مسئله‌ای به‌نام جنگ راهبردی - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 12577
  پرینتخانه » سرمقاله, یادداشت تاریخ انتشار : 29 آبان 1398 - 0:42 |

مسئله‌ای به‌نام جنگ راهبردی

بيانات شب گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع فعالان اقتصادي گذار سريع از دوره چندروزه فتنه و اغتشاش و گشودن باب جديدي در عرصه عمومي کشور بود.
مسئله‌ای به‌نام جنگ راهبردی

|محسن پيرهادي – مديرمسئول|
بيانات شب گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع فعالان اقتصادي گذار سريع از دوره چندروزه فتنه و اغتشاش و گشودن باب جديدي در عرصه عمومي کشور بود. در اين رابطه گفتني‌هايي هست:
۱٫ چندي پيش، رهبر معظم انقلاب در فرمايشات خود، با توجه به بدخواهي دولت آمريکا نسبت به ملت ايران که حتي سابقه‌اش به پيش از انقلاب اسلامي بازمي‌گردد، اشاره‌اي به اين مضمون داشتند که جمهوري اسلامي نيز در بسياري از موارد، آمريکا را به «گوشه رينگ» برده است. اين معنا که در ادبيات ايشان، نسبتا جديد بود، شب گذشته هم تکرار شد: «هم دوستان و هم دشمنان بدانند ما در عرصه جنگ نظامي و سياسي و امنيتي دشمن را عقب زديم.»
۲٫ لازمه پيروزي در جنگ فعلي با نظام سلطه که عموما در حوزه‌هاي اقتصادي و اجتماعي در حال رقم خوردن است، پيدايش انگيزه و اين باور است که اين جنگ‌ها، هرقدر هم سخت و طاقت‌فرسا باشند، همانند جنگ‌هاي سياسي و نظامي سال‌ها و دهه‌هاي گذشته‌اند، با اين تفاوت که ما نسبت به گذشته قوي‌تر شده‌ايم و نظام سلطه و در رأس آن آمريکا، آن هيمنه ابرقدرتي را ازدست‌داده و در نشيب قرارگرفته است، آن‌چنان‌که رهبر معظم انقلاب فرمودند «در عرصه‌هاي مختلف دشمن را عقب زديم و به توفيق الهي در عرصه جنگ اقتصادي هم به‌طور قاطع دشمن را عقب خواهيم زد.»
۳٫ اما در اين جنگ اقتصادي تمام‌عيار با نظام سلطه چه بايد کرد؟
اولا بايد مطمئن بود که راهي جز مبارزه همه‌جانبه با ظلم و استکبار وجود ندارد، يعني مذاکره و تسليم و کنار آمدن با دشمن، اصلا به‌عنوان يک گزينه مطرح نيست و حتي اگر هم‌چنين گزينه‌اي وجود مي‌داشت، هزينه‌اش مطمئنا از مقاومت کمتر نبود.
ثانيا نبايد منتظر يک برد سريع و آسان بود. جنگ‌هاي نظامي که معمولا خيلي طولاني نيستند، بااين‌حال ما تجربه يک جنگ هشت‌ساله را در دهه‌هاي گذشته داشته‌ايم، حالا هم بايد خود را براي يک جنگ اقتصادي تمام‌عيار که «حالا حالاها ادامه خواهد داشت» آماده کنيم.
ثالثا يگانه راه پيروزي در اين جنگ اقتصادي، «ترويج توليد داخلي» است. هر کس براي حل مشکلات کشور، چشمانش به خارج از مرزها دوخته‌شده اشتباه مي‌کند. ضمن آن‌که بايد متوجه بود، مسئله ما با نظام سلطه، جنگي راهبردي و نه‌فقط يک تاکتيک سياسي يا اقتصادي است. اگرچه بايد تحريم‌ها را دور زد، اما درمان اصلي مشکل اقتصاد کشور، ايجاد مصونيت در برابر تحريم‌هاست.

نویسنده : محسن پيرهادي |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای مسئله‌ای به‌نام جنگ راهبردی بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.