به نام فلسطین و به کام صهیونیستها
روشن است که آمریکا بهعنوان عامل آغاز و ادامه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه از ۶ ماه قبل، اهداف بشردوستانهای از طرح ایجاد بندر موقت در غزه دنبال نمیکند و انگیزههای دیگری در چارچوب منافع رژیم صهیونیستی دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، دولت آمریکا که درواقع جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غزه را از ۶ ماه قبل رهبری میکند و از هیچ حمایت سیاسی و نظامی و مالی برای ادامه جنایات این رژیم ضد مردم فلسطین دریغ نکرده است و همچنان مانع از برقراری آتشبس در غزه میگردد، طی چند روز گذشته در یک اقدام نمایشی از ارسال کمکهای هوایی برای مردم غزه خبر داده بود.
اقدام نمایشی واشنگتن
اما طی روزهای گذشته بعد از اینکه ناکارآمد بودن این اقدام نمایشی واشنگتن برای جهانیان آشکار شد و بر اثر سقوط صندوقهای حاوی بستههای غذایی بر سر مردم غزه تعدادی از آنها به شهادت رسیدند، روزنامه انگلیسی فایننشنال تایمز اخیراگزارش داد که مقامات ارشد دولت آمریکا گفتهاند که ایالات متحده یک بندر در سواحل غزه برای کشتیهای بزرگ حامل کمکهای بشردوستانه ایجاد خواهد کرد.یک مقام ارشد آمریکایی در گفتوگو با این روزنامه گفت: جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده به ارتش آمریکا دستور میدهد تا یک مأموریت اضطراری را برای ایجاد بندری در دریای مدیترانه در سواحل غزه هدایت کند که قادر به دریافت کشتیهای بزرگ حامل غذا، آب، دارو و سرپناههای موقت باشد.رسانههای آمریکایی به نقل از سخنگوی پنتاگون اعلام کردند که ساخت بندر شناور برای ارسال کمک به نوار غزه ممکن است حداقل یک یا دو ماه طول بکشد تا بهطور کامل عملیاتی شود و ساخت این بندر احتمالا به یکهزار نیرو نیاز دارد.
انگیزههای شوم آمریکا از ساخت بندر در غزه
به گزارش پایگاه خبری الخنادق، روشن است که آمریکا بهعنوان عامل آغاز و ادامه جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه غزه از ۶ ماه قبل، اهداف بشردوستانه از این طرح خود ندارد. جدا از اینکه بایدن با این مانورهای نمایشی بهویژه در آستانه انتخابات آمریکا بهنوعی در تلاش برای فرار از فشار افکار عمومی است، اهداف خطرناک دیگری پشتپرده این اقدام وجود دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ایجاد این بندر با هدف تشویق فلسطینیها برای مهاجرت داوطلبانه به اروپاست.
آمریکا سعی دارد از طریق این بندر، بهطور کامل گذرگاه زمینی رفح در مرزهای مصر و غزه را از معادلات خارج کند و این گذرگاه برای همیشه بهروی غزه بسته بماند. صهیونیستها ادعا میکنند که گذرگاه رفح، گذرگاه اصلی جهت ارسال تسلیحات برای حماس است.
بایدن بهشدت نگران نتیجه حمله احتمالی ارتش صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه است و میترسد در بحبوحه انتخابات آمریکا نتواند عواقب حمله اسرائیل به رفح را مهار کند؛ مسئلهای که بهشدت بر موقعیت بایدن در انتخابات تأثیر خواهد گذاشت، بهویژه با توجه به اینکه تعداد مخالفان جنگ علیه غزه در آمریکا روز به روز درحال افزایش است، بنابراین دولت بایدن سعی دارد با ساخت سریع بندر موقت در غزه تا حد ممکن از فشار مردمی رها شود.
ساخت بندر موقت برای غزه در واقع در چارچوب ادامه سیاست رژیم صهیونیستی در محاصره نوار غزه است و کمکهایی که قرار است از طریق این بندر وارد غزه شود تحت نظارت آمریکا و اسرائیل خواهد بود و این بدان معناست که قرار است یک سری کمک نمایشی محدود در مدتی کوتاه وارد غزه گردد؛ کمکهایی که قطعا عادلانه توزیع نخواهد شد.
