سیاستهای کشاورزی مجلس یازدهم تعامل با کشاورزان را افزایش بخشیده است
گروه سیاسی
عطاالله هاشمی، عضو شورای هماهنگی تشکلهای بخش کشاورزی در تشریح فراهم شدن الزامات و قیمتگذاری مناسب محصولات کشاورزی به خبرنگار «رسالت» بیان کرد: بهجرئت میتوان عنوان کرد بیشترین حجم ماندگی بخش کشاورزی در چندساله گذشته به سبب عدم همکاری کشاورزان در بخش قیمتگذاری و نارضایتی آنها از رویکرد دولت در این زمینه بود.
وی افزود: سالها بود که تلاشها برای اجرا و ازسرگیری الگوی کشت انجام میشد اما به سبب عدم همکاری و نظرپرسی کشاورزان در حوزه قیمتگذاری این فرآیند عملیاتی نمیشد. افزون بر این بسیاری از مشکلات بازرگانی و تولید به دلیل آن بود که کشاورز احساس میکرد نظرش برای دولت اهمیتی ندارد و خواستههایشان فراهم نمیشود. در سالهای گذشته که قیمت محصولات کشاورزی به عبارتی منصفانه تصویب میشد اما رضایت کشاورزان فراهم نمیشد و همواره نارضایتی بود. این احساس نارضایتی به دلیل عدم مشورت در حوزه قیمتگذاری بود.
هاشمی تصریح کرد: بهموجب اتخاذ سیاستهای حمایتی که در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی مطرح و تصویب شد، شورایی متشکل ۳ نماینده بخش دولتی؛ معاون رئیسجمهور، رئیس سازمان برنامهوبودجه، وزیر امور اقتصاد و دارایی، وزیر جهاد کشاورزی و ۶ نفر متشکل از تشکلها و بخش کشاورزی دو کشاورز حاذق ایجاد شد.
عضو شورای هماهنگی تشکلهای بخش کشاورزی همچنین خاطرنشان کرد: از روز تشکیل شورای قیمتگذاری کلیه قیمتگذاریها با نظر کشاورزان و تشکلهای مربوطهشان به کرسی نشست. بهموجب مشورت و همراهی کشاورزان در موضوع قیمتگذاری میزان رضایتمندی افزایش و تعامل نیز گسترش یافت.
وی در پایان این گفتوگو بیان داشت: در موفقیت بخش کشاورزی یکی از اصول اصلی و الزامات قابلتوجه، همراهی کشاورزان در تأمین امنیت غذایی و مشارکت در موضوع قیمتگذاری است.
عطاالله هاشمی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.