قهرمانان حزبالله تسلیم صحنهآرایی دشمنان نمیشوند
گروه بینالملل
سخنان مواضع قاطعانه اخیر سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله لبنان، موردتوجه اکثر رسانههای منطقه قرارگرفته است.« حسین حردان» نویسنده لبنانی طی یادداشتی در روزنامه «البناء»، به بررسی نحوه خنثی شدن طرح «سمیر جعجع» رئیس حزب «القوات اللبنانیه» در جنایت «الطیونه» که با پوشش آمریکایی صورت گرفت و طی آن هفت نفر شهید و ۶۰نفر مجروح شدند، پرداخت.
این پژوهشگر مسائل سیاسی نوشت: «هر انسانی، آنچه را که در روز وقوع جنایت وحشتناک در منطقه الطیونه در حق تظاهراتکنندگان مسالمتجو مقابل کاخ دادگستری روی داد، تظاهراتکنندگانی که به سیاسی شدن تحقیقات در انفجار بندر بیروت اعتراض داشتند و خواستار اصلاح روند تحقیقات بودند، رصد کرده باشد، کاملا متوجه میشود که یک کمین محکم از سوی گروههای مسلح سازمانیافته آماده و راهاندازی شده بود. گروههایی که بهخوبی میدانند، چگونه کمین بگذارند و برای استفاده از سلاح تک تیراندازی و سنگگیری حرفهای و رزمی در ساختمانهای مشرفبه مسیری که تظاهرات صورت میگرفت، آموزشدیدهاند».
نگارنده در ادامه در شرح ماوقع آن روز مینویسد که گروههای مسلح وابسته به القوات اللبنانیه، منطقه را به میدان جنگی تبدیل کردند و طی آن، تظاهراتکنندگان را یکییکی شکار میکردند، گویی که آنها در یک میدان تیر هستند. رهبران حزب القوات و در مقدمه آنها، سمیرجعجع زمانی که ادعا کردند که از مسیحیان در مواجهه با «۷ می کوچک» دفاع کردهاند؛ مسئولیت این قتلعام را بر عهده گرفتند.جعجع تلاش کرد جنایت خود را با این ادعا که از مسیحیان حفاظت کرده، توجیه کند و نشان دهد که همه باید در اطراف او جمع شوند.
سمیر جعجع به دنبال جنگ داخلی است
به اعتقاد نویسنده، سمیر جعجع با انجام یک کشتار عمدی و تروریستی سازمانیافته مانند کشتارهایی که در طول جنگ داخلی لبنان انجام داد، به دنبال آن است که خود را بهعنوان تنها نماینده مسیحیان تحمیل کند و به سنگگیری طائفهای بازگردد. این اقدام تلاشی مأیوسکننده برای احیای شعارهای تجزیه و کانتونها، شعارهایی که زوال و سقوط آنها در طول جنگ داخلی ثابت شد هرچند که در آن زمان تمامی شرایط به نفع سلطه حزب القوات بر آنچه که «مناطق شرقی» نام نهاده بودند، فراهم بود.
بر این اساس، جعجع از ارتکاب این جنایت که واشنگتن نیز در پشت آن قرار داشت و پوشش و حمایت لازم را برای آن فراهم کرده بود، در زمان کنونی، چند هدف داشت تا در مبارزات انتخاباتی پارلمانی آینده از آنها استفاده کند.اول: بیاثر کردن دستاوردهای حزبالله و متحدانش در پس تصمیم خود برای شکستن محاصره آمریکا با واردات مشتقات نفتی از ایران و موفقیت آن در مجبور کردن واشنگتن به کاهش محاصره خود در سوریه برای واردات گاز و برق مصر از اردن از طریق سوریه به لبنان. واشنگتن از این طریق تلاش کرد تا خود را از مسئولیت رنجی که لبنانیها درنتیجه محاصره آمریکا متحمل شدند، تبرئه کند.و نیز تسهیل تشکیل دولت پس از وتو کردن دولتی که حزبالله و متحدانش در آن مشارکت دارند.
دوم: قرار دادن مقاومت در دام فتنه و نزاع و درنتیجه تلاش برای مخدوش کردن چهره آن و تضعیف سلاح آن علیه اشغالگر صهیونیست.
