راهی جز اخراج آمریکا از عراق وجود ندارد - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 36356
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 10 دی 1399 - 7:16 |
ضعف مفرط اشغالگران در بغداد؛

راهی جز اخراج آمریکا از عراق وجود ندارد

 با گذشت یک سال از شهادت مظلومانه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، شهید ابومهدی المهندس و یاران باوفای ایشان، مطالبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق همچنان به قوت خود باقی است. اگرچه پس از شهادت سردار سلیمانی ، نیروهای اشغالگر آمریکایی نهایت تلاش خود را جهت بقا در عراق به کار گرفتند، اما شواهد موجود نشان می‌دهد که اشغالگران به پایان خط رسیده‌اند. 
راهی جز اخراج آمریکا از عراق وجود ندارد

 گروه  بین‌الملل 
 با گذشت یک سال از شهادت مظلومانه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، شهید ابومهدی المهندس و یاران باوفای ایشان، مطالبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق همچنان به قوت خود باقی است. اگرچه پس از شهادت سردار سلیمانی ، نیروهای اشغالگر آمریکایی نهایت تلاش خود را جهت بقا در عراق به کار گرفتند، اما شواهد موجود نشان می‌دهد که اشغالگران به پایان خط رسیده‌اند. 
  آمریکا در عراق مستأصل مانده است 
«عدی الشعلان» نماینده عراقی عضو ائتلاف الفتح از شکست آمریکا در تحقق اهدافش در غرب آسیا گفت که همین امر موجب شده که واشنگتن تلاش کند اوضاع را در عراق بر هم زند.
وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: آمریکا چندین دهه است که به دنبال تحقق برنامه‌های خود در خاورمیانه است اما در این امر ناکام مانده لذا تلاش‌ها برای اتهام‌زنی به  حشد الشعبی و گروه‌های مقاومت بر سر هدف قرار دادن سفارت آمریکا در بغداد، تلاشی آشکار برای برهم زدن برگ‌ها[ی بازی] است و ما بعید نمی‌دانیم که طرف‌های مرتبط با آمریکا در پشت پرده این اتفاق باشند.این نماینده عراقی گفت: مصوبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق کاملا معتبر است و قابل‌تغییر نیست و دولت باید این خواست مردم را اجرایی کند زیرا حضور این نیروها به مصلحت وطن و ملت نیست. نیروهایی که عامل مجموعه‌ای از جنایات شنیع در حق قهرمانان ما در نیروهای امنیتی، حشد الشعبی و فرماندهان پیروزی هستند.
الشعلان افزود: هدف قرار دادن  حشد الشعبی، شیوه آشکار کلیه دشمنان عراق است زیرا توطئه آن‌ها را در تکه‌تکه کردن و از هم پاشاندن کشور به دست یک سازمان افراطی که فجیع‌ترین جنایات را در حق عراقی‌ها از هر قوم و مذهبی مرتکب شد، ناکام گذاشته است. لذا اخراج نیروهای آمریکایی از عراق از اهمیت بالایی برخوردار است و نمی‌توان از آن صرف‌نظر کرد.
 آنچه در این برهه و البته در آینده اصالت و موضوعیت دارد، تنها  و تنها «هزینه» برای آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای واشنگتن و تل‌آویو( مانند واشنگتن و تل‌آویو) می‌باشد.  هزینه‌ای که نه‌تنها کاخ سفید و پنتاگون، بلکه متحدان و مهره‌های بین‌المللی و منطقه‌ای ایالات‌متحده نیز قدرت پرداخت آن را نخواهند داشت. سوزان رایس ، مشاور امنیت ملی دولت اوباما که اتفاقا   یکی از بانیان ایجاد داعش در منطقه و از دشمنان ذاتی محور مقاومت و سردار سلیمانی بود، در سخنانی قابل‌تأمل خطاب به ترامپ اظهار کرده است :«زمانی که مشاور امنیت ملی بودم، جامعه اطلاعاتی یا ارتش آمریکا هیچ فرصتی را برای حمله به [سردار] قاسم سلیمانی به دولت [باراک] اوباما پیشنهاد نکرد. اگر چنین فرصتی به ما پیشنهاد می‌شد، کاری که می‌کردیم این بود که بسیار دقیق خطرات آن را در مقابله با عواید آن بررسی و ارزیابی می‌کردیم. ما تمام راه‌هایی که امنیت ما را تقویت یا تضعیف می‌کرد مورد ارزیابی قرار می‌دادیم. بدون شک خطرات و هزینه‌های این اقدام (شهاد ت سردار سلیمانی) به‌مراتب از فواید ادعایی ترامپ در این خصوص بیشتر است .»
