آمریکا مجرم است نه فداکار!
گروه بینالملل
خروج اشغالگران آمریکایی از افغانستان، مترادف با شکست بسیار سنگینی است که واشنگتن و ناتو پس از دو دهه جنایت در این کشور متحمل شدهاند. اکنون، افغانستان بهمانند ویتنام، به یکی دیگر از نمادهای شکست نظامی آمریکا در تاریخ روابط بینالملل تبدیلشده است. در این میان، جوبایدن و دموکراتهای کاخ سفید سعی دارند آدرس و نشانه دروغین و وارونهای را در خصوص خروج خود از افغانستان به نظام بینالملل مخابره کنند؛ همان سیاست همیشگی مقامات آمریکایی.
ادعای مضحکانه بایدن
جو بایدن از تصمیمش برای خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان دفاع و اعلام کرد مأموریت آمریکا در افغانستان ۳۱ اوت به پایان خواهد رسید. جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا پنجشنبهشب ۸ ژوئیه
در کاخ سفید مقابل خبرنگاران از بازگرداندن نیروهای آمریکایی از افغانستان دفاع کرد. او گفت ایالاتمتحده به هدفش از این جنگ طولانی ضد تروریسم که در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغازشده بود، رسیده و حالا این افغانها هستند که باید «بهتنهایی درباره آینده خود تصمیم بگیرند».
همانگونه که اشاره شد، رئیسجمهوری آمریکا تاریخ نهایی خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان را ۳۱ اوت اعلام کرد. این در حالی است که این تاریخ پیشازاین ۱۱ سپتامبر اعلام شده بود. او درعینحال گفت که اگر بار دیگر تهدیدی تروریستی از جانب افغانستان برای آمریکا به وجود آید، نیروهای نظامی و امنیتی آمریکا میتوانند دوباره وارد عمل شوند.بایدن با اشاره به حضور ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان تصریح کرد که نمیخواهد یک نسل دیگر از آمریکاییها را به جنگ در افغانستان بفرستد. او گفت: «ما به طولانیترین جنگ آمریکا پایان میدهیم.»
به گزارش دویچه وله، در پاسخ به این پرسش که آیا به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان اجتنابناپذیر است، بایدن «نه» گفت و تأکید کرد که افغانستان حدود ۳۰۰ هزار نیروی نظامی مجهز و نیز نیروی هوایی خودش را دارد. او ادامه داد: «من به توانایی نیروهای نظامی افغانستان اطمینان دارم. درعینحال کنترل تمامی خاک افغانستان توسط دولت این کشور را «بسیار نامحتمل”»میدانم.»
بایدن بدهکار است یا طلبکار؟!
واقعیت امر این است که جوبایدن و همراهانش، مجرمان اصلی ایجاد بحران، ناامنی ، آشوب، کشتار غیرنظامیان و فقر گسترده در افغانستان و شبهقاره هند محسوب میشوند. بهتر است مقامات آمریکایی بهجای فرافکنی در قبال شکست سنگینی که در افغانستان پذیرفتهاند، پاسخگوی بحرانهایی باشند که طی دو دهه اخیر در مناطق مختلف افغانستان ایجاد کردهاند. بدون شک هر دو حزب سنتی آمریکا
( دموکرات- جمهوریخواه) در ریخته شدن خون مردم افغانستان از سال ۲۰۰۱ میلادی تاکنون نقش داشتهاند. این جنگ، بهصورت رسمی نزدیک به یک تریلیون دلار هزینه برای آمریکا در برداشته و در مقابل، واشنگتن نیز با حمایت شرکای خود در ناتو، به کشتار افغانها، جنایت و تاراج منابع این کشور جنگزده روی آورده است. در این میان سؤالاتی به ذهن خطور میکند که حتی در میان بازی تبلیغاتی و هیاهوی کاذب مقامات آمریکایی از ذهن میلیاردها انسان در جهان محو نخواهد شد. تراژدی مرگباری که طی نزدیک به دو دهه اخیر در افغانستان شاهد آن هستیم، کارگردانی بهجز آمریکا و متحدانش نداشته است! بدون شک حتی با پایان یافتن مذاکرات صلح افغانستان توطئههای آمریکا در این کشور بحرانزده متوقف نخواهد شد. آمریکا درصدد است با تزریق بحرانهای مزمن امنیتی بر پیکره افغانستان از یکسو و استحاله فرهنگی مردم افغانستان ،زمینه را برای استمرار مداخله خود در کابل و دیگر مناطق این کشور مهیا سازد.در این میان، دموکراسی مسموم آمریکایی صرفا جنبهای ظاهری و بدون خاصیت واقعی دارد.این همان صلح کاذبی است که در خدمت «جنگ » قرار میگیرد! جنگی که دهههاست دموکراتها و جمهوریخواهان آن را علیه امنیت کل جهان آغاز کردهاند.
