دیپلماسی همسایگی باید در دولت چهاردهم استمرار یابد
اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» به اثرات توسعه روابط در کاهش تحریمها و از بین بردن مشکلات اقتصادی پرداخت و با تاکید بر ضرورت ارتقاء ارتباطات و توافقات راهبردی بیان داشت: مبنای دیپلماسی سیاسی در دولت سیزدهم توسعه روابط و تقویت ارتباط با همسایگان بود.
بر اساس رویکرد دولت سیزدهم و شخص شهید آیت الله رئیسی بسیاری از روابط تقویت شد و ارتباطات اقتصادی توسعه پیدا کرد. حفظ و ارتقای این مسیر همچنان ضرورت بسیاری دارد و میبایست با بهرهگیری از ظرفیتهای به موجود به میزانی که ممکن است، روابط را تسهیل کرد و توسعه ارتباطات و تعاملات اقتصادی را رقم زد.
وی با تاکید بر رونق ارتباطات برای کاهش اثرات تحریمی افزود: توسعه تجارت گامی حائز اهمیت است و بیشک نتایج قابل توجهی را در امر مهم کاهش تحریمها و از بین بردن مشکلات اقتصادی رقم خواهد زد. کوثری با اشاره به اثرات توسعه روابط در تقویت صادرات محصولات داخلی تصریح کرد: توسعه ارتباطات با همسایگان و سایرکشورها سبب میشود تا تامین نیاز صورت گیرد و امکاناتی که کشور به آنها نیازمند است، برطرف گردد، در مقابل نیز نیازهای طرف تجاری کشور تامین خواهد شد و تولید داخلی با رویکرد تقویت صادرات، رونق پیدا خواهد کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روابط با کشورهای همسایه و سایرکشورهای دوست میبایست به صورت فعال استمرار یابد، همچنین خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی چندسال گذشته این مهم با موفقیت در دستورکار قرار گرفت و ادامه پیدا کرد. همچنان تداوم این مسیر ضروری است و سبب موفقیتهای بیشتر خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه ارتباط با همسایگان و کشورهای دوست سبب پیشرفت اقتصادی خواهد شد، تاکید کرد: سیاست ارتباطات با همسایگان و کشورهای دوست بسیار موفق بوده و اثرگذاریهای بسیاری داشته است. از این رو
همواره به استمرار و حفظ این روند تاکید میگردد.
وی با اشاره به توافقات راهبردی شکل گرفته میان ایران و ترکمنستان یادآور شد: ترکمنستان ظرفیتهای قابل توجهی دارد و بیشک توسعه ارتباطات با این نوع کشورها و سایر کشورهای همجوار و نزدیک، ثمرات بسیاری خواهد داشت و موجب حل بسیاری از مشکلات کشور خواهد شد.
کوثری در پایان این گفتوگو با تاکید بر لزوم استمرار رونق صادرات درکشورهمچنین ادامه داد: توسعه ارتباطات نشان دهنده توانایی داخلی و ظرفیتهای تجاری کشور است. خوشبختانه بسترسازی خوبی در حوزه تقویت ارتباطات شکل گرفته و میزان صادرات و واردات نیز به صورت مطلوب در حال انجام است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.