پایان فرصتسوزی خودروسازها
پس از تمام اعتراضات مردم و بیتوجهه خودروسازها به فرصت حمایت از تولید داخل برای بهبود کیفیت و با ورود جدی و پرقدرت نیروی انتظامی در افشای نقش کیفیت پایین خودروهای دو شرکت سایپا و ایرانخودرو در افزایش تلفات تصادفات و سوانح جادهای سرانجام صبر مردم و حاکمیت به سر آمد و واردات خودرو توسط دولت تصویب شد. این اقدام اتفاقی مهم و مبارک است و نشانهای بر پایان عصر مماشات با ترک فعل و بیتوجهی به حقوق مردم؛ اما بیشک نقطه پایان نظارت بر رفتار خودروسازها نخواهد بود. حقوق مصرفکننده که تا پیش از این توسط این دو شرکت به راحتی زیر پا گذاشته میشد، از این به بعد هم باید پیگیری شود. همچنین باید دانست که صدای اعتراض به حق مردم، از بلندگوی شخص اول مملکت پخش میشود و این یگانگی مردم و رهبری نظام را میرساند؛ این درسی برای حلقههای میانی حاکمیت است که چرا حتما باید رهبر انقلاب در موضوعی ورود کنند تا دیگر بخشهای حاکمیت به دفاع تمام قد از حقوق مسلم مردم بپردازند؟ امید است کارت قرمزی که حاکمیت به صنعت خودرو نشان داد، نشانهای از عصری جدید باشد.
وزیر صمت از تصویب کلیات آیین نامه واردات خودرو در هیئتوزیران خبر داد و گفت: روشهای متعدد واردات خودرو در آییننامهای که هماکنون در مراحل نهایی تصویب قرار دارد، مشخصشده است. سیدرضا فاطمیامین افزود: در شرایط کنونی با توجه به اینکه تولید خودرو بسیار کمتر از تقاضای بازار است، واردات برای تنظیم و کنترل بازار آزاد خودرو ضروری است. وی افزود: در آییننامه پیشنهادی واردات خودرو به انتقال فناوری برای بهبود کیفیت صنعت خودرو توجه ویژهای شده است. وزیر صمت بیان کرد: هم اکنون خودروهای اقتصادی که در سبد تولید خودروسازان قرار دارند از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده و تولید آن ها باید متوقف شود. فاطمی امین اضافه کرد: تمرکز به واردات خودروهای اقتصادی در راستای تأمین این نوع خودروهاست که وضعیت مطلوبی در سبد محصولات شرکت های خودروسازی داخلی ندارد و در راستای حمایت از اقشار با درآمد متوسط و کم درآمد جامعه است.
روح الله نجابت، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست سه شنبه، ۲۰ اردیبهشت این کمیسیون اظهار داشت: در این نشست تاثیر کیفیت خودرو داخلی بر تصادفات جاده ای،
افزایش سرقت و تامین امنیت داخلی خودرو بررسی شد. وی گفت: پس از ارائه گزارش دستگاههای مختلف و تولیدکنندگان خودروهای داخلی، مصوب شد ضمن مکاتبه با پلیس راهور و نیروی انتظامی، گزارشی کامل از تصادفات جادهای کشور به تفکیک عوامل موثر انسانی، خودرویی، راه و جاده و درصد تقصیر عوامل فوق و آمار سرقتهای خودرویی براساس فراوانی گروههای صنعتی خودرویی داخل و خارج از کشور اخذ شود.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور تصریح کرد: همچنین مصوب شد مدیران عامل گروه صنعتی ایران خودرو و سایپا نقشه راه گروه صنعتی خود را در راستای ارتقای کیفیت و رضایت مردم و طرحهای توسعه کوتاهمدت و بلندمدت ظرف مدت ۷۲ ساعت به کمیسیون ارسال کنند. نجابت گفت: در ادامه وزارت راه و شهرسازی نیز موظف شد آمار و جانمایی نقاط حادثه خیز جادههای کشور را به همراه گزارش عملکرد، برنامه و راهکارهای اجرایی وزارتخانه متبوع در راستای کاهش تصادفات جادهای به کمیسیون ارسال کند. وی درباره تکلیف تعیین شده وزارت صمت نیز اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز ملزم به اعلام سیاستهای دولت در راستای ارتقای کیفیت خودرو داخلی با راهکارها و برنامههای اجرایی مطلوب به این کمیسیون شد.
خودرو سازی , صنعت خودرو سازی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.