روسیه شریک استراتژیک ایران است
گروه سیاسی
هادی بیگینژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیوند نظامی ایران و روسیه به خبرنگار«رسالت» اظهارکرد: این اتفاق یک حرکت جدید در نظام بین الملل بود. طی سالهای گذشته روسیه شاهد تحرکات آمریکایی بود و پس از برکناری رئیس جمهور سابق روسیه و سفر او به آمریکا مبرهن شد که این دو کشور علاوه بر جنگ، میتوانند در کنار یک دیگر باشند چنانچه دو طرف بر سرمواضع خود ایستادگی کنند. آمریکا در سالهای بدون جنگ با روسیه نیز همواره با روحیه زیادهخواهی انتظار سلطه داشت و روسیه را تحت سلطه میدانست تااینکه موضع روسها تغییر کرد و دیگر چنین موضوعی را نپذیرفتند.
وی افزود: طیچندسال اخیر، آمریکاییها روسها را تحریم کردند و انتظار شکست روسها را به منظور پذیرش سلطه داشتند. آمریکا گمان نمیکرد روسیه خود را مستقل اعلام کند و سلطه آمریکا و تحریمهایش را نپذیرد.
بیگی نژاد تصریح کرد: با توجه به تحرکات آمریکا و عدم پذیرش روسیه، این کشور همپیمان ایران شد. جمهوری اسلامی ایران نیزهمانند روسیه با حاضر به پذیرش اهداف آمریکا نیست و درمقابل تحریمها ایستادگی کرده است. به همین سبب پیوند ایران و روسیه اتفاقی نو در سطح نظام بین الملل است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: امیدواریم پیوند نظامی ایران و روسیه به سطوح اقتصادی نیز برسد. نکته قابل توجه این است که پیوند فرهنگی نیز میان این دو کشور صورت گرفته و روسیه نشان داده که مایل به گسترش ارتباطات فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران است. به همین سبب نشست علمای شیعه و اهل تسنن در محرم در روسیه شکل گرفت.
نماینده مردم ملایر در پایان این گفتوگو بیان داشت: ارتباط ایران و روسیه مبادلات جدیدی را در دنیا رقم زده است. امروز روسیه شریک استراتژیک ایران است و به همین سبب همکاریهای سیاسی و امنیتی تهران مسکو در منطقه حائز اهمیت است. همچنین توسعه سطح همکاریها در بحث افزایش توان نظامی و قدرت پهپادی عامل مهمی در ثبات منطقه است که همسایگان باید به این موضوع نیز توجه و اعتماد کنند.
هادی بیگی نژاد
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.