رفتارهای سازشکارانه برخی دولتها، نشانه بیغیرتی به اسلام است
گروه سیاسی
حسین نوشآبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با «رسالت» درباره وحدت مسلمانان و عملکرد دولتهای اسلامی در این مسیر، اظهار داشت: وحدت در اسلام و شعار وحدت امت اسلام، تنها تاکتیک نیست بلکه یک راهبرد است و ما برای پیشبرد اهداف اسلام، مقابله با ظلم و سلطه دشمنان نیازمند وحدت امت اسلامی هستیم. متأسفانه امروز اکثر کشورهای اسلامی به دلیل اینکه رهبران صالحی ندارند و دستنشانده عوامل سلطه هستند، نهتنها به موضوع وحدت اهمیت نمیدهند بلکه ایمان و اعتقادی هم برای اجرای آن ندارند.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران، همواره شعار وحدت را بهعنوان یک استراتژی برای برونرفت از مسائلی که جهان اسلام با آن مواجه است، مطرح کرده تا امتهای اسلامی برای رسیدن به یک نقطه کمال و در مقابل دشمنان به یکپارچگی و وحدت دست پیدا کنند. حسین نوشآبادی اظهار کرد: آنچه امروز در رابطه با وضع کشورهای مسلمان شاهد هستیم، ناشی از ناهماهنگی و عدم وحدت است که مقصر اصلی این اتفاق برخی دولتها هستند و به این دولتها امیدی نیست، چراکه آنها برای جنگافروزی و تفرقه، از نظام سلطه الگوبرداری میکنند، درحالیکه امت اسلامی، تشکلها، سازمانهای جهانی و نهادهای حقوق بشری باید به فکر برونرفت از بحران کنونی دنیای اسلام باشند و اجازه ندهند به خاطر برخی تفرقهافکنیها و اختلافات که در جریان است منافع و عزت مسلمانان زیر سؤال برود. امروز اگر رئیسجمهور فرانسه، از اقدام موهن نشریه فرانسوی حمایت میکند و به منافع مسلمانان بیتوجه است، بیانگر این است که او هم دریافته در جهان اسلام تفرقه وجود دارد.
نماینده مردم ورامین در مجلس ادامه داد:. غربیها در حالی مسلمانان را به خشونت متهم میکنند که خود، پایهگذار این خشونتها هستند و از تروریسم و جریان تکفیری حمایت کردند. دولتمردان غربی، زمانی که در کشورشان حادثه تروریستی رخ میدهد، آن را بهپای اسلام میگذارند، درحالیکه این حوادث، نتیجه اقدامات خودشان است که به عدهای افراطی، کمک کردند تا به کشورهای اسلامی نفوذ کنند و امروز دامان خودشان را گرفته است.
رئیس فراکسیون دیپلماسی بینالمللی و منافع ملی مجلس گفت: دولتمردان غربی، وقوع جنایات تروریستی و ایجاد ناامنی توسط افراد تربیتشده به دست خود را نباید بهانهای برای توهین به اسلام بدانند. متأسفانه غربیها در توهین به اسلام و مسلمانان جدیتر شدهاند، لذا امروز وحدت، یک نیاز حیاتی و راهبرد نجاتبخش برای جهان اسلام است که باید به آن پایبند بود.
نوشآبادی معتقد است: متأسفانه نهادهای اسلامی مانند سازمان کنفرانس اسلامی، اتحادیه عرب و دیگر نهادها که به نام دفاع از اسلام تشکیلشده، نتوانستند وظیفه خودشان در دفاع از حقوق مسلمانان و حفظ کیان امت اسلامی را بهخوبی انجام بدهند. این سازمانها بیشتر گرفتار تفرقههای داخلی و مسائل منطقهای بودند و به فلسفه وجودی خود که همانا وحدتآفرینی است، عمل نکردند. برخی از کشورهای اسلامی متأسفانه از درون سست شدهاند و امیدی هم به دولتهای وابسته آنان نیست. تنها امید به ملتهاست که حرکت کنند و از دولتها و مسئولان بخواهند دست از رفتارهای سازشکارانه بردارند. سازش و تسلیمی که ما در برخی از کشورهای عربی مشاهده میکنیم، نشانه بیغیرتی دولتها و بیتوجهی آنان به آینده اسلام است.
اسلام , حسین نوشآبادی , کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.