شکست ترکیبی شیطان
رژیم صهیونیستی همزمان با جنگ غزه، در یک باتلاق بزرگ در چند جبهه گرفتار شده و علاوه بر محاصره این رژیم توسط گروههای مقاومت، جبهه داخلی اسرائیل هم با یک بحران بزرگ دست و پنجه نرم میکند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و بعد از آن آغاز جنگ ویرانگر رژیم اشغالگر علیه نوار غزه، صحبتها درباره یک باتلاق بزرگ برای اسرائیل در چند جبهه، در محافل صهیونیستی بالا گرفته است.
اسرائیل و فرسایش در جنگ غزه
صهیونیستها با وجود اینکه از همان ابتدا متوجه شدند این جنگ صرفاً محدود به نوار غزه نخواهد بود و به مرور به کل منطقه گسترش مییابد و تهدید بزرگ جنگ چند جبههای علیه اسرائیل را به همراه دارد، با تکیه بر حمایتهای نامحدود آمریکا و کشورهای اروپایی، به نسل کشی علیه مردم غزه ادامه دادند.اما روند جنگ و نتایج آن چیزی نبود که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه و ارتش این رژیم تصور میکردند. بنابراین کار به جایی رسید که بسیاری از مقامات نظامی و سیاستمداران سابق صهیونیست از ماههای ابتدایی جنگ، درباره ادامه این جنگ فرسایشی و عواقب مرگبار آن برای اسرائیل هشدار دادند. گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش رژیم صهیونیستی و همچنین عضو کابینه جنگ این رژیم که اخیراً استعفا داد، از بارز ترین مقامات صهیونیست است که اهداف جنگی نتانیاهو در غزه را به چالش کشید و تاکید کرد: صحبت از پیروزی کامل بر حماس غیرواقعی است و خسارات ارتش اسرائیل در غزه به یک منبع نگرانی بزرگ برای فرماندهان ارتش تبدیل شده است.آلون بن دیوید، نویسنده و کارشناس صهیونیست در روزنامه عبری معاریو در این زمینه میگوید: همه برنامههای عملیاتی ارتش قبل از ۷ اکتبر درباره جنگی بود که قرار بود صرفاً چند هفته طول بکشد و هیچ کس انتظار نداشت که این جنگ چند ماه، یا یک و یا دو سال ادامه داشته باشد.
شوک به ارتش صهیونیستها
وی افزود: بر این اساس، ارتش از نظر نیروهای ذخیره و یا میزان تجهیزات برای چنین جنگی آمادگی نداشت؛ جایی که امروز میبینیم نزدیک به ۷۰۰ نظامی ارتش اسرائیل کشته شده و ۳۹۲۲ نظامی هم زخمی شدهاند. از طرف دیگر ۱۱ هزار نظامی ارتش اسرائیل دچار آسیبهای روانی شدهاند و به حمایت نیاز دارند. علاوه بر آن از ابتدای جنگ تاکنون ۵۰۰ خودروی زرهی ارتش اسرائیل آسیب جدی دیده و دهها خودرو به طور کامل منهدم شده است.در واقع درجا زدن ارتش اسرائیل در غزه و ناتوانی آن در تضعیف تواناییهای حماس، تردیدهایی را در میان مقامات نظامی اسرائیلی در زمینه امکان رسیدن به اهداف اصلی جنگ ایجاد کرد.روند این جنگ فرسایشی و عدم وجود چشم اندازی برای پایان آن همچون جرقهای بود که اختلافات میان نتانیاهو و ارتش را آشکار کرد؛ تا جایی که سخنگوی ارتش اسرائیل اعتراف کرد، نمیتوان حماس را از بین برد. بعد از آن شاهد هجمههای تند نتانیاهو و حامیان وی علیه ارتش صهیونیستی و تشدید اختلافات میان آنها بودیم.در این میان روز بعد از جنگ، نیز تبدیل به یک نگرانی و چالش بزرگ برای اسرائیل شده است و خود صهیونیستها اعتراف میکنند که کابینه و ارتش هیچ برنامهای برای روز بعد از جنگ ندارند و اصلاً نمیدانند این جنگ قرار است چگونه به پایان برسد.در این زمینه لازم است، جبهههای خطرناکی که رژیم صهیونیستی در سایه جنگ غزه گرفتار آنها شده است را مورد بررسی قرار دهیم.
