تل‌آویو، پاریس را شنود می‌کند؟ - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 48046
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 09 مرداد 1400 - 6:57 |
حق‌السکوت تل‌آویو به کاخ الیزه

تل‌آویو، پاریس را شنود می‌کند؟

 سفر بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس به پاریس و دیدار وی با مقامات فرانسوی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی و خصوصا محافل امنیتی جهان داشته است. بنی گانتس در پی دیدار با مقامات فرانسوی در پاریس اعلام کرد که کشورش این اتهام که نرم‌افزار یک شرکت خصوصی اسرائیلی برای جاسوسی احتمالی از امانوئل ماکرون رئیس‌جمهوری و سایر مقامات فرانسوی استفاده شده است را «جدی می‌گیرد»!
تل‌آویو، پاریس را شنود می‌کند؟

گروه بین‌الملل 
 سفر بنی گانتس وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس به پاریس و دیدار وی با مقامات فرانسوی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی و خصوصا محافل امنیتی جهان داشته است. بنی گانتس در پی دیدار با مقامات فرانسوی در پاریس اعلام کرد که کشورش این اتهام که نرم‌افزار یک شرکت خصوصی اسرائیلی برای جاسوسی احتمالی از امانوئل ماکرون رئیس‌جمهوری و سایر مقامات فرانسوی استفاده شده است را «جدی می‌گیرد»!
رمزگشایی از اظهارات گانتس
اظهارات بنی گانتس به‌گونه‌ای است که نشان می‌دهد صهیونیست‌ها هرگز قصد ندارند ابعاد تاریک و زوایای پنهان پرونده جاسوسی از رئیس‌جمهور فرانسه و دیگر مقامات دنیا را روشن کنند. به عبارت بهتر، صهیونیست‌ها که متهم و بلکه مجرم این پرونده هستند، سعی دارند خود را از این موضع ( موضع متهم)  خارج سازند! این بازی صهیونیست‌ها مضحکانه و البته وقیحانه است. بااین‌حال، طرف اصلی بازنده این ماجرا، کسی جز    امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه نیست. ماکرون در عین اینکه نسبت به جاسوسی صهیونیست‌ها نسبت به خود و تلفن همراهش آگاه است، سعی دارد به‌جای مواجهه با این اتهام مطلق و مسلم، با تل‌آویو بر سر پرونده‌های جاری در حوزه روابط بین‌الملل وارد معامله شود! فراتر از آن، ماکرون به‌خوبی می‌داند که پیگیری واقعی پرونده موسوم به پگاسوس یا همان پرونده جاسوسی سایبری صهیونیست‌ها از سیاستمداران ، روزنامه‌نگاران و حقوقدانان و دیگر اقشار شناخته‌شده در دنیا، می‌تواند نتایج سختی برای وی و دیگر مستأجران کاخ الیزه به همراه داشته باشد. طی دهه‌های اخیر، فرانسوی‌ها یکی از اصلی‌ترین شرکای امنیتی رژیم صهیونیستی بوده‌اند. از سوسیاليست‌ها گرفته تا محافظه‌کاران فرانسوی ، هر زمان در کاخ الیزه در مسند قدرت قرارگرفته‌اند، به بازوان امنیتی و جاسوسی رژیم اشغالگر قدس و آمریکا تبدیل‌شده‌اند. تاکنون، بارها شاهد افشای اطلاعات مربوط به جاسوسی‌های مشترک آمریکا، فرانسه و رژیم صهیونیستی از مناطق مختلف دنیا بوده‌ایم. بدیهی است که در چنین شرایطی صهیونیست‌ها حتی به مهره بازی خود نیز رحم نکرده‌اند! فراتر از آن، اگر فرانسوی‌ها بخواهند موضوع جاسوسی رژیم صهیونیستی از خود را به‌صورت جدی و دقیق پیگیری کنند، برخی پرونده‌های جاسوسی مشترک آن‌ها و تل‌آویو در فضای عمومی افشا خواهد شد! بنابراین،دستگاه‌های قضائی و امنیتی فرانسه هرگز اراده‌ای برای اعاده حیثیت در خصوص این پرونده ندارند. 
اصل داستان چیست؟
لاپوشانی فرانسوی‌ها و صهیونیست‌ها در قبال پرونده پگاسوس، همچنان ادامه دارد. نرم‌افزار پگاسوس تولید شرکت اسرائیلی ان‌اس‌او است که محصول خود را عموما به دولت‌های خودکامه فروخته است. گفته می‌شود بسیاری از فعالان حقوق بشر، روزنامه‌نگاران و شماری از رهبران جهان هدف این بدافزار قرارگرفته‌اند.بر اساس بیانیه وزارت دفاع اسرائیل، بنی گانتس در ملاقات با فلورانس پارلی، وزیر دفاع فرانسه، در خصوص ان‌اس‌او صحبت کرده و گفته است «اسرائیل اتهامات را جدی می‌گیرد».بر اساس این بیانیه گانتس خاطرنشان کرده است که  تل‌آویو  صادرات محصولات سایبری را به‌طور انحصاری به نهادهای دولتی، برای استفاده قانونی و فقط به‌منظور پیشگیری و تحقیق در مورد جرم و مقابله با تروریسم! تایید می‌کند.
