این واقعیت منطقه ماست
|سيد محمد بحرينيان – جانشين سردبير|
تقريبا هجده سال از حمله آمريکا به عراق در دوران بوش پسر ميگذرد. اين تهاجم در حالي اتفاق ميافتاد که چند ماه قبل از آن، افغانستان هم توسط ارتش آمريکا اشغالشده بود و حتي رئيسجمهور آمريکا، مرتبا از ايستگاه بعدي سخن ميگفت و ديگر مقامات آمريکايي از آن، حمله به سوريه و يا ايران را تعبير ميکردند.
بوش پسر که شبيهترين رؤساي جمهور آمريکا به رئيس فعلي دولت اين کشور بود، با ديوانگي و قلدرمآبي، دنيا را به دودسته تقسيم ميکرد، با آمريکا يا عليه آمريکا و معتقد بود که هر که عليه آمريکاست، بايد نابود شود. کاندوليزا رايس، وزير وقت خارجه آمريکا، با وقاحت، خونريزي و مصائب ناشي از جنگ در منطقه غرب آسيا را درد زايمان تولد خاورميانه جديد معرفي ميکرد، خاورميانهاي که آمريکا صحنهگردان آن و اسرائيل محورش باشد. همان وقت مجلسي در کشورمان بر سرکار بود که بسياري از نمايندگانش، ذليلانه و از ترس حمله آمريکا، در نامهاي به رهبر معظم انقلاب، نوشتند که «اگر جام زهري بايد نوشيد، تا قبل از آنکه کيان کشور و تماميت ارضي در مخاطره قرار گيرد بايد نوشيده شود.»
از آن زمان هجده سال گذشته و آمريکا و متحدانش، کم در منطقه ما فتنه افروزي نکردهاند. در اين بيست سال، منطقه ما بيش از ۱۰ جنگ به خود ديده که طرف مهاجم، يکي از کشورهاي آمريکا، انگليس، اسرائيل، عربستان سعودي و يا ائتلافي از اين کشورها در قالب ناتو يا ائتلافهاي ديگر بوده است. چندين کودتا و دهها مورد تنش و حتي جنگ داخلي که همواره، آمريکا يکي از صحنهگردانان آن بوده است.
آرامش و ثبات ايران اسلامي در اين درياي آتش، دستاورد بزرگي است، اما مراد اين نوشته نيست، آمريکا و متحدانش، امروز در کجاي اين منطقه ايستادهاند، چه جايگاهي دارند و آينده را چگونه ميبينند؟ محور مقاومت، روزبهروز در حال گسترش مرزهاي فکري و عقيدتي و حتي حوزه نفوذ زميني خود است، اسرائيل غاصب در پنج جنگ آخر خود با حزبالله و حماس، شکستخورده است، سالها تلاش ائتلاف به رهبري آمريکا براي تغيير دولت در سوريه به بنبست رسيده و عربستان، در باتلاق يمن گرفتارشده وتوانش، روزبهروز تحليل ميرود. اين، مسلما آن خاورميانه جديدي نيست که جهانخواران منتظرش بودند، امروز رؤياي نيل تا فرات، براي سران رژيم صهيونيستي، افسانه تلخي بيش نيست. تصور کنيد همين روندي که منطقه ما در هجده سال گذشته داشته، هجده سال ديگر هم ادامه داشته باشد، آيا نبايد منتظر آن باشيم که اسرائيل، ۲۰ سال آينده را نبيند؟ اين تازه در شرايطي است که روند تحولات رويش و قدرت گيري جبهه حق و ضعف و زبوني باطل، شتاب بيشتري نگيرد.
آمریکا , ایران , حمله آمريکا به عراق , رئيسجمهور , سيد محمد بحرينيان
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.