سوم: ایجاد قطببندی شدید طائفهای و مذهبی که از طریق آن سمیر جعجع بهعنوان محافظ مسیحیان باهدف متحد کردن آنها در پشت سرخود ظاهر شود و در مقابل حزب «تیار الوطنی الحر» بهعنوان متحد مقاومت و مخالف ورود مجدد مسیحیان به جنگ داخلی جدید که تنها در خدمت برنامههای طرفهای خارجی است، تضعیف شود. چهارم: به آمریکاییها ، اسرائیلیها و سعودیها نشان داده شود که سمیرجعجع میتواند اسب تروا باشد که میتوانند بر روی او در مواجهه با مقاومت شرطبندی کنند.پنجم: صیانت از تحقیقات سیاسی شده در مورد جنایت انفجار در بندر بیروت و مسئول و مقصر دانستن حزبالله و جنبش امل در آنچه در الطیونه رخ داد. زیرا آنها تظاهرات کردند تا روند این تحقیقات را اصلاح کنند و به سیاسی شدن آن پایان دهند و مانع تکرار سناریوی تحقیقات سیاسی شده در خصوص پرونده ترور «رفیق حریری» نخستوزیر فقید اسبق لبنان که هنوز عادلانه بررسی و مختومه نشده، شوند. این امر در خدمت طرح آمریکا برای سوءاستفاده از تحقیقات و خون رفیق حریری برای انجام کودتای سیاسی در سال ۲۰۰۵ چه با اتهامزنی گاه به سوریه و چهار افسر و گاه به مقاومت بود. امروز سمیر جعجع به تحریک واشنگتن، میخواهد نقش رهبری کودتای جدید آمریکا را ایفا کند. امری که به تیم آمریکایی این امکان را میدهد تا در انتخابات آتی، اکثریت را برای کنترل پارلمان و تجدید ساختار قدرت برای دستیابی به اهداف، شرایط و دستورات واشنگتن به دست آورد.
حزبالله هوشیار و قاطع است
سخنان اخیر سید حسن نصرالله نشان میدهد که حزبالله لبنان در مواجهه با دشمان صهیونیستی و آمریکا و مهرههای آنها مانند سمیر جعجع، بسیار قاطعانه رفتار میکند.
حتی در دوران بیدولتی در لبنان نیز جریان مقاومت، نهتنها اجازه نداد سرزمین سروها لحظهای در برابر توطئههای بیپایان دشمنان امنیت این کشور سر خم کند، بلکه پیششرطها و مؤلفههای شکلگیری دولت پایدار در لبنان را مهیا نمود تا «کاخ بعبدا» ،مقر ریاست جمهوری به یکی از نمادهای آرامش و ثبات در این کشور تبدیل شود.
هماکنون در ماههای پایانی سال ۲۰۲۱ میلادی قرار داریم. سید مقاومت همچنان با رصد هوشمندانه خود و در نظر گرفتن خط قرمزی همیشگی به نام حفظ تمامیت ارضی و امنیت داخلی لبنان، از سرزمین سروها صیانت میکند. سخنان اخیر سیدحسن نصرالله نشان داد که مقاومت نهتنها بهمثابه یک نقطه ثقل امنیتی، بلکه بهعنوان یک نقطه ثقل سیاسی در بیروت شناخته میشود. این همان رمز پیروزی و پایداری جریان مقاومت اسلامی لبنان ، خصوصا از سال ۲۰۰۰ تاکنون محسوب میشود. سید مقاومت با سخنان خود، باردیگر نشان داد حزبالله همانگونه که در سال ۲۰۰۶ و در عرصه نظامی توانست پشت دشمن صهیونیستی را در جنگ ۳۳ روزه به خاک بمالد، امروز نیز آماده است در عرصه سیاسی، هرگونه فداکاری، مجاهدت و ابتکاری را برای عبور از بحرانهای ایجادشده در لبنان صورت دهد.بدیهی است در چنین شرایطی دشمنان مقاومت، آرزوی جدایی حزبالله و ملت لبنان از یکدیگر را به گور خواهند برد.
ایران , روابط ایران و عربستان , سيد حسن نصرالله , عربستان , لبنان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.