پایگاه بگرام باید به موزه شکست آمریکا تبدیل شود
آمریکا در هفته جاری آخرین گروه سربازان خود را از پایگاه مهم هوایی بگرام خارج کرد. این پایگاه که در ۵۰ کیلومتری شمال کابل، پایتخت افغانستان قرار دارد، پایگاه اصلی نیروهای نظامی آمریکا در افغانستان به شمار میآمد.بدیهی است که این پایگاه، باید به موزهای تبدیل شود که نمادهای شکست آمریکا طی ۲۰ سال اشغالگری در افغانستان در آن به نمایش درآید! علیرغم آدرس نادرستی که بایدن در خصوص خروج از افغانستان میدهد، کلیت این خروج مترادف با شکست ایالاتمتحده در افغانستان میباشد.
در این میان، رسانههای غربی نیز بهجای تمرکز بر اصل ماجرا( شکست مطلق آمریکا در افغانستان) ،بر روی مسائل فرعی دیگر متمرکزشدهاند. بهعنوانمثال دویچه وله
گزارش داده است که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نگرانی درباره امنیت جانی هزاران مترجم افغان را که برای این نیروها کار میکردند افزایش داده است. بایدن اما به آنها و خانوادههایشان قول داد که پناهگاهی در آمریکا برایشان هست.با وجود قول بایدن روند رسیدگی به تقاضای این افراد برای ورود به خاک آمریکا بسیار کند پیش میرود. به همین دلیل متقاضیان ناچارند تا زمانی که ادارات آمریکایی مشغول بررسی تقاضاهای آنها هستند به کشور دیگری بروند.
شکست آمریکا در افغانستان محرز است
آنچه امروز اهمیت دارد، استیصال، درماندگی و درنهایت شکست حاکمیت آمریکا در افغانستان است. بااینحال، قطعا ایالاتمتحده باید پاسخگوی جنایات متعدد خود ازجمله کشتار صدها هزار غیرنظامی در افغانستان در طول دو دهه اخیر باشد. حامد کرزای، رئیسجمهور پیشین افغانستان حضور نظامی ۲۰ ساله آمریکا در افغانستان را بدون هیچ نتیجهای دانست و گفت: «کاملا آشکار است که آمریکا شکست خورده است.»حتی در داخل آمریکا نیز مقامات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه نمیتوانند شکست این کشور در افغانستان را نادیده انگارند. لیندزی گراهام، سناتور با نفوذ دموکرات نیز تصمیم بایدن برای خروج نیروهای آمریکا از افغانستان را «فاجعهای تدریجی» خوانده است. ناظران سیاسی نیز معتقدند که پس از خروج کامل نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان، طالبان دوباره قدرت را در این کشور به دست خواهد گرفت.در حال حاضر نیز کنترل بخشهای زیادی از افغانستان در دست طالبان است و در سایر بخشها نیز نبرد سنگینی میان نیروهای دولتی و طالبان جریان دارد. این نیز یکی از اصلیترین مصادیق بحران امنیتی است که آمریکا در طول دو دهه اخیر در افغانستان ایجاد کرده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.