استیصال بی پایان صهیونیستها
گروه بین الملل
رژیم صهیونیستی که از قرن بیستم بذرهای تأسیس آن توسط جنبش صهیونیزم آماده شد، با تکیه بر قدرت انگلستان و حیلههایی که در دوره جنگ جهانی اول تا دوم اجرا کرد، شکل گرفت. اما پس از اشغال فلسطین، این آمریکاییها بودند که کفیل صهیونیستها شدهاند. روند عملکرد ایالات متحده از زمان اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸، این موضوع را اثبات میکند. اما صهیونیستها نیز همواره به این مسئله اذعان کردهاند که بدون آمریکا موجودیت آنها مضمحل خواهد شد.حال در شرایط کنونی تحولات جهانی و منطقهای به گونهای رقم خوردهاند که صهیونیستها در حال از دست دادن حمایت آمریکا هستند و تحقق این مسئله برای آنها مساوی با زوال و نابودی است.
شاخصهای از دست رفتن حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
به گزارش تسنیم ،از آغاز قرن ۲۱ میلادی، ایالات متحده به دنبال ایجاد تحول در منطقه غرب آسیا به گونهای بود که منافع این کشور به طور خودکار برای قرنهای آینده تأمین شود. رژیم صهیونیستی نیز بخشی از این منافع را در بر میگرفت، اما با رویشهای جدید در منطقه و شکست طرحهای آمریکایی- که منجر به نزدیک شدن ایالات متحده به ورشکستگی شده است- با بیداری ملتهای منطقه و ظهور بازیگران جدید در منطقه غرب آسیا، همه چیز تغییر کرد و ایالات متحده پس از گذشت دو دهه از قرن ۲۱ در موقعیتی قرار گرفته که نمیتواند منافع خود را تأمین کند چه رسد به اینکه از رژیم صهیونیستی حمایت کند. این عدم حمایت نتیجه عواملی است که همه آنها رژیم صهیونیستی را در ضعف و در آستانه فروپاشی قرار میدهند.
تعارض منافع ایالات متحده با رژیم صهیونیستی
در حال حاضر با تحولاتی که در منطقه غرب آسیا رخ داده است، منافع ایالات متحده و رژیم صهیونیستی دیگر در یک راستا قرار نداشته، در بسیاری موارد در نقطه مقابل یکدیگر قرار دارند لذا به دلیل تعارض منافع دو طرف، حالا صهیونیستها در منافع شان با ایالات متحده به نقطه تقابل رسیدهاند.نمونه بارز این تعارض منافع را میتوان در خروج ایالات متحده در منطقه دید. ایالات متحده براساس پیشرفتی که از چین مشاهده میکند به این نتیجه رسیده است که اگر از هم اکنون با چین مقابله نکند، این کشور در دورهای نه چندان طولانی ایالات متحده را مرعوب خود خواهد کرد. حالا آمریکاییها خواستار خروج از منطقه هستند اما صهیونیستها خروج آنها را موجب تضعیف موضع رژیم صهیونیستی و پر شدن جای خالی ایالات متحده با محور مقاومت
می بینند. مصداق دقیقتر این موضوع را میتوان در بحران اوکراین و مسئله سوریه مشاهده کرد. به دلیل تسلط روسیه بر آسمان سوریه رژیم صهیونیستی نمیخواهد روسها از آنها رنجیده شوند تا اقدامات این رژیم در سوریه را محدود نکنند به همین دلیل در جنگ اوکراین، روسیه را محکوم نکردند. اما ایالات متحده انتظار داشت، این رژیم به عنوان هم پیمان راهبردی آمریکا، در موضع حمایتی آمریکا از اوکراین قرار گیرد و روسیه را محکوم کند. صهیونیستها تلاش کردند با ژست میانجیگری این مشکل را حل کنند اما نتیجه این اقدام معکوس شد حالا هم روسها به دلیل اظهارنظر برخی مقامات رژیم صهیونیستی در محکوم کردن روسیه از صهیونیستها دلخورند و هم ایالات متحده به دلیل عدم اتخاذ موضع شفاف از سوی مقامات رژیم صهیونیستی در پی تلافی برآمدهاند.
