خونهايي که غيرقابل سانسور هستند!
حنيف غفاري شهادت دهها نمازگزار مسلمان در شهر کريستچرچ واقع در کشور نيوزیلند، پرده ديگري از مظلوميت پيروان آخرين و کامل ترين دين آسماني را در برابر ديده حيران افکار عمومي دنيا گشود. اگرچه رسانه هايي مانند بي بي سي، تا ساعت ها حاضر نشدند از اين جنايت بزرگ، به عنوان “حمله تروريستي” ياد کنند، […]
حنيف غفاري
شهادت دهها نمازگزار مسلمان در شهر کريستچرچ واقع در کشور نيوزیلند، پرده ديگري از مظلوميت پيروان آخرين و کامل ترين دين آسماني را در برابر ديده حيران افکار عمومي دنيا گشود.
اگرچه رسانه هايي مانند بي بي سي، تا ساعت ها حاضر نشدند از اين جنايت بزرگ، به عنوان “حمله تروريستي” ياد کنند، اما خون پاک شهداي اين حادثه از سوي
رسانه ها و سردمداران غربي قابل سانسور نيست.
چنانچه از اخبار اوليه بر ميآيد، فردي که گفته ميشود در حمله تروريستي مرگبار دیروز در نيوزیلند دست داشته است، خود را يک استراليايي سفيدپوست توصيف کرده است. وي در بيانيهاي که قبل از عمليات نوشته، از مسلمانان به عنوان “مهاجم” ياد کرده و وعده داده است که از آنها انتقام ميگيرد! گزارشها حاکي از اين است که اين فرد تحت تاثير «آندرس برويک» تروريست نروژي قرار داشته که ۷۷ نفر را در سال ۲۰۱۱، در نروژ کشت و به حبس ابد محکوم شد. در اين خصوص نکاتي وجود دارد که نمي توان به سادگي از کنار آن گذشت :
۱-“اسلام ستيزي در غرب” پروسه اي بوده که نهادهاي امنيتي آمريکا و اروپا در تقويت و پيشبرد آن، به مثابه يک “کاتاليزور” عمل کرده اند. ارائه چهره خشن از اسلام و تحقير مسلمانان و فراتر از آن، حمايت از احزاب نژادپرست و
ضد اسلامي که امروز به پارلمانها و حتي دولتهاي اروپايي راه يافته اند، از جمله اقدامات و گام هاي عملي مقامات غربي در مواجهه با اسلام و اسلام گرايي محسوب مي شود. اين روال، دهه هاست در کشورهاي غربي ادامه دارد. در سال ۲۰۱۳ ميلادي، پس از اينکه داعش توسط دستگاههاي امنيتي آمريکا و انگليس و متحدان منطقه اي آنها در عراق و سوريه خلق شد، مقامات امنيتي غرب سعي کردند با تقسيم بندي و تفکيک “تروريسم بد”و “تروريسم خوب”، آن هم بر اساس مکان جغرافيايي حملات تروريستي و ماهيت قربانيان آنها، اين بازي خونين را عليه مسلمانان هدايت و مديريت کنند. محصول اين رويکرد امنيتي خطرناک و دوگانه، رشد گروههاي ضد مهاجرت و ضد اسلام در غرب بود. گروههايي که نه تنها طي ۶ سال اخير از سوي دستگاه هاي اجرايي و امنيتي آمريکا و اروپا مهار نشده اند، بلکه بسياري از آنها در قالب احزاب و گروههاي رسمي مشغول يارگيري در معادلات اجتماعي و سياسي کشورهايشان هستند!
۲-طي سالهاي اخير، شاهد افزايش حملات تروريستي عليه مسلمانان در کشورهاي غربي هستيم. حملاتي که اکثر آنها از سوي رسانههاي غربي و مقامات رسمي اين کشورها سانسور مي شود. تنها در ۹ ماهه ابتدايي سال ۲۰۱۸ ميلادي، ۵۷۰ حمله عليه مسلمانان در کشور آلمان ثبت شده بود. در ديگر کشورهاي اروپايي نيز آمارها و دادههاي موجود، حاکي از افزايش شديد حملات عليه مسلمانان مي باشد. نکته جالب توجه اينکه خبري از تصاوير و بيوگرافي قربانيان اين حملات در رسانه هاي غربي نيست! با اين حال به نظر مي رسد حمله خونين صورت گرفته در نيوزيلند به اندازه اي وسيع و گسترده بوده است که غرب قدرت سانسور آن را نداشته است!
۳-ابراز تاسف مقامات غربي نسبت به فاجعه اخير در نيوزيلند، نه تنها
ارزشي براي مسلمانان ندارد، بلکه نوعي فرافکني آشکار نسبت به نقش نهادهاي رسمي و امنيتي غرب در اين ماجراي خونين محسوب مي شود. اکنون سوالات زيادي وجود دارد که مقامات غربي ملزم به پاسخگويي در خصوص آن مي باشند، سوالاتي از قبيل ينکه : اساسا”اسلام ستيزي” در غرب چگونه تبلور يافت و نقش پشت پرده و آشکار دستگاههاي امنيتي و تبليغاتي کشورهاي غربي در استمرار اين روند چه بود؟ خلق تروريسم تکفيري از سوي غرب چه کمکي به افزايش پروسه اسلام ستيزي در آمريکا و اروپا و ديگر مناطق غير مسلمان در جهان کرد؟ چرا گروههاي اسلام ستيز از جمله نئونازيها و فاشيستها و ناسيوناليستهاي افراطي در طول سالهاي اخير، حد يقفي در فعاليتهاي ضد اسلامي خود نداشته و کمترين اقدامي براي مهار سياسي و اجتماعي آنها صورت نگرفته است؟
اسلام ستيزي
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.