یاد دارند که در سال ۱۳۹۷، زمانی که ایالاتمتحده آمریکا رسما از توافق هستهای خارج شد، پمپئو و جان بولتون منافقین را خطاب قرار داده و از سقوط نظام جمهوری اسلامی قبل از ورود به ۴۰ سالگی انقلاب خبر دادند! اکنون در سال ۱۴۰۰ قرار داریم و جمهوری اسلامی به حرکت مؤثر خود در منطقه و نظام بینالملل ادامه میدهد.
ادامه تنفس مصنوعی آمریکا به منافقین
سخنرانی اخیر پمپئو و حمایت تمامعیار وی از منافقین نقطه آشکارساز تقابل واشنگتن با ملت ایران محسوب میشود. در این معادله، تفاوتی میان دموکراتها و جمهوریخواهان در ایالاتمتحده وجود ندارد .باید این حقیقت محض را مدنظر قرار داد حیات انگلوار منافقین، مسببی اصلی به نام آمریکا و برخی کشورهای اروپایی داشته و این گروه تروریستی، صرفا در سایه همین حمایتها به فعالیتهای تروریستی خود ادامه میدهد. در سال ۱۳۸۸، سرانجام دولت نوری المالکی نخستوزیر اسبق عراق، مطابق توافقنامه امنیتی بغداد اردوگاه اشرف را به تصرف خود درآورد.بازنده معامله ایالاتمتحده آمریکا و عراق منافقینی بودند که درراه خیانت به ملت و سرزمین خود از هیچ اقدام وقیحانهای فروگذار نکردند.از ترورهای کورکورانه تا همکاری بادشمن بعثی و هزاران جنایتی که حتی بردن نام آنهانیزمجالی مفصلتر میطلبد.بدیهی است که منافقین و شبکه حامی آنها( آمریکا، فرانسه ، رژیم صهیونیستی و دیگر بازیگران حامی منافقین) بازنده اصلی این ماجرا بودند. اعضای گروهک منافقین دنائت و نابودی اخلاق را در بین سران خودمی دیدند اما همچنان بر مشی باطل خود اصرار میورزیدند.حتی سران منافقین، در ماجرای تخلیه اردوگاه اشرف، ساکنان این اردوگاه تروریستی را تنها گذاشتند تا بر همگان اثبات شود که آنها به جیرهخورها و مزدوران خود نیز رحم نمیکنند!
از کلینتون تا پمپئو
حمایت آمریکا از منافقین را نباید محدود و محصور به تروریستهایی مانند مایک پمپئو دانست! دولت آمریکا از سال ۱۹۹۷ نام گروهک منافقین را در فهرست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه این کشور قرار داده است و علیرغم استفادههایی که از گروهک برای پیشبرد اهداف تروریستی خود و اسرائیل در منطقه میکند نام این گروه را بهصورت کاملا ظاهری ، در این لیست حفظ کرده بود. اما در پی اجرایی شدن تصمیم دولت عراق در اخراج این گروه تروریستی از خاک کشورش، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه وقت آمریکا طی سخنانی همکاری منافقین در مراحل اخراج از عراق را بهعنوان پیششرطی برای خروج نام این گروهک از فهرست سازمانهای تروریستی مطرح کرد! به عبارت بهتر، دولت اوباما رسما هزاران جنایت و توحش منافقین و همکاری آنها در کشتار ملتهای ایران و عراق را نادیده انگاشت و به دنبال پناهگاهی برای هدایت اعضای گروهک نفاق به آنجا بود! این همان نقطه پیوندی است که میان پمپئو و هیلاری کلینتون و به عبارت بهتر، میان دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا در تقابل با نظام و ملت ایران وجود دارد. حمایت از تروریسم، ویژگی مشترکی است که دو حزب سنتی آمریکا را به یکدیگر پیوند میدهد.
پمپئو چگونه نابود شد؟
امروز پمپئو نماد شکست و ناکامی در آمریکا و جهان محسوب میشود. همگان به یاد دارند که در روزهای آخر حضور ترامپ در کاخ سفید،نتانیا هو پس از سفر به عربستان سعودی دیداری سهجانبه با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا داشت. دیداری که در شهر نئوم برگزار شد. میان سه عضو مشارکت کننده اصلی در این دیدار یعنی «نتانیاهو»، «بن سلمان» و « پمپئو» دونقطه اتصال و اشتراک وجود داشت! هر سه این افراد، اکنون نماد «سیاستمداران شکستخورده» در نظام بینالملل محسوب میشوند. مایک پمپئو ، حتی پس از خروج احتمالی ترامپ از کاخ سفید، به مهرهای سوخته در میان جمهوری خواهان تبدیلشده است. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که حضور پمپئو در مسند وزارت امور خارجه آمریکا، یکی از اصلیترین دلایل کاهش اقبال جمهوریخواهان سنتی به ترامپ در انتخابات و درنتیجه، شکست وی در ایالات مهم و حساسی مانند آریزونا، جورجیا و پنسیلوانیا بوده است. اکثر نومحافظه کاران و متعاقبا جمهوری خواهان
سنتی و حتی برخی طرفداران فعلی ترامپ، پمپئو را یکی از ضعیفتر ین و متوهمترین وزرای خارجه تاریخ ایالاتمتحده میدانند.سخنرانی چنین فردی در نشست منافقین، نشان میدهد که اعضای گروهک نفاق تا چه اندازهای مستأصل و ناتوان هستند.
درحالیکه منافقین روزبهروز ضعیفتر و ذلیلتر شده و به سمت زوال و سقوط پیش میروند، جبهه مقاومت پس از پیروزیهای مکرر خود در برابر توطئههای مشترک آمریکایی-صهیونیستی – سعودی در منطقه، از انسجام فوقالعادهای برخوردار است. درنتیجه،محور مقاومت و در رأس آن جمهوری اسلامی ایران، با رصد کاملی که از اوضاع و احتمال سنجی نسبت به آینده نزدیک و دور دارد، مشغول تماشای فلاکت اعضای گروهک منافقین و سیاستمدارانی مانند پمپئو است.
آمریکا , مایک پمپئو , وزارت امور خارجه آمریکا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.