ادعای مبارزه با تروریسم ابزاری برای تأمین منافع کشورهای اروپایی
گروه سیاسی
محمد سرگزی رئیس فراکسیون حقوقبشر مجلس نیز در گفتوگو با «رسالت» درباره رفتارهای متناقض اروپاییها پیرامون مسائل حقوق بشری و مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: امروز در حالی کشورهای اروپایی، جمهوری اسلامی ایران را به خویشتنداری فرا میخوانند که خودشان بزرگترین ناقضان حقوقبشر در دنیا هستند و بستر اقدام تروریستی علیه شهید فخریزاده را هم همین دولتها و آمریکاییها رقم زدند. این کشورها در هر گوشهای از جهان که اقدامات تروریستی در راستای منافع آنها صورت میگیرد، حرفی از تروریسم و مبارزه با آن به میان نمیآورند و موضع سکوت را پیش میگیرند. این در حالی است که این کشورها حتی نسبت به همان کنوانسیونهای بینالمللی که ساخته و پرداخته خودشان است موضعی دوگانه دارند و مردم دنیا را از منافع آن محروم میکنند. در واقع امروز ادعای مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوقبشر، به ابزاری برای تامین منافع کشورهای اروپایی تبدیل شده است و حتی هر جا که منافع آنها ایجاب کند به بهانه مبارزه با تروریسم، علیه کشورهای غیر همسو اقدام میکنند.
سرگزی همچنین بیان کرد: شواهد مختلفی وجود دارد مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی و کشورهای همسو با آن در وقوع اقدام تروریستی علیه شهید فخریزاده دست داشتند، اما با این حال اروپاییها ما را به آرامش و سکوت دعوت میکنند، زیرا به خوبیص میدانند قطعا خشم و غیرت مردم کشورمان موجب بروز شرایطی خواهد شد که عرصه را بر آنها سختتر میکند. این موضعگیری متناقض و رفتار دوگانه اروپاییها به این دلیل است که خودشان مخاطب این خشم هستند و در تحمیل برجام و ترور دانشمندان هستهای کشور نقش دارند و درصدد رهایی از تبعات آن هستند.
رئیس فراکسیون حقوقبشر مجلس افزود: هر جا که ما از حقوق و منافع اصولی خودمان عقبنشینی کردیم، کشور خسارات فراوانی دید. در همین دوره برجام و توافق با آنها بود که افراد تاثیرگذار و کلیدی کشور همچون سردار سلیمانی و شهید فخریزاده را از دست دادیم.
نماینده مردم زابل در مجلس گفت: تجربه اقدامات و رفتارهای آمریکا و اروپاییها در سالیان اخیر نشان داده است که نمیتوان به غرب اعتماد کرد. در دولت قبلی آمریکا که باراک اوباما رئیس جمهور آن بود، سختترین شرایط تحریمی علیه کشورمان اجرا شد و این شرایط در زمان ترامپ نیز ادامه پیدا کرد. در همان دوره اوباما، بایدن معاون رئیس جمهور و یکی از اصلیترین مهرههای سیاست گذاری در دولت بود. بنابراین در چنین شرایطی که همچنان اقدامات تروریستی، تهدید و یا طرح دوباره مذاکره برای متوقف کردن صنعت هستهای یا موشکی کشور در میان است، باید هوشیار باشیم و بدانیم که فرقی بین بایدن و ترامپ نیست. روسای جمهور آمریکا راهبردشان یکی است و تنها شیوههای مقابلهشان با ایران تفاوت دارد، بنابراین هیچ تفاوتی بین جمهوری خواهان و دموکراتها وجود ندارد و دولت و مسئولان مراقب تحرکات اروپاییها، آمریکا و رژیم صهیونیستی باشند.
شهید فخری زاده , فراکسیون حقوقبشر مجلس , کشورهای اروپائی , محمد سرگزی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.