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این زمینه گفت: اسرائیل تضمین میکند که کمکهایی که از طریق دریا به نوار غزه میرسد به حماس نمیرسد، بلکه فروپاشی آن را تسریع میبخشد. با ایجاد این بندر، مصر که بهدلیل بستن گذرگاه رفح مورد انتقادات شدید قرار دارد، میتواند تا حد زیادی از فشارها رها شود و طرح آوارگی ساکنان غزه راحتتر وارد مرحله اجرایی شود.
آمریکا با ایجاد چنین بندری میتواند بهراحتی بر سواحل غزه که سرشار از منابع زیرزمینی بهویژه گاز است مسلط شود.
آمریکاییها پس از آن که متقاعد شدند مقاومت در مذاکرات تسلیم آنها نخواهد شد و مسیر آتشبس موقت دچار تزلزل شد، تصمیم گرفتند این گام را آغاز کنند. آمریکا که از ابتدای جنگ غزه شریک اصلی جنایات صهیونیستهاست میتواند از طریق ایجاد بندر در سواحل غزه، با پوشش کمکهای انسانی، مستقیما اقدام به ایفای نقش امنیتی و سیاسی در نوار غزه برای جبران شکستهای اسرائیل کند.
وحشت صهیونیستها از فلجشدن بندر حیفا
از طرف دیگر بهموازات اعلام طرح واشنگتن برای ایجاد بندر موقت در سواحل غزه، وزارت حملونقل رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هیئت ارشدی از شرکت بنادر این رژیم به قبرس رفته است تا با مسئولان آن درباره امکان خرید یکی از بنادر جزیره قبرس گفتوگو کند.روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت گزارش داد که تلآویو با خریدن بندر در قبرس بهدنبال رسیدن به ۲ هدف اصلی است:
اول، استفاده از این بندر برای بازرسی کشتیهای حامل کمکهای بشردوستانه قبل از رسیدن به بندری که ایالات متحده برای ایجاد آن در سواحل غزه تلاش میکند، به این معنا که تمامی کشتیهای ارسالکننده کمکهای بشردوستانه مستقیما به بندر آمریکایی غزه نمیروند، بلکه برای ممیزی و بررسی به بندر اشدود میروند و سپس تحت نظارت آمریکا و اسرائیل به نوار غزه میرسند.
هدف دوم، رفع محاصرهای است که (توسط یمن) به بنادر اسرائیل تحمیل شده است. خرید بندر در قبرس بخشی از تلاشهای تلآویو جهت یافتن مسیرهای دریایی جدید برای انتقال کالا به اسرائیل (فلسطین اشغالی) است. این اقدام بعد از آن صورت گرفته است که یمنیها مسیر دریای سرخ را بهروی کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهایی که بهسمت بنادر اسرائیل (فلسطین اشغالی) حرکت میکنند بستهاند و این امر از نظر اقتصادی برای اسرائیل هزینه زیادی داشته است.
آدرس انحرافی آمریکا
روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم هم بهنوبه خود در گزارشی در همین زمینه اعلام کرد که هدف از ایجاد بندر در سواحل غزه، انتقال کمکها به غزه نیست، بلکه مقابله با وضعیتی است که طبق آن در صورت وقوع جنگی همهجانبه بین اسرائیل و حزبالله، کار در بندر حیفا مختل میشود. همچنین خرید بندر در قبرس نیز در چارچوب آمادهسازی اسرائیل برای جنگی فراگیر در جبهه شمالی است و این بندر یک ضرورت فوری برای جلوگیری از وضعیتی است که در آن کالا در طول جنگ به اسرائیل (فلسطین اشغالی) نرسد.لازم به ذکر است که مسافت بین بندر قبرس تا بندری که آمریکا میخواهد در غزه بسازد حدود ۳۸۷ کیلومتر است. اسرائیل هیوم در ادامه گزارش خود نوشت که علت این امر در واقع ترس از فلج شدن بندر حیفاست.نتیجهای که میتوان از این تحرکات خبیثانه و مشکوک آمریکا و رژیم صهیونیستی حاصل کرد این است که ساخت بندر در سواحل غزه و خرید بندر در قبرس توسط اسرائیل اقدامی هماهنگ در چارچوب تدارک برای اشغال رفح و آغاز مرحله اجرایی آوارگی مردم غزه است، همچنین احتمالاتی درباره حمله رژیم اشغالگر به رفح و تشدید درگیریها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی با حزبالله مطرح میگردد.
آمریکا , رژیم صهیونیستی , غزه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.