لزوم مانع‌زدایی ‌و پرهیز از تعدد قوانین - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 109842
  پرینتخانه » اقتصادی, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 08 بهمن 1403 - 9:16 |
حجت الاسلام سید جواد حسینی‌کیا نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد:

لزوم مانع‌زدایی ‌و پرهیز از تعدد قوانین

حجت الاسلام سید جواد حسینی‌کیا، نماینده مردم کرمانشاه و نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «رسالت» به تشریح اثرات سرمایه‌گذاری در تقویت بخش صنعتی پرداخت.
لزوم مانع‌زدایی ‌و پرهیز از تعدد قوانین

حجت الاسلام سید جواد حسینی‌کیا، نماینده مردم کرمانشاه و نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «رسالت» به تشریح اثرات سرمایه‌گذاری در تقویت بخش صنعتی پرداخت و دراین باره بیان داشت: به منظور رونق بخش صنعتی به کار‌گیری چندین اقدام حائزاهمیت و ضروری است؛ نخست هدایت منابع بانکی به سمت تولید و اشتغال است و سپس اصلاح سیاست‌‌گذاری‌های بانک مرکزی است تا نقدینگی‌های موجود در بازار به سمت اشتغال هدایت گردد و صرف بازارهای دلالی نشود. درحقیقت ضرورت دارد تا بانک مرکزی نقدینگی موجود جامعه را جهت‌دهی کند‌ 
وی افزود: دولت باید هزینه‌های خود را بپردازد و این گامی ضروری است. درتشریح بیش‌تر این موضوع مطلوب است تا فردی را درنظر بگیریم که کارخانه تولیدی را تاسیس می‌کند اما با مشکل کمبود برق رو‌به رو می‌گردد. بدیهی ا‌ست اگر برق وجود نداشته باشد، تولید نیز شکل نخواهد گرفت و سودی عایدی تولیدکننده نخواهد گشت. 
حجت الاسلام حسینی‌کیا تصریح کرد: مادامی که فرد سرمایه‌گذار و تولیدکننده سرمایه خود را وارد بخش تولیدی کرده، مطلوب است تا حمایت‌های لازم از آن‌ها در دستورکار قرارگیرد تا دچار مشکل نشوند. موضوع مهم دیگر این است که دولت باید معافیت‌های مالیاتی را از ابتدای زنجیره‌ها به انتهای زنجیره‌ها ببرد و مشوق‌های کلیدی را برای تولیدات دانش‌بنیان درنظرگیرد. 
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: نکته قابل‌توجه دیگری که می‌تواند تولید را دگرگون و تقویت سازد، بازارهای صادراتی است. دراین راستا دولت باید کمک کند تا در منطقه و جهان بازارهای صادراتی مقاصد هدف کشور شوند. 
او متذکر شد: فرهنگ‌سازی در استفاده از تولیدات داخلی از دیگر موضوعات مطرح و حائزاهمیت می‌باشد. بدین معنا که اگر کالایی وارد کشور می‌گردد، فضای رقابتی ایجاد شود و درنهایت شرایط به نحوی رقم بخورد که مردم کالای تولید داخل را ترجیح دهند. 
وی یادآور شد: دولت باید نقش تنظیم‌گری بدارد تا کالایی که در داخل کشور تولید می‌شود، بستر تقویت هرچه‌تمام‌تر آن فراهم گردد. به منظور تحقق این مهم نیز ضرورت دارد تا دولت ظرفیت تامین کالا‌های داخلی را بسنجد و برای کالایی که در داخل تولید می‌شود و واردات آن نیز صورت می‌گیرد، افزایش تعرفه اعمال سازد. 
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین ادامه داد: باید بکوشیم تا صنایع تقویت شوند و تولید کشور جایگاه حقیقی خود را پیدا کند. دراین راستا رفع ناترازی‌های انرژی گامی ضروری است و دولت می‌بایست در این حوزه کمک کند و رونق انرژی‌های تجدیدپذیر را عملیاتی سازد. 
وی در پایان این گفت‌وگو بیان کرد: در حوزه مدیریتی و تصمیم‌گیری نیز ضرورت دارد تا نظارت دقیق داشته و از تعدد تصمیم‌گیری پرهیز بداریم. امروز تعدد تصمیمات یکی از چالش‌های صنعت است و دراین راستا باید تلاش کنیم تا تصمیمات آنی رقم نخورد و هرکجا نیاز است قوانین به‌روزرسانی شوند.

|
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.