حمایت آژانس از قاتلان شهید فخریزاده
گروه بینالملل
آژانس بینالمللی انرژی اتمی که خود یکی از متهمان اصلی پرونده ترور دانشمند هستهای کشورمان، شهید دکتر فخری زاده محسوب میشود ،حتی از محکوم کردن رسمی این جنایت خودداری کرده است! رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، با اشاره به اعلام تصمیم ایران در نصب سه آبشار سانتریفیوژهای تازه و نیز «قانون راهبردی برای لغو تحریمها» که در روز یازدهم آذرماه به تصویب مجلس رسید، به ایران هشدار داده و کشورمان را به خودداری در به اجرا گذاشتن این قانون فراخوانده است. گروسی در گفتوگو با شبکه «اسکای نیوز»، ابراز امیدواری کرد که رویدادهایی مانند ترور محسن فخریزاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاع، به بروز تنش منجر نشود و ادامه همکاری میان ایران و آژانس را دچار دشواری نسازد!
خواستههای وقیحانه گروسی
رافائل گروسی در گفتوگو با «اسکای نیوز» از ایران خواست که برخلاف طرح راهبردی تصویبشده در مجلس، از افزایش غنیسازی اورانیوم پرهیز کند و از قطع همکاری با بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز خودداری نماید.
او تأکید کرد: «این تهدیدات اگر به اجرا گذاشته شود، در تضاد بیشتر با تعهدات ایران در توافق اتمی خواهد بود» و بهصورت تلویحی هشدار داد که نتایج آن برای ایران وخیمتر خواهد بود. او گفت که نمیتواند تصور کند که کاهش بازرسیهای آژانس به سود چه کسی خواهد بود و تصریح کرد که در چنین صورتی آژانس «باید آشکارا و شفاف در این زمینه جهان را آگاه سازد» و افزود که کاهش همکاریها «به هیچکس و ازجمله ایران کمکی نمیکند».
کشورمان براساس برجام اجازه دارد تنها ۲۰۲ کیلوگرم اورانیوم غنیشده با سطح بسیار نازل در اختیار داشته باشد. میزان ذخیره کنونی اورانیوم در ایران اینک به ٧۰۰۰ کیلوگرم رسیده و سطح غنای آن نیز به ۴٫۸ درصد افزایشیافته که گامی حداقلی در پاسخدهی به بیتعهدیهای غرب و آژانس محسوب میشود.
بازی خطرناک آژانس در تقابل با ایران
واقعیت امر این است که رافائل گروسی و همراهانش در آژانس، وظیفهدارند بهمثابه یک عامل تسریعکننده ( کاتالیزور)، نقشه و استراتژی «مهار حداکثری ایران»را به فعالیت رسانده و آن را از یک «خواسته»به یک«واقعیت» تبدیل کنند. اساسا یکی از دلایلی که ترامپ و نتانیاهو، لابیگریهای پشت پرده زیادی برای حضور هر چه سریعتر گروسی در رأس معادلات آژانس کردند، همین مسئله بود. درحالحاضر نیز رافائل گروسی بهعنوان عروسک خیمهشببازی دولت بایدن و سه دولت اروپایی و فراتر از آنها رژیم صهیونیستی، درصدد القای پیامهای جدیدی به کشورمان است . مدیرکل آژانس سعی دارد از موقعیت حقوقی خود استفاده کند تا به قول خود، بتواند ایران را وادار به حفظ یکجانبه تعهدات خود در برجام نماید.
بهخوبی واقف هستم که «بازرسی نامحدود از اماکن نظامی ایران»، یکیاز خواستههای مشترک ترامپ و بازیگران اروپایی بوده و حتی دموکراتها نیز قصد دارند پس از استقرار در کاخ سفید، از طریق گروسی و دیگر سران آژانس، این خواسته شوم و البته دستنیافتنی را پیگیری کنند.فراتر از آن، صدور قطعنامه شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه کشورمان در ماه ژانویه امسال( دیماه گذشته) ، آنهم با استناد به موارد ادعایی مطروحه از سوی مقامات رژیم صهیونیستی، بهوضوح از ماهیت و هدف شورای حکام و شخص مدیرکل آژانس در جوسازی و فرافکنی علیه کشورمان پرده برداشت.این قطعنامه، با محوریت تروئیکای اروپایی و در تقابل مطلق با کشورمان تصویب شد.
آژانس، قطعهای از پازل ضدایرانی آمریکاست
امتناع گروسی از محکوم کردن حداقلی ترور و شهادت مظلومانه دانشمند هستهای کشورمان شهید دکتر فخری زاده، یکیاز نقاط آشکارساز بازی آژانس در زمین ایالاتمتحده و رژیم صهیونیستی محسوب میشود. نکته جالبتوجه اینکه مقامات آژانس درصدد آن هستند تا موضوع «گسترش بازرسیها از ایران» و دسترسی بازرسان (جاسوسان ) آژانس به هر مکانی در ایران را در قالب یکی از مطالبات اصلی دولت آمریکا از کشورمان مطرح و آن را از طریق شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیگیری کنند! این رویکرد وقیحانه، حکایت از عمق کینه و عداوت آژانس در قبال ایران و دانشمندان هستهای کشورمان دارد. بدیهی است که در چنین شرایطی، عدم محکوم کردن ترور شهید فخری زاده توسط رافائل گروسی، جای تعجبی ندارد! مدیرکل آژانس در حال عمل کردن به وظایفی است که واشنگتن و تلآویو بهصورت مستمر و موبهمو به وی تفهیم کردهاند. بدون شک، مواضع وقیحانه اخیر گروسی در قبال شهادت دانشمند هستهای کشورمان، بهعنوان برگ سیاه دیگری در کارنامه مدیرکل آژانس ثبت و ضبط خواهد شد. ملت ایران ، اکنون را فائل گروسی را نه بهعنوان مدیر یکنهاد و سازمان بینالمللی، بلکه بهعنوان شریک جرم سازمانهای جاسوسی موساد و سیا در پرونده ترور دانشمندان هستهای خود ( ازجمله شهید فخری زاده) میدانند.
جایی برای اعتماد به آژانس وجود ندارد
آنچه مسلم است اینکه باید بپذیریم که عملکرد حال و گذشته آژانس کمترین جایی برای اعتماد به این نهاد برای ما باقی نگذاشته است.بنابراین اعتماد به آژانس نیز بهمانند اعتماد به غرب ،خطایی راهبردی در محاسبات فنی و استراتژیک کشورمان محسوب میشود. همانگونه که اشاره شد، اساسا مهمترین تعهد گروسی به ترامپ و نتانیاهو، تقویت «استراتژی فشار حداکثری علیه ایران» از مجاری ظاهرا حقوقی میباشد. بنابراین، گروسی، مدیرکل یکنهاد مستقل بینالمللی نیست، بلکه بخشی از پازل«مهار حداکثری ایران قدرتمند» محسوب میشود. این پازل، از سوی واشنگتن، تلآویو و بازیگران اروپایی و مهرههای عربی وابسته به آنها طراحیشده و البته هیچگاه قطعات آن کنار یکدیگر چیده نمیشود! جمهوری اسلامی ایران مدتهاست بازی آژانس و مقامات آن را مورد رصد و تحلیل قرار داده است. اين بار نیز توطئههای آژانس در تقابل با ایران، در عمل راه بهجای نخواهد برد. درهرحال، اگرچه جمهوری اسلامی ایران در قالب «استراتژی مقاومت فعال» این پازل را در هم خواهد شکست، اما این مهم،در سایه رصد بازی آژانس و بازیگران مسلط بر شورای حکام امکانپذیر خواهد بود.در این خصوص، مواضع و اقدامات غیرحقوقی آژانس و مطالبات فرا پادمانی و فرا پروتکلی گروسی و همراهانش نباید به موضوعی بیاهمیت تبدیل شود.
آژانس بین المللی انرژی اتمی , رافائل گروسی , شهید فخری زاده
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.