 آمریکا در صدد بازتولید داعش در عراق است 
ایالات‌متحده آمریکا پس از نابودی داعش در عراق، در صدد«بازتعریف تروریسم تکفیری» در این کشور مسلمان برآمده است.مقامات هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه معتقدند که راه‌اندازی جنگ‌های نیابتی و ایجاد بحران‌های مزمن و دامنه‌دار امنیتی در عراق، منجر به مانور کاخ سفید و متحدان منطقه‌ای آن در بغداد خواهد شد. مطابق محاسبات اولیه صورت گرفته از سوی رئیس‌جمهور سابق آمریکا، قرار بود داعش سال‌ها به خلافت خود در عراق ادامه دهد، اما جانفشانی‌های نیروهای مردمی ( حشد الشعبی) و گروه‌های مسلح رسمی این معادله را دگرگون ساخت. یکی از اصلی‌ترین دلایل قرار گرفتن نام جنبش نجبا در لیست گروه‌های تروریستی آمریکا، نارضایتی و نگرانی شدید کاخ سفید از سقوط زودهنگام  دژ گروه‌های تکفیری در عراق است.
 بایدن، آرزوی  تجزیه عراق را به گور خواهد برد 
همان‌گونه که اشاره شد، تزریق بحران‌های مزمن، گسترده و دامنه‌دار در بغداد و دیگر مناطق عراق، از اصلی‌ترین اهداف واشنگتن و متحدانش در این کشور مسلمان بوده است. فراتر از آن، مقامات آمریکایی کماکان نسبت به طرح «تجزیه‌عراق» و اجرایی کردن آن اصرار ویژه‌ای دارند. آن‌ها معتقدند که تقسیم جغرافیایی عراق براساس مذهب و قومیت، باید به‌مثابه یک استراتژی و راهبرد کلان در حوزه سیاست‌خارجی این کشور تعریف شود. نکته جالب‌توجه این‌که جوبایدن، رئیس‌جمهور جدید آمریکا  اصلی‌ترین طرفدار این نظریه است. 
بایدن قصد دارد اکنون در رأس معادلات سیاسی و اجرایی واشنگتن قرار گیرد! دموکرات‌ها پس از حضور مستقیم در کاخ سفید، قصد دارند عوامل«ناامن کننده» در عراق و منطقه را به صورتی شدیدتر تقویت کنند. نباید فراموش کرد که آن‌ها حتی در سال ۲۰۱۳ میلادی و در دوران ریاست جمهوری اوباما،  بابت تأسیس و تجهیز داعش ، جبهه النصره و دیگر تروریست‌های تکفیری ،حاضر شدند هزینه‌های زیادی پیدا کنند. اکنون، دموکرات‌ها قصد دارند با استناد به راهکارهایی مانند«بازتعریف داعش » « خلق بحران‌های سیاسی مزمن در عراق» ، به‌سوی تحقق هدف کلان و خطرناک خود گام بردارند. تاکنون بارها تأکید شده است که  تجزیه عراق نقطه ثقل بازی آمریکا( و شبکه وابسته به آن ) در منطقه می‌باشد، زیرا «بحران‌سازی در عراق» می‌تواند کل منطقه را تحت تأثیر خود قرار دهد.  بنابراین در رصد و مهار این بازی خطرناک، باید بر روی «نقطه ثقل »حریف متمرکز شد. پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، پارلمان عراق به طرحی پنج بندی رأی داد که ازجمله آن‌ها لغو درخواست کمک از ائتلاف دست‌ساز آمریکا
( موسوم به ائتلاف ضد داعش) است.این ائتلاف طی سال‌های اخیر در عراق، نه‌تنها نقشی در مهار و شکست تروریست‌های تکفیری ایفا نکرد، بلکه به حامی اصلی داعش در عرصه عملیات میدانی تبدیل شد. آنچه مسلم است این‌که بایدن آرزوی تجزیه عراق را به گور خواهد برد و جبهه مقاومت، شکست سنگین دیگری را در دوران ریاست جمهوری بایدن به کاخ سفید و متحدان صهیونیستی و سعودی آن وارد خواهد ساخت.  

|
برچسب ها
, ,
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای راهی جز اخراج آمریکا از عراق وجود ندارد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.