بورس نیازمند حمایت از منافع سرمایهگذاران است
گروه اقتصادی
به تازگی یک کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد که تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه تمایل به سرمایهگذاری در بورس را افزایش خواهد داد. به اعتقاد وی هرآنقدر که از فعالیتهای سفته بازانه در بازارهای موازی جلوگیری شود و مالیات بیشتری از مشاغل موازی گرفته شود، سرمایهگذاران بیشتری به بازار وارد و سرمایهگذاری خواهند کرد. «رسالت» در بررسی بیشتر این موضوع با فردین آقابزرگی، کارشناس بازار به گفتوگو پرداخت.
او درتشریح این موضوع اظهار کرد: نکات متعددی در ارتباط با پایداری، ثبات و ایجاد انگیزه در امر سرمایهگذاری وجود دارد. ثبات در تصمیمات اقتصادی در راستای حفظ منافع بلند مدت سرمایهداران و اهمیت دادن به بخش خصوصی از مولفههای تاثیرگذار است. آقابزرگی تصریح کرد: سیاستهای حمایتی از بازارهای سرمایه به همراه درک منافع ملی از جمله عوامل دیگری است که میتواند تمایل به سرمایهگذاری در بورس را افزایش دهد. درسال ۱۴۰۰ یک الی دو بسته حمایتی ده بندی همچون اخذ مالیات بر عایدی سرمایه که به نوعی سایر بازارها را کنترل میکند، منتشر شد و درصدد شفافیت بازارهای مالی برآمد.
این کارشناس بازار سرمایه همچنین خاطرنشان کرد: وضع مالیات بر سود سپردههای اشخاص حقوقی نیز از جمله مسائلی بود که با رویکرد هدایت نقدینگی به سوی بازار سرمایه عنوان شد. جایگاه تخصصی از حفظ و حمایت منافع سرمایهگذاران خرد میبایست تقویت گردد. چنانچه حمایتهای لازم صورت و سرمایهگذاران متوجه این موضوع شوند، سرمایهگذاری این بازار نیز افزایش خواهد یافت.
او در پایان این گفتوگو اضافه کرد: هنگامی که سرمایهداران احساس کنند سازوکارهای مشخصی درصدد حمایت آنهاست، اشتیاقشان بیشتر و سرمایه خود را به سوی بورس هدایت خواهند کرد. درسال ۹۹ به دلیل آنکه دولت پشت سرمایهگذاران را خالی کرد، به یکباره بی اعتمادی شکل گرفت و خروج پول اتفاق افتاد. بنابراین آنچه که اکنون اهمیت دارد، حس اعتماد و سازوکارهای مشخص از سوی دولت به منظور حمایت از منافع سرمایهگذاران است.
فردین آقابزرگی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.