اشغالگری با طعم خشخاش! - روزنامه رسالت | روزنامه رسالت
شناسه خبر : 24883
  پرینتخانه » بین الملل, مطالب روزنامه تاریخ انتشار : 22 تیر 1399 - 7:50 |
تلاش آمریکا و ناتو برای لاپوشانی رسوایی جدید در افغانستان؛

اشغالگری با طعم خشخاش!

 رسوایی‌های آمریکا در افغانستان تمامی ندارد! درحالی‌که مقامات آمریکایی و اعضای ناتو پس از 19 سال اشغالگری، بحران امنیت و بحران‌های مزمن اجتماعی و اقتصادی را به شهروندان افغان هدیه داده‌اند، افشای قاچاق مواد مخدر توسط اشغالگران غربی در افغانستان شوک دیگری را به افکار عمومی این کشور جنگ‌زده وارد کرده است. 
اشغالگری با طعم خشخاش!

‌|  گروه بین‌الملل‌|
 رسوایی‌های آمریکا در افغانستان تمامی ندارد! درحالی‌که مقامات آمریکایی و اعضای ناتو پس از ۱۹ سال اشغالگری، بحران امنیت و بحران‌های مزمن اجتماعی و اقتصادی را به شهروندان افغان هدیه داده‌اند، افشای قاچاق مواد مخدر توسط اشغالگران غربی در افغانستان شوک دیگری را به افکار عمومی این کشور جنگ‌زده وارد کرده است. 
اشغالگران همان قاچاقچیان مواد مخدر در افغانستان هستند 
«ضمیر کابولوف» نماینده ویژه دولت روسیه در امور افغانستان در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» با اشاره به این مطلب گفت: « نیروهای اطلاعاتی آمریکا ، خود در قاچاق مواد مخدر نقش دارند و هواپیماهای آن‌ها از «قندهار»و«بگرام»پرواز می‌کنند و هرجا که بخواهند به آلمان و   رومانی  بدون هیچ‌گونه بازرسی پرواز می‌کنند. همه شهروندان کابل به شما این را خواهند گفت و همه آماده هستند تا در این مورد صحبت کنند.»
وزیر امور خارجه روسیه نیز  با اشاره به چند برابر شدن قاچاق مواد مخدر از افغانستان از زمان حمله آمریکا و شرکایش به این کشور خواستار تحقیقی دراین‌باره شد.به نوشته خبرگزاری «تاس»، لاوروف گفت: «گزارش‌هایی از قاچاق مشتقات افیونی از افغانستان به دیگر کشورها ازجمله اروپا، با استفاده از هواپیماهای نظامی ائتلاف ناتو منتشرشده‌اند.»
وزیر امور خارجه روسیه افزود: «نمی‌توانیم این گزارش‌ها را به‌صورت صد درصد تأیید کنیم اما بسیار متدوال‌تر  از آن هستند که قابل‌چشم‌پوشی باشند. اگر هواپیمایی نظامی در افغانستان استفاده‌شده باشد فقط می‌تواند هواپیمای نظامی یا سرویس‌های ویژه ناتو باشد.طبیعتا چنین اطلاعاتی باید موردتحقیق و بررسی قرار گیرند و پیش از دیگران، این تحقیقات باید در خصوص آمریکا انجام شود. بابررسی شواهد کاملا قابل استناد، می‌توانیم بگوییم که در طول ۲۰ سال حضور آمریکا و هم‌دستانش در افغانستان، قاچاق مواد مخدر در این کشور چند برابر افزایش‌یافته است. آمریکا و هیچ‌یک از اعضای این ائتلاف تلاشی جدی جهت توقف تولید مواد مخدر در افغانستان انجام نداده‌اند.»
آمارهایی که غیرقابل‌انکار است 
موضوع قاچاق مواد مخدر در افغانستان، آن‌هم در دوران حضور مستمر اشغالگران آمریکایی و نیروهای ناتو در این کشور، مسبوق به سابقه بوده است.  به‌عنوان‌مثال  چهار سال قبل، وزارت مبارزه با مواد مخدر در افغانستان  و نمایندگی ملل متحد اعلام کردند تولید مواد مخدر افغانستان در سال ۲۰۱۶ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۵ ، ۴۳ درصد افزایش داشته است. این مراجع همچنین اعلام کرده‌اند که کشت مواد مخدر نیز ۱۰ درصد نسبت به سال ۲۰۱۵ افزایش را نشان می‌دهد.تولید مواد مخدر در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۳۰۰ تن بود اما در سال ۲۰۱۶  اعلام رسمی، به
 ۴۸۰۰ تن رسید. در سال‌های آتی، این میزان به صورتی تصاعدی افزایش پیدا کرد. 
