مراودات جهانی موجب تقویت توان تولید داخلی و اشتغالزایی خواهد شد
حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا، نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اثرات بازطراحی تجارت ایران در تولید ناخالص داخلی کشور به خبرنگار «رسالت» اظهارکرد: یکیاز ارکان اصلی در افزایش تولید و صادرات، مراودات بینالمللی است که میان کشورهای مختلف در جریان است. بهموجب مراودات بینالمللی است که تفاهمنامه و قراردادها به ثمر مینشینند و مزایای خود را نمایان میسازند. بیشک در جریان افزایش پیمانها، قراردادها و عضویتها است که صادرات رونق مییابد.
وی با تأکید بر لزوم افزایش ارزش محصولات صادراتی کشور به مقاصد بینالمللی افزود: رونق صادرات زمینه تقویت توان تولیدی کشور را فراهم خواهد کرد و موجب افزایش تولیدات داخلی خواهد شد. بیشک این روند در وضعیت تحریمی حال حاضر بسیار راهگشا است و بیشترین ظرفیت را برای کشور رقم خواهد زد. براین اساس نباید از مراودات بینالمللی غافل شویم و میبایست همواره درصدد گسترش آن باشیم.
حجتالاسلام حسینی کیا با اشاره به لزوم شناسایی نیازهای بازارهای بینالمللی و بازطراحی تجارت کشور تصریح کرد: ارتباط با کشورهای همسایه همواره اولویت نخست است و سپس میبایست در سطح بازاریابی جهانی بهموجب افزایش تولید داخلی باشیم. همچنین ضرورت دارد تا نیاز بازارهای هدف را بهخوبی شناسایی کنیم و مطابق با آن نیازها حرکت کنیم. بیشک متناسبسازی تولید با نیاز بازارهای جهانی عایدی خوبی را رقم خواهد زد و موجب تقویت تجارت در تولید ناخالص داخلی کشور خواهد شد.
نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای تهاتر کالا همچنین خاطرنشان کرد: ظرفیت تهاتری با کشورهای همسایه گامی مهم است و میبایست توأم با روند گسترش مراودات به این امر نیز بپردازیم. بیشک تهاتر نیازهای بسیاری را جبران خواهد کرد و موجب شکلگیری ظرفیتهای عظیمی خواهد شد.
او متذکر شد: مادامیکه سیاست تهاتر کالا در دستورکار قرار گیرد، روابط میان کشورها مستحکمتر خواهد شد. ضرورت دارد تا از یکایک سیاستهای مذکور که هریک اثرات بسیاری دارند، غافل نشویم و بهدرستی از آنها در جهت گسترش مراوادت بینالمللی بهره بگیریم.
وی ضمن بیان اینکه باید به سمت توسعه ارتباطات و افزایش تولیدات داخلی حرکت کنیم، یادآور شد: روزی خواهد رسید که دنیا از واحد پول مشترک فکر خواهد کرد و آنوقت دیگر بازارجهانی بر مبنای یک ارز واحد خواهد بود. بیشک تعامل با همسایگان و بازاریابی جهانی این مهم را نیز عملیاتی خواهد کرد.
حجتالاسلام حسینی کیا در پایان این گفتوگو با اشاره به رویه تجارت کشور طی دو سال گذشته به لزوم تکمیل زنجیرههای تولید تأکید داشت و دراینباره اظهارکرد: سهم صادرات حجمی کشور افزایشیافته و ضرورت دارد تا درصدد افزایش ارزش صادرات محصولات و تولیدات داخلی باشیم و دراین راستا چارهاندیشی جدی داشته باشیم تا تکمیل زنجیرههای موجود رقم بخورد و محصولات تکمیل زنجیرهها در مسیر صادرات قرار گیرد چراکه این محصولات ارزشافزوده بیشتری دارند و زمینه اشتغالزایی را فراهم خواهند کرد.
تولید داخلی , سیدجواد حسینیکیا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط رسالت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.