بدون شک اظهارات بنی گانتس ، نشان‌دهنده وحشت صهیونیست‌ها نسبت به افشای ابعاد مخفیانه پرونده پگاسوس می‌باشد. بدیهی است که ادعای مبارزه با تروریسم از سوی صهیونیست‌ها که خود عامل جنایت، خشونت و ترور در دنیا هستند چیزی جز یک توجیه پوچ برای فرار به جلو از سوی آن‌ها نیست. وزیر دفاع فرانسه نیز به بنی گانتس گفت: «اعتماد و احترام متقابل ما به توضیحاتی بستگی دارد که امروز فرانسه منتظر آن است.»
بااین‌حال، شواهد و مستندات موجود نشان می‌دهد که مقامات فرانسوی اساسا در انتظار توضیح نهادهای امنیتی و جاسوسی رژیم اشغالگر قدس ازجمله موساد ( در خصوص پرونده پگاسوس) نیست. فرانسوی‌ها خود نیز به‌وضوح آگاه هستند که تل‌آویو جاسوسی از آن‌ها را در دستور کار قرار داده و در این خصوص مسلط و محیط بر پروژه پگاسوس بوده است .درهرحال، این اولین جلسه وزیران دفاع دو کشور از سال ۲۰۱۳ میلادی بوده است.در پی گزارش اخیر روزنامه واشنگتن‌پست مبنی بر این‌که نام رئیس‌جمهوری فرانسه در فهرست افرادی که هدف پگاسوس بوده‌اند دیده می‌شود، دولت فرانسه خواهان تحقیقات فوری در این خصوص شد. مجموعه‌ای از روزنامه‌نگاران که مشترکا درباره پروژه پگاسوس تحقیق کرده‌اند به‌تازگی اعلام کردند که رهبران حداقل ۱۴ کشور هدف این نرم‌افزار قرارگرفته‌اند.حقارت بزرگ برای غرب بازی غربی‌ها در زمین رژیم اشغالگر قدس، بدترین حقارت برای سران کشورهایی مانند انگلیس، آلمان و فرانسه محسوب می‌شود.براساس گزارش روزنامه واشنگتن‌پست هیچ‌یک از این
 ۱۴ رهبر حاضر نشده‌اند تلفن خود را برای بررسی به این روزنامه بدهند، اما ۳۷ تلفن بررسی‌شده دیگر در این فهرست یا آلوده بوده‌اند و یا نوعی تلاش برای نصب بدافزار بر روی آن‌ها مشاهده‌شده است.چند نفر از قربانیان فرانسوی این بدافزار اعلام کرده‌اند که به دادگاه شکایت خواهند کرد بنابراین به‌زودی تحقیقات قضائی آغاز خواهد شد.روزنامه لوموند که یکی از اعضای کنسرسیوم است گفته ۱۵ نفر از اعضای دولت فرانسه احتمالا در سال ۲۰۱۹ هدف این بدافزار قرارگرفته‌اند.سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده که افشاگری جدید در این زمینه باید مو بر تن رهبران جهان راست کند.بااین‌حال، سران کشورهای غربی چنین نظری ندارند! نکته قابل‌تأمل اینکه مقامات ارشد اتحادیه اروپا در قبال پرونده پگاسوس موضع‌گیری مبهم و نرمی نموده و صرفا در این خصوص ابراز تأسف کرده‌اند! ابراز تأسفی که قطعا مصداق یک واکنش حقوقی و جدی علیه جاسوسی سازمان‌یافته صهیونیست‌ها از برخی رهبران جهان نخواهد بود! بنا به اخباری که به رسانه‌ها درز کرده، شماره تلفن ۵۰ هزار نفر از طریق این شرکت کنترل می‌شده است.دست‌کم ۱۵ هزار شماره تلفن مربوط به مکزیک در این فهرست هست که دست‌کم ۲۵ شماره متعلق به روزنامه‌نگاران بوده است.مشخص نیست دقیقا چند دستگاه تلفن هدف جاسوسی قرارگرفته‌اند. روزنامه گاردین می‌گوید مکزیک اولین کشور جهان است که بدافزار پگاسوس را خریده و به آزمایشگاهی برای تکنولوژی‌های جاسوسی تبدیل‌شده است.ازجمله کسانی که هدف این بدافزار بوده‌اند رافائل کابررا روزنامه‌نگار مکزیکی و خانواده روزنامه‌نگار مقتول سعودی، جمال خاشقجی هستند. در میان رهبران جهان نیز به نام عمران خان رئیس‌جمهوری پاکستان، سیریل رامفوزا رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی و برهم صالح رئیس‌جمهوری عراق اشاره شده است.

|
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای تل‌آویو، پاریس را شنود می‌کند؟ بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.