مردمفریب دوقطبیسازیهای مختلف را نمیخورند
حانیه مسجودی
روحالله متفکرآزاد، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «رسالت» انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را ارزیابی کرد و گفت: بالاخره به انتخابات ریاست جمهوری بعد از مدتها انتظار نزدیک میشویم. کشور در ۸ سال گذشته بهواسطه عملکرد نامناسب دولت روحانی متحمل ضررهای هنگفتی شد. یکی از این خسارتها، معطل کردن کشور برای ایجاد رابطه با آمریکا و غرب است. البته خسارت در حوزههای دیگر که معطل این تصمیم شدهاند، نیز زیاد است.
او افزود: در شرایط فعلی اگر کاندیداهای احراز صلاحیت شده، میخواهند مردم ایران در سبد رأیشان حضورداشته باشند، باید برای مشکلات اقتصادی و معیشتی که طی ۸ سال اخیر ایجادشده است، راه و روش و برنامههای خروج از این مشکلات را ارائه دهند. باید به سؤالات مردم پاسخ دهند و بگویند برای حل مشکلات چه راه و روشی پیشبینی کردهاند. متفکر آزاد افزود: هرکس بتواند نیازهای مردم را پاسخگو باشد و این کت به تنش بیاید و پاسخهایی که میدهد نشان از توانایی او در اداره کشور در حوزههای مختلف باشد، رأی مردم را در سبد خود خواهد دید. مردم در این دوره از انتخابات برخلاف دو دوره قبلی فریب دوقطبیسازیهای مختلف را نمیخورند.
عضو هیئترئیسه مجلس معتقد است: آگاهی مردم نسبت به رسانه افزایشیافته و بهواسطه عملکرد روحانی متوجه شدهاند، دولتی که کار نمیکند و هیچیک از وعدههایش عملیاتی نمیشود، چه ویژگیهایی دارد. بنابراین بین کاندیداهای موجود پاسخهای موثقی برای سؤالات و مشکلاتشان پیدا خواهند کرد.
نبود شور انتخاباتی به دلیل عملکرد دولتمردان اخیر است
او به زمزمههای اخیر در رسانههای داخلی و خارجی در مورد کاهش شور انتخاباتی اشاره کرد و گفت: نداشتن شور انتخاباتی بیش از آنکه ربطی به تایید صلاحیتها داشته باشد به عملکردهای مسئولان در سالهای اخیر مربوط است. درنتیجه امیدوار هستیم، کاندیداها با ارائه برنامههای مؤثر رقابتی و گفتن حرفهای مردم این شور را ایجاد و افزایش دهند. نماینده تبریز در مجلس گفت: مردم تفاوت وعدههای پوچ و واقعی را تشخیص میدهند و اگر حس کنند وعدهها به وقوع میپیوندد، پایکار خواهند آمد و درنهایت رئیسجمهور منتخب میتواند با پشتوانه مردم در مسیر حل مشکلات قدم بردارد و در دورههای آینده انتخابات، دغدغه مشارکت نخواهیم داشت.
این عضو هیئترئیسه مجلس در انتها یادآورشد: اگر دغدغه مشارکت داریم، بهتر است بدانیم این دغدغه محصول ضعف دولت در تحقق وعدهها و ناتوانی آقایان در اداره کشور بوده است. اگر دولت بعدی بتواند این خلأ را جبران کند این دغدغه برطرف خواهد شد. لذا کاندیداهای ریاست جمهوری باید ضعف دولت فعلی برای مشارکت درانتخابات را جبران کنند.
انتخابات ریاست جمهوری 1400 , حانیه مسجودی , روح الله متفکر آزاد
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.