شعلههای مقاومت در کرانه باختری ضد اشغالگران
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ همزمان با آغاز جنگ غزه، کرانه باختری که همواره بستر مقاومت علیه اشغالگری بوده است، تبدیل به یک عرصه داغ ضد صهیونیستها شد و رژیم اشغالگر تلاش زیادی برای جلوگیری از انفجار اوضاع در کرانه باختری کرد. در همین راستا صهیونیستها کمپین بزرگی از ترور و بازداشتها را در کرانه باختری به راه انداختند و در حدود ۹ ماه گذشته تعداد شهدای فلسطینی در کرانه باختری به بیش از ۵۵۰ و تعداد بازداشت شدگان به حدود ۹۳۲۵ نفر رسیده است.اما هیچ یک از این تلاشهای صهیونیستها مانع شعله ور شدن مقاومت در کرانه باختری نشد و شاهد یک نبرد شدید در کرانه باختری ضد اشغالگران هستیم.
در این میان شهر قلقیلیه نمونه بارز توسعه عملیاتهای مقاومت در کرانه باختری است. از اوایل دسامبر گذشته عملیاتهای انفرادی مقاومتی در قلقیلیه به شکل قابل توجهی تشدید شد و سپس رزمندگان در آنجا به گروههای مقاومتی همچون گردانهای شهدای الاقصی پیوستند.طی همین مدت، گردان قلقیلیه وابسته به سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی تشکیل شد و عملیاتهای مقاومتی آن همچنان ادامه دارد.
در منطقه نابلس هم با وجود اینکه طی چند سال گذشته، عملیاتهای مقاومت تا حدی محدود شده بود اما همزمان با آغاز جنگ غزه نابلس هم همانند دیگر مناطق کرانه باختری، آتش خشم مقابل اشغالگران را شعلهور کرد. همچنین عملیاتهای مقاومتی در طوباس و جنین هم بار دیگر اوج گرفت که آخرین مورد آن هلاکت یک افسر ارشد صهیونیست و زخمی شدن ۱۷ نظامی ارتش اشغالگر در جریان عملیات رزمندگان مقاومت در جنین طی چند روز گذشته بود.
وب سایت عبری والا در این زمینه اعلام کرد که گروههای مسلح فلسطینی در کرانه باختری به صورت هوشمندانه کارکرده و نیروهای ارتش اسرائیل را فریب دادهاند. بنابراین بسیاری از ناظران معتقدند که کار مقاومت در کرانه باختری شاهد توسعه و گسترش بیشتری خواهد بود که همین امر در سایه گرفتاری ارتش اسرائیل در جبهههای شمال و جنوب، خطر بزرگی برای اسرائیلیها محسوب میشود.
لبنان؛ آتش زیر خاکستر ضد اشغالگران
تنها یک روز بعد از آغاز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه، حزب الله با هدف حمایت از مقاومت و مردم فلسطین در نوار غزه، جبههای را علیه اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی گشود و از آن زمان تاکنون در سایه ضربات بزرگ و غیرقابل تصوری که حزب الله به صهیونیستها وارد کرده، محافل این رژیم به شدت نگران سناریوهای خطرناک گسترش جنگ با لبنان هستند.همانطور که رسانههای صهیونیستی و آمریکایی اعتراف میکنند، حزب الله با حملات موشکی و پهپادی خود به شمال فلسطین اشغالی توانسته ۲۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست را از شمال فراری دهد؛ تا جایی که مسئولان صهیونیست میگویند شمال اسرائیل (فلسطین اشغالی) در اختیار حزب الله است و نصرالله بر آن حکومت میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.