اختلاف و کاهش حمایت احزاب حاکم بر آمریکاتا آغاز قرن ۲۱ میلادی بین دو حزب جمهوری خواهو دموکرات، تفاوت چندانی در حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی وجود نداشت اما به مرور زمان، دولتهای راستگرا و افراطی در رژیم صهیونیستی موجب شدند حزب دموکرات با صهیونیستها زاویه پیدا کنند. اختلاف اساسی بین رژیم صهیونیستی و حزب دموکرات بر سر حل مسئله فلسطین و زیاده خواهیهای مقامات رژیم صهیونیستی بود و نتیجه این شد که حالا میزان حمایت حزب دموکرات از رژیم صهیونیستی به پایین ترین میزان خود از زمان اشغال فلسطین در سال ۱۹۴۸ رسیده است.براساس یک نظرسنجی که در ایالات متحده در دو حزب دموکرات و جمهوری خواه انجام شد، در جمهوری خواهان «اسرائیل» دومین طرف مورد توجه اعضای این حزب است که ۲۰درصد از اعضا خواستار توسعه روابط و حمایتهای حزب مذکور از آن هستند. این جایگاه در دموکراتها بسیار فاجعه بار است. در میان اعضای حزب جمهوری خواه «اسرائیل» در رده نهم طرفهایی قرار دارد که اعضا خواستار توسعه روابط و حمایت ها از آن هستند و تنها ۵/۰ درصد اعضا این درخواست را دارند.
این مسئله آنقدر علنی و برای صهیونیستها نگران کننده شده است که از زمان روی کار آمدن «جو بایدن»، تمامی مقامات رژیم صهیونیستی که به ایالات متحده سفر کرده یا با مقامات آمریکایی دیدار یا گفتوگو کردهاند خواستار حمایت همه جانبه هر دو حزب حاکم آمریکا از رژیم صهیونیستی شدهاند. «نفتالی بنت» در گفتوگوی تلفنی با «جو بایدن» و در سفری که به ایالات متحده داشت، رسما خواستار حمایت همه جانبه هر دو حزب شد.نتیجه این عدم حمایت همه جانبه کاهش بودجههای حمایتی از رژیم صهیونیستی، کاهش حمایتهای بین المللی و در نتیجه انزوا و زوال رژیم صهیونیستی خواهد بود. رژیمی که همواره دست کم نیمی از اقتصادش به کمکهای ایالات متحده وابسته است و در صورت کاهش این کمکها ورشکسته خواهد شد.
کاهش حمایت و علقه یهودیان آمریکا از رژیم صهیونیستی
یکی از نگرانیهای جدی رژیم صهیونیستی در خصوص کاهش حمایتهای ایالات متحده مربوط به کاهش حمایتهای جامعه یهودیان آمریکا از این رژیم است. براساس نظرسنجیهایی که طی ۵ سال گذشته در ایالات متحده انجام شده، میزان علاقه و علقه جوانان یهودی ساکن ایالات متحده به رژیم صهیونیستی به شدت در حال کاهش است. برخی نظر سنجیها طی سال ۲۰۲۱ کاهش این حمایت را در مقایسه با یک دهه قبل حدود ۲۰ درصد پایین تر ذکر کردهاند.این به معنی آن است که یهودیان آمریکا دیگر رژیم صهیونیستی را بخشی از آرمان خود نمیدانند و نسل آینده یهودیان آمریکایی حمایتی که هم اکنون جامعه یهودیان آمریکا از این رژیم میکنند را نخواهند داشت. این کاهش حمایت در ۳ موضع برای صهیونیستها خسارت بار است:
در وجه اول، کاهش مهاجرت به فلسطین اشغالی را به همراه خواهد داشت. مسئلهای که برای صهیونیستها مسئله مرگ و زندگی است.در وهله دوم، موجب کاهش حمایتهای مالی از رژیم صهیونیستی خواهد شد که نتیجه آن، ورشکستگی و فروپاشی اقتصادی خواهد بود.در مرحله سوم، کاهش حمایت یهودیان تضعیف لابی صهیونیزم و کاهش حمایت دولتمردان آمریکا را به همراه خواهد داشت.
مجموعه این عوامل موجب گردیده صهیونیستها از کاهش حمایت ایالات متحده آمریکا به عنوان محکمترین تکیه گاه رژیم صهیونیستی آنقدر نگران باشند که برخی از آنها زوال و نابودی خود را از هم اکنون اذعان میکنند. این مسئله موجی از ناامیدی را در میان جامعه رژیم صهیونیستی به همراه خواهد داشت و در نتیجه سایر عوامل بحران زا را که به فروپاشی و نابودی رژیم صهیونیستی می انجامد، تشدید خواهد کرد.
رژیم صهیونیستی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.