آتش در سفینه شیطان
گروه بین الملل
شوک در پنتاگون! این بهترین تعبیری است که می توان از آن در توجیه رفتار مقامات وزارت دفاع آمریکا ، آن هم پس از انفجار در ناو بونهوم ریچارد استفاده کرد! یکشنبه شب( به وقت ایران) برخی منابع غربی اعلام کردند که در عرشه یک کشتی بزرگ نظامی در منطقه سن دیه گو انفجاری رخ داده است. هر چند برخی رسانه ها مانند CNN در ابتدا سعی کردند این حادثه را عادی جلوه دهند، اما در ادامه مشخص شد که اتفاقی غیر قابل پیش بینی و غیر معمول در این ناو رخ داده است. اکنون حدود دو روز است که آتشنشانها برای عملیات اطفای حریق وارد عملیات شده اند و البته هنوز نتوانسته اند حریق را مهار کنند!
شناوری که در جنگ عراق هم حضور داشت
چنانچه منابع خبری گزارش داده اند، کشتی جنگی موسوم به یو اس اس بونهوم ریچارد از کشتی های نظامی با قابلیت عملیات دوگانه است. روی عرشه این هواپیما، امکان فرود هواپیمای نظامی و بالگرد نظامی وجود دارد. در عین حال، این کشتی می تواند تانک و نفربر را از ناحیه پایین خود حمل کند. روی این شناور بزرگ نظامی، یک بیمارستان سیار هم وجود دارد که از آن می توان برای درمان و مداوا استفاده کرد.
نام این شناور نظامی برگرفته از نام بنجامین فرانکلین رئیس جمهور پیشین آمریکا است که فرانسوی ها او را «ریچارد خوب» صدا می کردند که در زمان فرانسوی عبارت بونهوم ریچارد به معنای ریچارد خوب است. این شناور برای نیروی دریایی آمریکا مهم بود و نقش مهمی در جنگ عراق ایفا می کرد. این شناور در عملیات امداد و نجات برای شناورهای غرق شدهدر نزدیک آبهای کره جنوبی نیز نقش مهمی ایفا کرد. هنوز آمار دقیق رسمی از تلفات این حریق و انفجار در شناور نظامی مذکورمنتشر نشده است.
تعداد واقعی تلفات اعلام نمی شود
مقامات آمریکایی در ابتدا اعلام کردند که در جریان انفجار در این ناو هواپیمابر جنگی، چند تن از ملوانان زخمی شده اند. پس از اندکی، این تعداد به ترتیب به ۱۷، ۲۱ و ۵۷ نفر افزایش یافت. پیش بینی می شود در ادامه، باز هم تعداد بیشتری زخمی ( و حتی کشته) از سوی منابع خبری و رسمی اعلام شود. حضور حداقل ۲۰۰ ملوان و نظامی آمریکایی بر روی عرشه این ناو، جای شک و شبهه ای را در خصوص دروغ بودن گزارشهای اعلامی و رسمی در این خصوص باقی نمی گذارد.
مقامات آمریکایی نشان داده اند که در دروغگویی در خصوص آمار تلفات نظامیان این کشور ، پیشتاز همه کشورهای غربی هستند! زمانی که پایگاه نظامی عین الاسد آمریکا در عراق در اقدام انتقام جویانه ایران پس از ترور سردار سلیمانی، هدف موشک هایویرانگر قرار گرفت، آمریکایی ها حتی تا چند ماه آمار مربوط به تلفات این حمله را بهطور قطره چکانی اعلام می کردند و حتی رسانه هایآمریکایی نیز اذعان کرده اند که هنوز نمی توانند
به آمارهای منتشر شده از سوی پنتاگون اطمینان کنند.
مقامات آمریکایی سردرگم هستند
به گفته یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا، این حریق در قسمت عقب کشتی رخ داده است که میتواند۶ یا حتی بیش از۶ تانک یا نفربر را در خود جای دهد. باتوجه به اینکه گفته میشود در این حریق، نفت نمیسوزد مشخص نیست علت ادامه این آتش سوزی چیست. به گفته تومان فون ایسن رئیس سابق آتشنشانی نیویورک، این حریق خسارتهای گستردهای به همراه داشته است و اگر آتشنشانها زودتر وارد عمل میشدند، امکان جلوگیری از این خسارتها وجود داشت. سخنگوی نیروی دریایی ارتش آمریکا نیز در منطقه حاضر شده است. وی در فاصله حدود۹۰۰ متری این حریق می باشد تا از نزدیک اوضاع را مشاهده کند، اما دود آنقدر غلیظ است که او نمیتواند چیزی ببیند. دود ناشی از این حریق به حدی زیاد میباشد که در کل منطقه سن دیهگو قابل مشاهده است.شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از خبرنگار خود در واشنگتن گزارش داد که اطلاعات موجود حاکی از آن است ناو هواپیمابر آمریکایی موسوم به «یو اس اس بونهوم ریچارد» مستقر در پایگاه دریایی در منطقه سن دیه گو، در سواحل کالیفرنیا که بر اثر انفجار دچار
آتش سوزی شده حامل موشکهای دور برد و همین امر عملیات اطفای حریق را با مشکلات و پیچیدگیهایی مواجه کرده است. ناظران پیش بینی میکنند آتش سوزی ناشی از انفجار در عرشه ناو هواپیمابر آمریکایی برای چند روزی ادامه یابد.
سکوت معنادار پنتاگون
پنتاگون با گذشت ساعاتی طولانی از شروع آتشسوزی در ناو جنگی بونهوم ریچارد آمریکا، همچنان درباره دلایل وقوع این حادثه سکوت کرده است.
درحالیکه گزارشهای منتشرشده از رسانههای آمریکایی ازجمله CNN و فاکس نیوز حاکی از وقوع انفجار و سپس آتشسوزی در این ناو آمریکایی است، BBC در نخستین خبر خود اظهار کرد: همزمان با آتشسوزی، صدای انفجار هم از عرشه این ناو به گوش رسیده است. در آخرین بیانیه نیروی دریایی ارتش آمریکا تأکید شده است که هنوز منشأ این آتشسوزی مشخص نیست. مقامات کاخ سفید از جمله دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز ترجیح داده اند
در این خصوص سخنی به میان نیاورند.
همه شواهد و مستندات به وضوح نشان می دهد
که مقامات آمریکایی ، حتی در بیان و توصیف حادثه نیز دچار ابهام و سردرگمی شده و به عبارت بهتر، نسبت به آنچه در ناو جنگی حامل موشکهای دوربرد صورت گرفته است به شدت دچار شوک و بحران شده اند.
بدون شک، آنچه در جریان انفجار در ناو جنگی بزرگ آمریکا در سن دیه گو رخ داد، نقطه آشکار ساز ضعف نظامی و فاصله عمیقی است که میان ادعای مقامات نظامی و سیاسی آمریکا و واقعیت توان نظامی آنها وجود دارد.
آمریکا , انفجار ناو آمریکایی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.