پنجشنبه / ۲۶ شهریور / ۱۴۰۵ Thursday / 17 September / 2026
×
احمد وحیدی با تشریح سیاست‌های دولت در حفظ و تقویت توان معیشتی مردم، گفت: مجموعه دولت با پرداخت مستقیم یارانه به دنبال توزیع عادلانه آن بین مردم است.
دولت به دنبال توزیع عادلانه یارانه بین مردم است
  • کد نوشته: 65312
  • ۱۴۰۱-۰۲-۱۶
  • بدون دیدگاه
  • وزیر کشور عصر امروز جمعه در نشست وبیناری با استانداران سراسر کشور گفت: یکی از مولفه‌های اصلی، اقناع افکار عمومی و همراه‌سازی مردم، نخبگان و اتحادیه‌ها در اجرای طرح جایگزینی ارز ترجیحی است.

    آقای وحیدی طرح جایگزینی ارز ترجیحی با پرداخت مستقیم یارانه را به منظور عادلانه شدن پرداخت یارانه‌ها مورد بحث و بررسی قرار داد و از استانداران خواست همه امکانات و ظرفیت‌ها را برای اجرای آن به کار گیرند.

    به گفته او،«استانداران به سهم خود در توجیه و اقناع افکار عمومی، همرا‌ه‌سازی نخبگان و اتحادیه‌ها برای ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح، نقش تعیین‌کننده و کلیدی دارند. آن‌ها باید به عنوان نمایندگان عالی دولت در استان‌ها باید بیش از گذشته در بحث قیمت‌گذاری و نظارت بر کنترل قیمت‌های مصوب، جلوگیری از احتکار و قاچاق کالا ایفای نقش داشته باشند.»

    رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به تلاش‌های معاندانه دشمنان در موج‌سواری علیه طرح پرداخت یارانه مستقیم به مردم بر اطلاع‌رسانی‌های به موقع، منظم و روشن به مردم تاکید کرد.

    در این نشست همچنین بر اطلاع‌رسانی متمرکز و یکپارچه توسط سخنگوی اقتصادی دولت تاکید شد.

    در پایان، نقطه نظرات و پیشنهادات استانداران هم در خصوص اجرای هر چه موفق‌تر طرح جایگزینی ارز ترجیحی، مطرح و مورد توجه قرار گرفت.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *