جنایت شیطان در سایه حمایت سازمان ملل
گروه بینالملل
جنایات تمامعیار و کامل آمریکا و متحدان آن در افغانستان ادامه دارد. این جنایات بهصورت مستمر از سال ۲۰۰۱ میلادی( زمان اشغال افغانستان توسط دولت بوش) ادامه داشته و هیچ نهاد و سازمانی بینالمللی نیز در این خصوص بازخواستی از مقامات آمریکایی صورت نمیدهد.
جنایت آمریکا در سایه سکوت سازمانهای بینالمللی
نتیجه بررسیها نشان میدهد که شمار غیرنظامیان افغان که در حملات هوایی آمریکا و متحدان واشنگتن کشته شدند از سه سال پیش تاکنون ۳۳۰ درصد افزایش یافته است.بنابرگزارش شبکه یورونیوز، در گزارش محققان دانشگاه براون آمده است که تنها در سال ۲۰۱۹ حدود ۷۰۰ غیرنظامی در حملات هوایی نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا کشته شدند. این رقم از اولین سالهای حضور نظامی آمریکا در افغانستان به دنبال حملات ۱۱ سپتامبر تاکنون بیسابقه محسوب میشود.گروه تحقیقاتی «هزینههای جنگ» در دانشگاه براون دلیل افزایش شمار تلفات غیرنظامی در افغانستان را تعدیل دستورالعملهای نظامی دانسته است. به گفته پژوهشگران هرچند شمار کمتر نظامیان آمریکایی در افغانستان منجر به افزایش حملات هوایی شده است اما به نظر میرسد یکی از دلایل این امر افزایش فشارها بر گروه طالبان برای تن دادن به مذاکرات صلح باشد.
حملات هوایی آمریکا در افغانستان پس از دستیابی به توافق صلح با طالبان در ابتدای سال جاری میلادی کاهش یافت. این در حالی است که یافتههای محققان دانشگاه براون نشان میدهد که ارتش افغانستان پس از توافق صلح آمریکا با گروه طالبان ،حملات هوایی خود را افزایش داده است.در گزارش گروه تحقیقاتی «هزینههای جنگ» آمده است که نیروی هوایی افغانستان اکنون بیش از هر زمان دیگری به غیرنظامیان افغان آسیب میزند. به گفته پژوهشگران دانشگاه براون در نیمه اول سال جاری میلادی ۸۶ غیرنظامی در حملات هوایی ارتش افغانستان کشته و ۱۰۳ نفر نیز مجروح شدند.
جنایات متحدان واشنگتن در افغانستان
اخیرا و در پی انتشار خبرهایی مبنی بر جنایت جنگی سربازان استرالیایی در افغانستان در میان سربازان و نیروهای استرالیایی، گزارشی درباره بازه زمانی ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ منتشر شده که نشان میدهد سربازان استرالیایی دهها نفر از شهروندان افغانستان را به قتل رساندهاند.به گزارش پایگاههای «دی ایج و اسکای نیوز»، خبر جنایت جنگی سربازان ویژه استرالیایی در افغانستان ابتدا بهآرامی و بهصورت مخفیانه دهانبهدهان گشت، اما اکنون رسمیت یافته است. سؤال اصلی اینجاست که سازمان ملل متحد و سایر سازمانهای بینالمللی مدعی حقوق بشر در جهان، چه اقدامی در مواجهه با این جنایات صورت داده یا خواهند داد؟! پاسخ این سؤال مشخص است: سازمان ملل متحد، خود به اصلیترین حامی جنایات آمریکا و متحدانش در افغانستان و دیگر نقاط دنیا تبدیل شده است!