گزارش‌هایی وجود دارد که مواد مخدر افغانستان حدود ۹۳ درصد بازارهای مصرفی جهان را تأمین می‌کند.این آمار درحالی ارائه می‌شود که وزارتی با عنوان «مبارزه با مواد مخدر» در دولت و حکومت افغانستان وجود دارد. اما کارایی این وزارت غیر از ارائه آمار افزایش سالانه مواد مخدر و طرح استراتژی‌های خیالی، تاکنون چیزی نبوده است.دلیل این مسئله نفوذ و تسلط خاص اشغالگران آمریکایی و شرکای آن‌ها  بر روی مزارع خشخاش و سایر مکان‌های تولید مواد مخدر در افغانستان است. 
نتیجه حضور اشغالگران غربی  در افغانستان 
آنچه مسلم است اینکه سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و در رأس همه کاخ سفید، امروز باید پاسخگوی کلاف سردرگم موجود در افغانستان باشند.  کشتار مردم بی‌گناه افغانستان و افزایش چندین برابری تولید و صادرات مواد مخدر به خارج از این کشور
( نسبت به زمان قبل از اشغال افغانستان)، محصول ۱۹ سال اشغالگری آمریکا و شرکایش در افغانستان بوده است. ترامپ امروز درصدد است با بزرگنمایی توافق با طالبان در فضای انتخاباتی آمریکا، فاکتور و مؤلفه «سیاست خارجی ضعیف دولت خود» را در نظرسنجی‌های عمومی و ایالتی تقویت کند. این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا مسبب بحرانی است که امروز در افغانستان شاهد آن هستیم. به عبارت بهتر، آمریکا بحران اجتماعی، روانی و امنیتی عمیقی را در افغانستان خلق کرده است؛ بحرانی که تا سالیان دراز گریبانگیر مردم بی‌گناه و خصوصا جوانان و نوجوانان این کشور خواهد بود. 
جنایت انکارناپذیر کاخ سفید 
نه‌تنها ترامپ، بلکه باراک اوباما و جورج واکر بوش نیز هر سه در ایجاد بحران‌های سیاسی- امنیتی در افغانستان و انزوای شهروندان افغان در تعیین سرنوشت سیاسی خود دست داشته‌اند. امروز زمان آن رسیده است که یک‌بار برای همیشه، نتیجه عملکرد خونین ۱۹ ساله آمریکا در افغانستان برای افکار عمومی دنیا تشریح شود. بدون شک، خروج کامل آمریکا از افغانستان، تنها یکی از مواردی است که باید تحقق پیدا کند. موضوع مهم دیگری که نباید فراموش شود، پاسخگویی و مجازات مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی آمریکا به دلیل وقوع سال‌ها جنایت در افغانستان می‌باشد. در این معادله حقوقی، سه رئیس‌جمهور اخیر آمریکا یعنی جورج بوش، اوباما و ترامپ حکم سه جنایتکار جنگی را دارند که جان صدها هزار شهروند افغان ازجمله زنان و کودکان بی‌گناه را در بحبوحه بازی‌های کثیف استراتژیک و سیاسی خود طی ۱۹ سال اخیر ستانده‌اند. آری! آمریکا از افغانستان خارج خواهد شد، اما کشاندن جنایتکاران آمریکایی معرکه افغانستان به دادگاه‌های بین‌المللی و محاکمه آن‌ها، مطالبه دیگری است که درنهایت تحقق خواهد یافت.
حمله به زیرساخت‌های فرهنگی-اجتماعی افغانستان 
اشغالگران غربی علاوه بر امنیت افغانستان  و جان شهروندان آن‌‌ها، زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی این کشور جنگ‌زده را نیز هدف قرار داده‌اند. 
مقامات کاخ سفید به‌وضوح دریافته‌اند که تحقق واقعی اراده سیاسی ملت افغانستان، معنایی جز خروج رسمی نظامیان اشغالگر آمریکایی و ناتو از این کشور نخواهد داشت.ازاین‌رو اشغالگران افغانستان با تزریق بحران‌های مزمن امنیتی بر پیکره این کشور جنگ‌زده از یک‌سو و استحاله سیاسی و فرهنگی مردم افغانستان و ممانعت غیرمستقیم از حضور و مشارکت آن‌ها در انتخابات،زمینه را برای استمرار مداخله خود در کابل و دیگر مناطق این کشور مهیا می‌سازند.در این میان، دموکراسی مسموم آمریکایی صرفا جنبه‌ای ظاهری و بدون خاصیت واقعی دارد.بدیهی است که باگذشت زمان، از جنایات عمیق و گسترده آمریکا و هم‌پیمانانش در افغانستان پرده برداشته خواهد شد؛ جنایاتی که نشان‌دهنده عمق وقاحت و توحش اشغالگران غربی در این کشور می‌باشد. 

|
برچسب ها
,
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : دیدگاه‌ها برای اشغالگری با طعم خشخاش! بسته هستند

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.