انقلاب علیه آمریکا - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 11820
  پرینتخانه » سرمقاله, یادداشت تاریخ انتشار : 12 آبان 1398 - 23:48 |

انقلاب علیه آمریکا

سخنان رهبر معظم انقلاب در آستانه ۱۳ آبان، حاوي نکاتي بسيار عميق و به زباني بسيار ساده بود، سخناني که اگرچه در جمعي که اغلبشان دانش‌آموز بودند ايراد شد، اما بايد موردمطالعه و مداقه نخبگان و زمامداران قرار گيرد.
انقلاب علیه آمریکا

|محسن پيرهادي – مديرمسئول|
سخنان رهبر معظم انقلاب در آستانه ۱۳ آبان، حاوي نکاتي بسيار عميق و به زباني بسيار ساده بود، سخناني که اگرچه در جمعي که اغلبشان دانش‌آموز بودند ايراد شد، اما بايد موردمطالعه و مداقه نخبگان و زمامداران قرار گيرد.
يک. مذاکره با آمريکا هيچ مشکلي را حل نمي‌کند و به فرمايش رهبري، اگرچندي پيش که دولت آمريکا تلاش داشت از طريق واسطه‌ها، جمهوري اسلامي را به ميز مذاکره بکشاند، دولتمردان ما به آن تن مي‌دادند، اين کار «ساده‌لوحي» بود. دليل هم روشن است، مذاکره در ايران و در آمريکا دو نوع مختلف تفسير مي‌شود، تفسير ايرانيان از مذاکره، گفت‌وگويي براي ايجاد گشايش اقتصادي و رفع تحريم‌هاست، اما طرف آمريکايي، نفس حضور ديپلمات‌هاي ايراني بر سر ميز مذاکره با آمريکا را به‌زانو درآمدن ايران مي‌داند و اين گزاره را براي جهانيان هم همين‌طور جا مي‌اندازد. ما تا زماني که در بر همين پاشنه بچرخد، هيچ مذاکره موفق و حتي مؤثري با آمريکا نمي‌توانيم داشته باشيم، چراکه مذاکره، دادوستد حول دو خواست مختلف بر سر يک فهم مشترک از موضوع است، درحالي‌که ما و آن‌ها از مذاکره، نه‌تنها دو خواست مختلف، بلکه دو فهم مختلف داريم و امکان هيچ تفاهمي وجود ندارد و از روز روشن‌تر است که مذاکره‌اي که افقي براي تفاهم نداشته باشد، مذاکره نيست.
دو. درست به‌عکس آنچه برخي پيش‌ازاين گفته‌اند، در جمهوري اسلامي تقابل دو نظر و دو ديدگاه پيرامون رابطه با غرب وجود ندارد. چندي پيش، برخي که شکست افکار و سياست‌هايشان بر همگان روشن‌شده، اعلام کرده بودند که ۴۰ سال است يک عده به دنبال تنش و درگيري با آمريکا و غرب هستند و عده‌اي ديگر اهل تعامل و کم کردن هزينه‌ها و منع درگيري با دنيا، گويي دو نگاه وجود داشته باشد که يکي کاملا ايدئولوژيک، معنوي و مبتني بر تقابل حداکثري با دشمنان و نگاه ديگر، مبتني بر تعامل و کوتاه آمدن از مبارزه با استکبار و آباد کردن دنيا باشد. نمي‌دانم بگويم خوشبختانه يا متأسفانه، همان‌ها که سال‌هاست مدافع نظريه دوم‌اند، چندي در قدرت هم بوده‌اند و عملکردشان به‌وضوح نشان داده که همان‌ها که از مبارزه حداکثري با استکبار کوتاه آمده‌اند، بدترين لگد را از دشمن خورده‌اند، درواقع امروز، اگر هم دو نگاه و اختلاف‌نظر وجود داشته باشد، تفاوت در رويکرد دنيوي و اخروي نيست، بلکه برخورد دو موضع و دو منطق است که يکي دنيا و آباداني و پيشرفت از يک‌سو و ايستادگي و مقاومت و معنويت از سوي ديگر را توأمان دارد و ديگري، هيچ‌يک را ندارد.
سه. سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب اين حقيقت را به دست مي‌دهد که تقليل انقلاب اسلامي مردم ايران به حرکتي که صرفا در برابر رژيم پهلوي بوده باشد، جفاي در حق انقلاب است. ايشان، روز گذشته چند بار تأکيد کردند که انقلاب اسلامي سال ۵۷ که به رهبري امام و با حضور عامه مردم پيروز شد، «اساسا عليه آمريکا» بود. انقلاب اسلامي، به فرموده امام راحل، انفجار نور بود و از همان ابتدا، دشمن اصلي خود را باطل مطلق يعني دولت شيطان بزرگ معرفي کرد. ملت ما رژيم پهلوي را ساقط کرد، چون دست‌نشانده آمريکا بود و امروز همچنان بعد از ۴۱ سال، هيچ‌گونه گرايش و تمايل به آمريکا را نمي‌پذيرد.

نویسنده : محسن پيرهادي |
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای انقلاب علیه آمریکا بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.