غم دسترنج
گروه اقتصادی
پرونده قیمت خرید تضمینی گندم همچنان باز است و تشکلهای کشاورزی، کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و مجموعه فعالان و کشاورزان امید دارند تا نرخ خرید تضمینی گندم اصلاح شود.
این درحالی است که بسیاری از کشاورزان محصولات خود را به سیلوهای دولتی تحویل دادهاند و حال در انتظار پرداخت مطالبات خود به نرخ روز و اصلاحشده میباشند. علیرغم امید کشاورزان و تشکلهای کشاورزی اما دولت همواره بر نرخ ۱۵ هزار تومان تأکید دارد و تاکنون اصلاح قیمت را اعمال نکرده است.
براین اساس میتوان عنوان کرد که پرونده انتظار کشاورزان همواره باز است و دچار غم دسترنج دشوار خود میباشند. فعالان این حوزه براین باورند که عدم پرداخت مطالبات گندمکاران ممکن است نتایج سوء بسیاری را رقم بزند؛ عدهای را به فروش گندم به کشورهای همسایه ناچار کند و عدهای را به طورکل از کشت گندم منصرف سازد و به تولید محصولی مقرون بهصرفه بکشاند. درحقیقت بسیاری از کشاورزان امید داشتند تا در سال جاری و به موجب بهتر شدن شرایط و افزایش سطح تولید، سود بیشتری عایدشان شود و گریزی برای جبران حداقلی خسارتهای سال گذشته ایجاد گردد. متأسفانه با شرایط پیشآمده ازجمله عدم پرداخت مطالبات و عدماصلاح نرخ خرید تضمینی، آرزوهایشان نقش بر آبشده است و خسارتهایشان مضاعف گشته است. با انتخاب وزیر جدید جهاد کشاورزی ،موجی از امید در میان گندمکاران شکل گرفته و آنها را به بهبود وضعیتشان امیدوار کرده است.در بررسی بیشتر این موضوع به گفتوگو با پرویز اوسطی، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران پرداختیم تا روند پرداخت مطالبات گندمکاران را موردبررسی قرار دهیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.