صحبتهای پیش از مذاکرات جنگ روانی دو طرف است
گروه سیاسی
امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفتوگو با «رسالت» ضمن اشاره به ازسرگیری مذاکرات از روز ۸ آذرماه بیان کرد: در یک کشمکش زمانی که کشورها میخواهند پای میز مذاکرات بروند و به توافق برسند یا نرسند سطح جنگ روانی را بالا میبرند و خواستههای خود را حداکثری میکنند.
وی افزود: در این شرایط زمانی طرف مقابل را تهدید میکنند و سعی دارند در میز مذاکرات دست بالاتر ظاهر شوند تا طرف مقابل را مغلوب کنند و تحت فشار قرار دهند سیاست هم از طرف آمریکاییها و اروپاییها در حال اجرا است جمهوری اسلامی نیز مواضع خود را حداکثری کرده و گفته است تمام تحریمها را بردارید و تمام تعهدات را اجرا کنید.ابوالفتح ادامه داد: اگر واقع بینانه به ماجرا نگاه کنیم شاید تحقق بسیاری از خواستهها کمی سخت باشد اما جمهوری اسلامی ایران نیز خواسته خود را حداکثری کرده است و باید طرف غربی آن را انجام دهد با این حال پای میز مذاکره
شرایط متفاوت است. مهم است که روز ۸ آذر صحبتها چطور باشد. مهم است که آیا طرف مقابل باز هم میگوید اگر در مذاکرات به نتیجه نرسد گزینههای دیگری نیز روی میز هست یا نه.
این کارشناس مسائل بینالملل خاطرنشان کرد: به طور مثال سنتکام آمریکا گفته است ارتش آمریکا آمادگی دارد و این تهدیدها از طرف آمریکا صورت میگیرد.
او افزود: به طور مثال ممکن است همان روز گزارش ارائه میشود و آن زمان میتوان پیشبینی کرد شرایط چطور است و مشخص می شود که نشانههای توافق یا قرار گرفتن در مسیر توافق رخ داده است یا نه. بنابراین یک جنگ روانی پیش از مذاکرات است و نمی تواند پایه تحلیل و پیشبینی باشد.ابوالفتح در انتها معتقد است این موضوع به قدری پیچیده است که بعید میدانم توافقی حاصل شود یا اگر بخواهد حاصل شود به این زودی ها نخواهد بود.
امیرعلی ابوالفتح
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.