دولت به تکلیف خود در پوشش بیمه ای راهنمایان گردشگری عمل نکرد - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 35389
  پرینتخانه » سیاسی, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 24 آذر 1399 - 7:39 |
محمدرضا دشتی اردکانی رئیس فراکسیون گردشگری مجلس:

دولت به تکلیف خود در پوشش بیمه ای راهنمایان گردشگری عمل نکرد

محمدرضا دشتی اردکانی، رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «رسالت» به حذف پوشش بیمه راهنمایان گردشگری در لایحه بودجه سال 1400 اشاره کرد و افزود: در بودجه 99 دولت مکلف به پوشش 2000 نفر از راهنمایان گردشگری بود. اما اکنون دولت این عنوان را در بودجه 1400 به‌جای حمایت از سفرای فرهنگی کشور که به‌واسطه انتشار ویروس کرونا در بدترین شرایط کاری هستند، حذف کرده است.
دولت به تکلیف خود در پوشش بیمه ای راهنمایان گردشگری عمل نکرد

گروه سیاسی
محمدرضا دشتی اردکانی، رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «رسالت» به حذف پوشش بیمه راهنمایان گردشگری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: در بودجه ۹۹ دولت مکلف به پوشش ۲۰۰۰ نفر از راهنمایان گردشگری بود. اما اکنون دولت این عنوان را در بودجه ۱۴۰۰ به‌جای حمایت از سفرای فرهنگی کشور که به‌واسطه انتشار ویروس کرونا در بدترین شرایط کاری هستند، حذف کرده است.
او تأکید می‌کند که این رویکرد درستی نیست. چراکه رهبر معظم انقلاب بر دولت تکلیف کردند تا از اقشار آسیب‌دیده کرونا حمایت کند و حتی بیمه بیکاری به این اقشار پرداخت شود. 
دشتی اردکانی ابراز کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا نه‌تنها بیمه بیکاری به راهنمایان گردشگری پرداخت‌نشده است بلکه اکنون دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ آن‌ها را از پوشش بیمه نیز محروم کرده است. صنعت گردشگری باید موردتوجه قرار گیرد چراکه راهنمایان گردشگری از رکن‌های اساسی واصلی این صنعت هستند. توسعه و اهمیت به این بخش می‌تواند باعث رونق اقتصاد و تولیدات صنایع‌دستی بومی کشور شود. کشور ما از ظرفیت‌های بسیار بالای گردشگری برخوردار است و ما می‌توانیم باکمی حمایت، این صنعت را توسعه دهیم.
وی افزود: بسیاری از کشورها ازجمله کشورهای آسیایی و اقیانوس آرام ۲۴ درصد از تعداد گردشگران خارجی را به خود اختصاص داده‌اند و ۲۹ درصد از سود گردشگری بین‌المللی نصیب این قاره شده است. همچنین یکی از درآمدهای اصلی کشورهایی مانند ترکیه، سنگاپور، تایلند، اسپانیا، استرالیا ، فرانسه و کانادا و … از صنعت گردشگری تأمین می‌شود و این نشان‌دهنده اهمیت صنعت گردشگری در اقتصاد است. ما باید برای فاصله گرفتن از وابسته بودن اقتصاد نفت و خام فروشی، چنین صنعت‌هایی را موردتوجه قرار دهیم.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس عنوان کرد که ما باید زیرساخت‌های پذیرش و جذب توریست‌های داخلی و خارجی را فراهم کنیم و افزایش دهیم. امکانات رفاهی ارزان و مناسب باید در تمام نقاط کشور فراهم باشد. اکنون استان‌های مرکزی، شرقی، غربی و جنوبی نیازمند تقویت زیرساختی برای جذب گردشگر هستند.
دشتی اردکانی یادآور شد که تا پیش از شیوع کرونا درآمد خوبی از این صنعت عاید کشور می‌شد اما در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کرونا صنعت گردشگری نه‌تنها در کشور ما، بلکه در تمام کشورها تحت‌الشعاع قرارگرفته است وکسانی که شغلشان وابسته به این حوزه است با مشکلات فراوانی روبه‌رو شده‌اند. بنابراین محروم شدن راهنمایان گردشگری از پوشش بیمه‌ای در لایحه بودجه سال آتی، آن‌ها را دلسرد می‌کند و این به ضرر کشورمان است. او گفت: صنعت گردشگری یکی از صنایع پردرآمد است و بعدازاین‌که بیماری کرونا تمام شد و این ویروس از بین رفت، دو ماراتن سفرها آغاز می‌شود و مردم برای مسافرت‌هایشان پشت خط مسابقه می‌ایستند. به‌ویژه این‌که یک سال نتوانسته‌اند مسافرت خاصی بروند.رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در انتها معتقد است که دلسرد کردن راهنمایان گردشگری، کار درستی نیست و ما باید این صنعت را در تمام حوزه‌ها ازجمله هتل‌ها، آژانس‌های مسافرتی و بومگردی و تمام شاخه‌هایی که با این صنعت در ارتباط هستند تقویت کنیم و یکی از راه‌های تقویت پوشش بیمه برای راهنمایان است.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای دولت به تکلیف خود در پوشش بیمه ای راهنمایان گردشگری عمل نکرد بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.