گزارش جنایات نیروهای استرالیایی، بر اساس اظهارات ۳۵۰ نفر از سربازان و نیروهای اطلاعاتی ویژه استرالیا در مورد اعدام افغانستانیهای غیرمسلح ازجمله زندانیان و غیرنظامیان تهیه شده است.به گفته تهیهکننده این گزارش که در سال ۲۰۱۶ به درخواست یک فرمانده نظامی برای بررسی ناکامی فرهنگی نیروهای ویژه مانند SAS و تکاورها آغاز شد، «اگرچه من یک زن غیرنظامی هستم، اما همین نظامی نبودن من اعتماد سربازان برای افشاگری را جلب کرد؛ هولناکترین بخش این اظهارات این توجیه بود که این اتفاق همیشه میافتد.آنچه که من از زبان سربازان و نیروهای استرالیایی شنیدم ابوغریبی بود که در افغانستان رقم میخورد؛ اعدام غیرنظامیان بهعنوان امری عادی.»
ازجمله اعترافهای سربازان استرالیایی، اعدام دو نوجوان غیرمسلح و انداختن جسد آنها به رودخانه، بدرفتاری با زندانیان، اعدام با دستان بسته، کشتار کودکان و خردسالان و … بود.نیروهای موسوم به SAS و تکاورها، که عهدهدار انجام سختترین و خطرناکترین مأموریتهای جنگی و نظارتی استرالیا هستند، از زمان حمله آمریکا به افغانستان به بهانه حادثه ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در جنوب افغانستان حضور دارند.درحالیکه تعداد جنایات انجامشده بیش از ۵۰ مورد گزارش شده است. براساس جدیدترین خبرها، تاکنون ۱۰ سرباز استرالیایی به دلیل ارتکاب ۱۲ مورد قتل غیرنظامیان افغانستان، صرفا مورد سؤال و بازجوییهای ساده قرار گرفتهاند!
اشغالگرانی که افغانستان را ناامن کردهاند
مردم افغانستان مشکلاتی دارند که با حضور نیروهای اشغالگر در این کشور تشدید شده است.درحالیکه حدود۲۰ سال حضور نظامی آمریکا و متحدان آن در افغانستان میگذرد شواهد و مستندات موجود از وخامت اوضاع مردم این کشور ازجمله در بخشهای امنیتی و مواد غذایی حکایت دارند. آمریکا با ادعای بهبود وضعیت اقتصادی،اجتماعی و امنیتی مردم افغانستان به این کشور لشکرکشی کرد اما در عمل نهتنها در مبارزه با آنچه که تروریسم مینامید، موفقیتی کسب نکرده است بلکه گزارشهای منتشرشده از سوی مؤسسات مختلف بینالمللی ،قحطی بهشدت مردم افغانستان را تهدید میکند و فاجعه انسانی ناشی از آن، بهمراتب نگرانکنندهتر از فعالیتهای شورشیان و تروریستها ارزیابی میشود.دموکراتها و جمهوریخواهان سعی دارند با ناامن ساختن اوضاع داخلی افغانستان حضور خود در این کشور را توجیه نموده و خود را دوست مردم این کشور جلوه دهند!ازآنجاکه آمریکاییها قصد دارند برای مدت طولانی در افغانستان بمانند احساس میکنند که نیازمند همکاری و بهاصطلاح ادای محبت با مردم افغانستان هستند که نشان دهند حضور نظامی آنان در افغانستان، در جهت تخاصم نیست. این در حالی است که از دیدگاه مردم افغانستان، اقدامات نیروهای آمریکایی بهخصوص در کشتار غیرنظامیان، بیانگر دروغین بودن ادعاهای مقامات نظامی و سیاسی آمریکا است و از سوی دیگر، بیانگر ترس و وحشت نظامیان آمریکایی از تهدیدات و ناامنیهایی است که جان آنان را تهدید میکند. این بدان معنا است که نیروهای آمریکایی برای بهاصطلاح نشان دادن اقتدار خود اقدام به کشتار مردم میکنند و با ورود به خانهها و اهانت به مقدسات و نادیده گرفتن آداب و سنن ملی آنان، اهالی منزل را بازداشت میکنند که باعث تشدید خشم مردم افغانستان شده است. وضعیتی که دولت افغانستان بارها در مورد پیامدهای آن به آمریکا هشدار داده است. احیای مجدد گروههای تروریستی، افزایش کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر و کشتار غیرنظامیان دستاورد حدود ۲۰ سال حضور نظامی آمریکا در افغانستان است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.