دولت بعدی باید اعتماد ازدسترفته مردم را ترمیم کند
گروه سیاسی
محمود عباس زاده مشکینی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار «رسالت» درباره مهمترین چالشها و مسائل انتخابات پیش رو، اظهار کرد: مهمترین چالش درباره انتخابات این است مردم باوجودآنکه در دو دوره قبلی انتخابات، دولت روحانی را با رأی قاطع انتخاب کردند اما تقریبا هیچیک از وعدههای دولت محقق نشد. مهمترین وعده دولت در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری، سروسامان دادن به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و شکستن تحریمها بود. شاهبیت شعارهای دولت این بود ما کاری خواهیم کرد که هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ اقتصاد. عباس زاده افزود: متأسفانه بعد از چهار سال با مشکلات متعددی همچون تعطیلی بنگاههای تولیدی، رواج سوداگری، گسترش فقر، افزایش شکاف طبقاتی و تنگناهای معیشتی، ماندگاری و تشدید تحریمها، ترور دانشمندان هستهای، انفجار و خرابکاری در تأسیسات هستهای، افزایش سرسامآور نقدینگی، تورم افسارگسیخته و صفهای متعدد و طولانی مردم مواجه بودیم که برخلاف شعارها و برنامههای اعلامی دولت بود. نماینده مردم مشکینشهر در مجلس گفت: بنابراین در چنین شرایطی، مهمترین چالش انتخابات، نارضایتی و گلایه مردم از شرایط موجود است و اگر مردم احساس کنند رأی و حضور آنها در شرایط فعلی زندگی و اداره کشور تأثیری ندارد، موجب دلسردی و عدم مشارکت سیاسی آنان خواهد شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: به نظرم گرانیگاه و اساسیترین اقدام دولت بعدی باید این باشد اعتماد مردم به دولت و حاکمیت را ترمیم کند، البته بخشی از این موضوع به انتخابات حداکثری بازمیگردد. ما اگر انتخاباتی با مشارکت حداکثری و دولتی با پشتوانه قوی مردمی روی کار بیاوریم، قطعا میتوانیم خلأهای موجود کشور را پرکنیم و آن را از گردنههای سخت عبور دهیم. اولین اقدام ضروری دولت برآمده از مشارکت حداکثری، ترمیم اعتماد مردم است. البته بخشی از این ترمیم باید در زمان انتخابات صورت بگیرد، بدینصورت که کاندیداها ضمن داشتن صداقت، از دادن وعده غیرعملیاتی پرهیز کنند. این نماینده مجلس همچنین ادامه داد: از سوی دیگر، کاندیداها نباید برخی موضعگیریها را داشته باشند یا شعارهایی بدهند که نسبت به سابقه قبلی اقدامات و مراتب مدیریتی آنان در گذشته، دارای تضاد و دوگانگی باشد. البته چنین وضعیتی برای خود آنان نیز چالشبرانگیز و شکننده خواهد بود.
عباس زاده معتقد است: یکی از کارکردهای انتخابات، آموزش سیاسی مردم و افکار عمومی است، بنابراین صداوسیما باید نسبت به این مسئله توجه کافی داشته باشد و از طرح سخنان عوامفریبانه تبلیغاتی در رسانه ملی جلوگیری کند. رسانه ملی باید مکانیسمهای خود را بهگونهای طراحی کند که کسی جرأت بیان اظهارات غیر کارشناسانه در مناظرات نداشته باشد، زیرا مناظرههای انتخاباتی در انتخاب نهایی مردم بسیار تأثیرگذار است.
انتخابات ریاست جمهوری , دولت , محمود عباس زاده
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.