نمایش مضحک بایدن در سوریه - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 60076
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 16 بهمن 1400 - 6:28 |
پشت پرده هلاکت سرکرده داعش در ادلب

نمایش مضحک بایدن در سوریه

 اخیرا پنتاگون از عملیات موفق یگان‌های ضدترور علیه مواضع شبه‌نظامیان در ادلب خبر داده است . جو بایدن، رئیس جمهور ایالت متحده نیز اعلام کرد که ابراهیم الهاشمی القرشی، رهبر داعش در یورش کماندوهای آمریکایی کشته شد.استان ادلب در شمال غربی سوریه و  در نزدیکی مرز ترکیه، شامگاه پنج‌شنبه سوم فوریه صحنه عملیات  ظاهری کماندوهای ویژه آمریکایی  علیه مواضع داعش بوده است.  جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریكا گفته که عملیات موفقیت‌آمیز بود و تلفات جانی نزد نیروهای آمریکایی نداشت. کربی افزوده که جزئیات امر بعدا به اطلاع عموم خواهد رسید.
نمایش مضحک بایدن در سوریه
گروه بین الملل
 اخیرا پنتاگون از عملیات موفق یگان‌های ضدترور علیه مواضع شبه‌نظامیان در ادلب خبر داده است . جو بایدن، رئیس جمهور ایالت متحده نیز اعلام کرد که ابراهیم الهاشمی القرشی، رهبر داعش در یورش کماندوهای آمریکایی کشته شد.استان ادلب در شمال غربی سوریه و  در نزدیکی مرز ترکیه، شامگاه پنج‌شنبه سوم فوریه صحنه عملیات  ظاهری کماندوهای ویژه آمریکایی  علیه مواضع داعش بوده است.  جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریكا گفته که عملیات موفقیت‌آمیز بود و تلفات جانی نزد نیروهای آمریکایی نداشت. کربی افزوده که جزئیات امر بعدا به اطلاع عموم خواهد رسید.
 جو بایدن، رئیس جمهور ایالت متحده نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ابراهیم الهاشمی القرشی، رهبر داعش در یورش کماندوهای آمریکایی کشته شد. بایدن در این بیانیه گفته است: «با مدیریت من، واحدهای آمریکایی عملیات ضد تروریستی موفقی در شمال غربی سوریه انجام دادند و ابراهیم الهاشمی القرشی را از صحنه نبرد محو کردند.» 
بر اساس گزاش شبکه دویچه وله، ابراهیم الهاشمی القرشی بعد از کشته شدن البغدادی رهبر داعش شده بود.سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه (مستقر در لندن) اما اعلام کرده که ۱۳ نفر از جمله هفت غیرنظامی در این عملیات کشته شده‌اند که ۴ کودک در میان آنهاست. سازمان دفاع مدنی سوریه (کلاه‌ سفیدها) نیز گفته که شماری غیرنظامی، از جمله کودکان و زنان کشته یا مجروح شده‌اند.به گزارش دویچه وله، دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرده‌ که نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا، با هلی‌کوپتر در منطقه فرود آمدند و به یک خانه حمله کردند. عملیات اخیر، بزرگترین یورش نظامی آمریکا از زمان کشته شدن ابوبکر البغدادی، در اکتبر ۲۰۱۹ توصیف شده است.
این حمله در شمال غرب استان ادلب انجام شد. بخشی  از این  منطقه تحت کنترل نیروهای تحت حمایت ترکیه است؛با این حال، اینجا کماکان پایگاه گروه تروریستی القاعده محسوب می‌شود. سایر تروریست‌های تکفیری نیز در این منطقه پناه گرفته اند. 
 ماجرای حمله به حسکه! 
بر اساس ادعای منابع نظامی آمریکایی، این عملیات در بحبوحه تلاش‌های گروه تروریستی داعش برای ادامه حضور در منطقه انجام گرفت. این گروه تروریستی اخیرا چندین حمله در این منطقه انجام داده بود. بزرگترین حمله آنها به زندان حسکه در شمال شرقی سوریه بود که محل نگاهداری زندانیان داعش است. درگیری بر سر تصرف این زندان که از سوی نیروهای کرد تحت حمایت آمریکا اداره می‌شود، با کشته شدن بیش از ۱۲۰ نفر همراه شد.
به عبارت بهتر، مقامات آمریکایی تأکید دارند که عملیات نیروهای داعش در زندان حسکه و تلاش آنها برای آزادسازی اعضای خود ، در کشته شدن رهبر خودخوانده داعش نقش داشته است. با این حال، مقامات آمریکایی به سؤالات مهم تری در این خصوص پاسخ نداده اند! بر همگان مسجل است که ابراهیم الهاشمی در طول سال‌های اخیر، در تیررس نیروهای اشغالگر آمریکایی در سوریه قرار داشته است. حتی نیروهای آمریکایی بارها جلوی انهدام مقر الهاشمی توسط نیروهای ارتش سوریه را گرفته اند و با حضور خود در ادلب، مانع از هلاکت وی شده اند. 
 بایدن به یک نمایش نیاز داشت 
رئیس جمهور آمریکا در سوریه به یک نمایش نیاز داشت تا بتواند به بهانه آن، استمرار حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی در این کشور را توجیه کرده و فراتر از آن، خود را قهرمان مبارزه با تروریسم   نشان دهد که دولت متبوعش مولد آن بوده است! این عملیات، دقیقا زمانی رخ داده است که حتی در داخل آمریکا نیز توجیهی برای استمرار اشغالگری واشنگتن در مناطقی از سوریه و عراق وجود ندارد. در چنین شرایطی بایدن و همراهانش ترجیح داده اند مهره   وابسته به خود یعنی ابراهیم الهاشمی را به راحتی قربانی کرده و از این عملیات ساده ، تحت عنوان یک پروژه امنیتی و نظامی پیچیده یاد کنند! 
رویکرد واقعی غرب نسبت به تروریسم
نقشه و رویکرد  کلان غرب در مواجهه با تروریسم نشان می دهد که آمریکا و اتحادیه اروپا بر خلاف ادعای ظاهری خود، نیاز مبرمی نسبت به حیات داعش و القاعده حس می کنند. فراتر از آن، هر زمان که دستگاهه‌ای امنیتی غرب احساس نیاز کنند به راحتی این مهره های بازی و تروریست‌های کوکی خود را از بین می برند. رهاسازی جریان‌های مروج خشونت و بحران
 ( نژادپرستان ملی‌گرا و تروریست‌های  تکفیری) در غرب، محصول یک رویکرد هدفمند و چندین ساله است که در رأس معادلات امنیتی-سیاسی غرب ترسیم شده است و امروز محصول و خروجی آن را مشاهده می کنیم.
بسیاری از تحلیلگران مسائل اجتماعی و امنیتی معتقدند که تروریسم تکفیری و ملی گرایی افراطی هر دو برای استخدام و جذب نیرو و بدنه ، از عنصر «ترس» استفاده می‌کنند. تروریست‌های تکفیری  سعی دارند افراد خشونت طلبی که از جامعه طرد شده اند را به سوی خود جذب نموده و آنها را در خصوص مبانی و اهداف خود متقاعد نمایند .
نژادپرستان افراطی نیز دقیقا از دو مؤلفه ترس و خشم برای یارگیری خود استفاده می کنند. آنها معتقدند که در شرایط وحشت و هیجان یا در مواردی که جامعه در شرایط بحرانی و غیرعادی به سر می برد، می‌توان یارگیری گسترده ای را به سود خود و جریان متبوعشان صورت دهند.هدایتگر این معادله، دستگاه‌های امنیتی غرب محسوب می شوند. دستگاه‌هایی که هدف آنها چیزی جز بحرانسازی در منطقه و جهان نیست. 
بایدن و بازتولید تروریسم تکفیری 
در منطقه  غرب آسیا نیز  دولت بایدن راهبرد کلانی به نام«بازتولید تروریسم تکفیری» را دنبال می کند. راهبردی که ماحصل و خروجی آن چیزی جز ناامن سازی منطقه و ارتکاب جنایت توسط داعش، احرار الشام و دیگر گروه‌های متوحش مورد حمایت غرب نیست. 
سؤال اصلی اینجاست که هندسه ترور و وحشت در جهان امروز را چه کسانی ایجاد کرده اند؟ آیا می توان نقش دستگاه‌های امنیتی غرب رادراین خصوص نادیده انگاشت یا نگاهی ساده انگارانه به این معادله خونین و خطرناک داشت؟قطعا خیر! رها سازی جریان‌های مروج خشونت و بحران  ، محصول یک رویکرد هدفمند و چندین ساله است که در رأس معادلات امنیتی-سیاسی غرب ترسیم شده و امروز محصول و خروجی آن را مشاهده می کنیم.نماش مضحکانه   بایدن در ماجرای هلاکت«ابراهیم الهاشمی»، به وضوح نشان می دهد که مقامات غربی در مسیر پمپاژ بحران و ترور در منطقه غرب آسیا و جهان، حتی به تروریست‌های مورد حمایت خود نیز رحم نمی کنند. 
|
برچسب ها
, , ,
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای نمایش مضحک بایدن در سوریه بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.